4 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti. Sevgilim 1 aydır dönmek istediğine dair işaret yolluyor diyeyim. Bahane bulup mesaj atmalar aramalar. Hayatında biri var mı ona göre davranacağım demeler. En sonda yüz yüze görüşmek istedi. Yüz yüze konuşsak daha iyi olur telefondan olmaz diyor
ama yüz yüze görüşmemize 1 ay var ona rağmen net olarak bi şey söylemiyor böyle sinyal veriyor. Niye bana şimdiden net olamıyor ki
ama yüz yüze görüşmemize 1 ay var ona rağmen net olarak bi şey söylemiyor böyle sinyal veriyor. Niye bana şimdiden net olamıyor ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1. Onsuz devam edip etmediğinizi kontrol etmek istiyor.
2. Kendine Saygısını Arttırmak İçin.
3. Kabul Etmese bile Seni Hala Özlüyor.
1-Onsuz devam ettiğimi biliyor hatta bu durum gıcığına gidiyor normalde bensiz hayatına devam edip mutlu olmanı istiyorum diyordu😂😂 ben yüz yüze görülmeden hayatıma devam edemiyorum bu aralar daha çok düşünüyorum diyor
2. maddeyi tam anlayamadım biraz açabilir misiniz kendisine saygısını arttırmak derken
3. madde aslında kabul ediyor onu da seni özlüyorum seni hep arıyorum diyordu 😂 onun dışında senle iletişime geçince rahatlıyorum 2 gün sonra tekrar iletişime geçmek istiyorum dedi. Telefondan aradı 1 saat konuştuk daha doğrusu o konuştu görseniz sanki ayrılmamışız gibi sıcaktı detay anlattı baya bi aşkım demiyordu 😅Bide ayrılığımızla ilgili yüz yüze konuşmak istiyormuş telefondan olamazmış.
Ama birtakım sağlık probleminden dolayı 1 Aydan önce yüz yüze görüşeneyecepiz ondan o zamana ne olacağı belli olmaz diyerekten net olmasına beklerdim.
Büyük olasılıkla "Eski Sevgiliyi Geri Döndürme" taktiği uyguluyor.
Yani seninle yüz yüze iletişime girerek aranızdaki gerilimi arttırmaya çalışıyor.
Niye doğrudan söylemek yerine taktik uyguluyor onun yüzünden ayrıldıysak bide
Muhtaç gözükme durumundan korkuyor olabilir.
Saçma yani
Bırak sinyali minyali yol ver gitsin aynı nehirde iki kere yıkanılmaz
Of evet ama senelerimiz birlikte geçti
Ben fikrimi söyledim
Senin onu sevip sevmediginden emin degildir, aeviyorsan sende sinyal ver bence 😉
Onun yğünden ayrıldık geçen beni aradığında 1 saat konuştuk kdkdkdm
O ne yaptiki
Aldatmamistir umarim
Yok yok kötü bitmedi. Sana karşı eskisi gibi hissedemiyorum duygularımdan Emin değilin dedi. Bide bizim son 2 senedir uzak mesafeye dönmüştü o durumda onu etkilemeye başlamış, ben de ayrılalım o zaman dedim. O ayrılmaya cesaret edemiyordu ben deyince de haklısın deyip kabullendi. Sonra bi kez kendisiyle yüzleştik ondan sonra böyle oldu. Ona güveniöi kaybettim ama ister istemez
Peki hala seviyor musun onu kuzum?
Zor zamanlar yaşadım çok üzüldüm tam unuttun derken olmaya başladı bunlar. Seviyorum ben zaten severek gururumdan ayrıldım. Eski sevgilim de bana Kıymet verirdi ben seni hiç sevmiyorum değildi o an bi duygu değişimim vardı bunu da senden gizlemek istemedim yoksa ben de severek ayrıldım dedi. Seni özlüyorum seni çokta arıyorum ama ayrılmamız daha hayırlı sanki diye düşünüyorum dedi. Ama şöyle bş şey var benden ayrıldıktan sonra eski flörtüyle ekleşmişler bide yabancı bi kzıla ekleşmişler demesine göre ayrıldığımıza inandırmak için yapmış ama yediremiyorum bu durumu
Erkeklere guvenemiyorum, seni kullanmasina asla izin verme. Her yer erkek kayniyor ayrica. Eger rahatsizlari seni rahatsiz ediyorsa çek git tamamen kopar bagi, o seni unutamaz zaten. Illaki bir gun cook daha iyisini bulursun. Fakat seviyorsan, acik acik konus. Deki Boyle yaptin, hic bisey olmamis gibi devam edemem. Bir daha dikkat et. De. Eger uyarmazsan devam eder. Cani SIkIlirsa duygulari biter, cani isteyince seninle vakit gecirir
Ah kuzum. Biliyorum unutmak zor. Bi oglan vardi hayatinda. Cok asiktim ona. 6 yil boyunca surdu askim. Fakat sonra dark ettimki daha iyisini hak ediyorum ve hayallerim var. Kendime yoneldim bende. Ne yapicagini sen bilirsin ama olaya 3. Sahislar girince ben cok sinir oluyorum. Mesela erkekler igden modelleri takip edince de, bu benim icin bi aldatma. Cunku yetersiz hissettiriyor insana. Her neyse ben senin yanindayim. Kalbinden ne geciyorsa onu yap
Ama sende gonlu varsa ve guveniyorsan bi daha boyle yapmiycagina ve her zorluga birlikte gogus gericeginize
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻ŞÖYLE ayrıldıktan sonra o kızlarla konuşsa konuşsa kafa dağıtmak inçin konulmuştur diye düşünüyorum. Hani ciddi bi şey olmamıştır ikisi de aynı şehirde değil. Evet unutmak için yapmıştır yapmışsa. Kendisine sorduğumda iletişime kesinlikle geçmediklerini benden sonra kimse olmadığını buna gücü ve enerjisi olmadığını söyledi. Günahını almak istemem doğrudur belki ama ben sanmıyorum. Belki de bana dönmek istediği için kızarım diye önemsiz diye söylemiyor. Ama buna rağmen yediremiyoeum hani 5 ay sonra bunu yapsa anlardım ama 1 ay bile geçmeden yapması. Zaten adam akıllı benle konulması gerekir geri dönmek istiyorsa ayrılık sebeplerimiz nasıl çözülecek vu önemli diyelim bunu çözdük bu eski flörtünü eklemesi vs güvenimi kırdı buna ilgili sorular yöneltirim. Hani gerçekten pişman olduğunu görürsem ve ayrılık sebebimizi çözmek için iyi bi çözğm sunarsa. Olumlu olursam da son şans Veririm. Ona da derim bu son şansın. Bide bunu çabalaman için veriyorum birkaç AÜ ben sana kendimi bırakmam güvenmem senin olumsuzdan olumluya bi şeyleri çevirmen gerekiyor. Buna okeysen tamam derin öyle kolay kolay evet demem yani
Aynen canım haklısın kız istek atmış diye kabul etmiş karşılıklı takipleşiyoelar gene baktım gene takipleşiyoelar bu kadar olmaz yani, bana göre de aldatma gibi çünkü biz ayrıydık o dönem iletişimde kopmuştu ama belli vi zaman geçmesi gerekirdi. İnstagram şifresini isterim bide belki barışırsam sonuçta güvenmiyorum kdkdkdl
Ben de gönlü var aslında ayrılmaya o cesaret edememişti ben olması gerekeni yaptım. Ortak çevreniz çok var senden sonra baya bi dengesizliği duygusal iniş çıkış yaşıyor kesin barışırsınız diyordu. Ayrılıktan sonra bazı davranışları da beni kurdu. Sağlık problemleri de çıktı ta omunda etkisiyle senle ayrıldıktan sonda çok kontrolsüz davrandım diye açık açıl dedi
Aynen tatlim nasil rahat hissediyorsan onu yap. Bunu ornek vermek istemiyorum ama justinle selena mesela, ayrildilar ve adam gitti baskasiyla nisanlandi cok kisa surede, onlar 8 yil felan cikmislardi. Duzelirseniz sevinirim sizin icin, olmazsada kesinlikle daha iyisini bulucagina inaniyorum. Hani bir gun oyle birini bulursun ve dersinki 'nicin baska kimseyle olmadi, Şu an anladim'. Hayat emin ol senin beklediginden daha iyisini getirir. Sen yeterki mutlu hisset ve kendini seç. Onun seni sevip sevmemesi degil, onemli olan senin mutlulugun ve huzurun. Sende baya zeki ve yurekliymissin ayrilmissin. Yani ben bile yapamazdim. Her seyin duzelicegini bil. Allah yardimcin olsun. 💖
Yorumunuz için çok teşekkür ederim insanın içini ferahlatıyor cidden ☺️🙏🏻 Haklısınız açıkçası hep diyorum hayırlısı neyse o olsun hayırlıysa bi an önce olsun değilse bi an önce bitsin diye ama tam bitemiyor bi türlü. Bazen diyorum biz ilk defa ayrılık süreci yaşadık belki birbirimizin kıymetini bilmemiz açısından 1 kez böyle bi şey yaşamamız gerekiyordu. Ya da birbirimiz için çok hayırsızın insan bilemiyor tabi, ben ona şans vermezsem çabalaması için o zaman pişman olurum galiba. Çünkü şok emeğimiz var üstünde herkes baya üzüldü ayrılmamıza. Hiç kötü söz saygısızlık yapmadık. Millet aldatanı affediyor döveni affediyor bakınca biz çok Kıymet veriyorduk birbirimize cidden. Sen de öylesin canım benim 😍😍 sevgilim bile dedi benden daha cesur davrandın ben ayrılamadı öyle olmama rağmen ama sen severken o an olması gerekeni yaptın diye. zaten senle ayrıldığın gün bi kez daha gurur duydum hep kendine ait dik bi duruşun vardı bir erkek için kendinden vazgeçmedin. Hep olması gerektiğin gibiydin. İyi ki hayatıma girdin iyi ki senle bu kadar Senem geçti. Sen de biliyorsun birbirimizi asla unutamayız vs dedi. Mantığım ağır basıyor diye o an onu yaptım ama İnan’ın sonra çok xor oldu 1 ay ağladım 😂😂😂 allah işte ilahi adalet ortak arkadaşlarla iletişimi kesince benden haber alamadı ondan bunlara girişti 😂😂 şimdi kavranıyor kıvransın hak etti 😂😂 çok teşekkür ederim canım benim tekrardan inşallah hepimiz için her şey iyi olur 🙏🏻🙏🏻
Amin tatlım, içinin ferahlamasina sevindim. Ne demek bu arada, her zaman yardım ederim:)
Senden net cevap bekliyor ondan öyle davranıyor
O bana net bi şey söylemeden benden nasıl net bi cevap bekleyebilir? Beni üzende oyken ayrıca
Üzmesini anlarımda sen Bi cevap ver ona bakalım napıcak
Tamam olur dedim görüşürüz başka da bi şey demedi zaten
Yüzüne bak görüşmede gözlerini kaçırma
Yok kaçırmam tabiki dik dik bakarım dkdmöd
Sferin
İyice bak
Bakacağım o iş ben de Zaten gözlerime dayanamazdı en çok 😂😂😂
Silah gibi bak çat kaşlarını korksun senden heyt be =)
O benim boncuk gözlerimi seviyordu çok güzel bakıyorsun dayanamıyorum derdi fnfmfmcm
Hahaha şimdi görecek gününü o=)
Aynen öyle kfkj
geri dön şans ver
Adam akıllı şans istese çabalaması in uğraştıracağım ama net değillş
4 yıllık ilişki sakin olup öyle açık kapı da bırak
Neden öyle dediniz peki
sonradan pişman olmaman için
sadece zaman, birbirinizi iyi anlayın ve zamana bırakın yüz çevirmeden
açık kapı derken neyi kastediyorsunuz? Şöyle diyeyim ayrıldıktan sonra o hep mesaj attı ben cevapladım. Arayınca da açtım 1 saat konuştuk. Ama eskisine göre biraz daha mesafeliydim tabi farkı hissetsin istedim. O da biraz çekindi gibi oldu sonra sevgili olduğumuz zamanlardaki gibi sıcak konuştu. Ben bilerek farkı hissettirmek istedim ara da komik laflar da soktım o da güldü 1 saat öyle konuştuk😂😂 3 gündür de iletişime geçmedik daha.
Net adım yok bana diyor ki telefondan konuşmak istemiyorum ayrılığımızı yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedi, ben de biraz öıtlatabikirsin tam anlayamadım biz geçen her şeyi konuşmuştuk son konuşmamızmış gibi hatta dedimm😂😂 durdu düşündü baya bi şey dedi nasıl diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum ki ilk defa duygum baskın ama ben de robot değilim sürekli mantıcımla hareket edeyim vs dedi. Sanki yüz yüze ilişkimize şans vermemize yönelik ayrılma sebeplerine yönelik iddia edici vi konuşma yapmak istiyor. Bunu da 1 kez yapmak istiyor ondan bu hakkını iyi kullanmak istiyor gibi
kafası karışık ama senin nasıl sevdiğinin o bile farkında değildir sen ona zaman ve şans verdikçe düzelecek herşey
O söylemeden bunların hiçbirini yapamam tabi ki
o söyler hiç merak etme..
Yüz yüze görüşene kadar söylemediğine göre emin değil o zaman
sadece öyle sanıyor ama zaman onu öyle bir emin yapar ki
Nasıl emin olur sizce ckldld
sadece zaman... sensizlikten acı çekecek ve hatalarını farkedecek... burada en çok iş sana düşüyor..
Ne yapmam lazım peki? Benim de hiç deneyimim yok kiilk kez böyle bir durum yaşıyorum karşımdaki de aynı şekilde
buradan takibi çok zor bana yazarsan daha iyi geri dönebilirim. Senin sabırlı olup yüz cevirmemen lazım... o na gelince o zaten seni özleyecek hatalarını anlayacak :)
Beni özlediğini beni çok aradığını söylüyordu. İşte bu dönemler çok iletişime geçmemiz birbirimize zarar verir dedi ama sonra kendisi maşallah Mesajlar ve arama şeklinde haftada 2-3 gün iletişim kurmaya başladı dmdmdm
yine başlar :)
Göreceğiz artık sanki karar ben de bitecek gibi dkdkd
:) senin sabırlı anlayışlı olman çok önemli o hata etse de sen sakın etme
Niye ki benim de bir kere hata yapma hakkım olmamalı mı aslında dkdmmdmd
hatanın büyüklüğüne bağlı :D eğer sizi ayıracak bi hata ise olmamalı her iki tarafta hata yaparsa çözüm olmaz :)
Eskisi gibi hissedemiyorum dedi diye ayrıldık. Sonra eski flörtünü ekledi 1 ay bile geçmeden kimseyle benden sonra flört cinsellik yaşamadığını buna gücü olmadığını benden sonra hayatına devam edemediğini onu da kendine ayrıldığını kabul etmek amaçlı eklemeyi kabul etmiş güya. Sonrasında ben ortak arkadaşlarla da iletişimi kesince durum bu. Eski flörtüyle eşleşmeleri çok sinirime gitti ama. Belki ayrılık döneminizde oldu diyeceksiniz ama ne bilim
kimseyi istemeyecek kadar gücü yoksa emin ol sana aşık olmuştur tek cinsel arzusu bile sanadır. Ve sana dönecektir :)
Tamam fa niye o zaman eski flörtünü bide yabancı bi kızı ekliyor bari bi zaman geçseydi uzun süre yani, yok ayrılığa kendimi inandırmak için yaptım hiçbiriyle konuşmadım omlar beni ekledi diyor, tesadüfe bak hepsi de biz ayrılınca eklemiş mxmxkd
öylesinedir :) senden başkasıyla alakası bence olmaz :) düşün senden başkasını isteyemecek kadar kalbi sende :)
Öylesine de olsa böyle bi şey doğru mu sizce? Eski sevgilimin arkadaşınız sanki dkdkdkdk tamam da o zaman duyguları niye azalıyor 😂😂 çok şey paylaştık baya üzerimizde emeğimiz var birlikte büyüdük.
sadece onu iyi anlıyorum :D emin ol kimseyle olamaz :)
Siz de mi aynısını yaptınız yani
evet... :)
buradan yazmak çok zor bana özelden ulaş olur mu
Aaaaa 😅 birleştiniz mi peki?
Hayır ayrıldık :D
Hmmm sonuç olumlu olsaydı daha çok gaza gelebilirdim ama dödkdm
:D ama olumsuz olmasının sebebi onun hata yapmasıydı :) yan dinlememek :) yoksa ayrılmazdık :)
ondan sen hiç morali motivasyonu bozma :D
Yalnız cidden siz baya istiyorsunuz barışmamızı dkdkdkdk o ayrılık sebebinizden daha farklı durumlar oldu yani
elbet isterim acı çekilmesini asla istemem yazık olur biterse. Evet çok değişik durumlar oldu hepsi ibretlik :D o zamanlar akılsızdım soğuk kanlı olamadım
Hayırlısı neyse o olsun diyeyim. Benim de bir yanım birleşmek ister ama o somut adım atmazsa ben de atmam. Bakalım bu hafta mesaj atıp arayacak mı? 4 gündür benle hiç iletişim kurmadı
Sende o hataları yapmaya meyillisin :) sadece sakın yüz çevirme onu da anla olur mu
O iletişim kurunca karşılık veriyorum bu bence büyük bi karşılık yani dkdkdkd
tabi ki bu bile çok güzel :) :) ama hep böyle kal yeter ki :)
Hepte kalmam tabi ki dkdkdkd
kal kal :D ama bana özelden de mutlaka ulaş sana ayrıntılı anlatabilirim her şeyi