Tehditkar bir sevgiliye boyun eğer misin? Sevgiliniz her ayrılmak istediğinizde sizlere tehditler savuruyor olsa bu ilişkiye devam etmenize sebep olabilir mi?
Kişiden kişiye değişir bu. Tehdit edilen kişi korkaklık gösteriyorsa ve boyun eğiyorsa gayet de yürür o ilişki güzel olmasa bile. Fakat tehdit edilen kişi aklı başında ve dik başlı biriyse o zaman işler değişir. Bu tehdit etme işini genelde kontrol manyağı ve psikolojik sorunlu insanlar yapar. Terk edilmeyi gururlarına yediremezler. Uzak durmak gerekir. Zorla güzellik olmaz sonuçta.
Yürüyor.. Hayatım boyunca hayatıma aldığım sevip sarmaladığım beylerin hepsi ben gitmek istediğimde tehditler savurdular bana. Hep şöyle söylediler "Sen benimsin!" Kafasına silah dayayarak kimseyi senin yapamazsın halbuki. Ben, ben küçücük bir kadınım. Artık daha güçlüyüm ama çok savunmasız olduğum yaşlarım da oldu. Ben onun yanında kaldım ama ona ait kalmadım.. Bu benim suçum da tercihim de değildi. Yürüdü mü? Yürüdü.. Susarsan yürür çünkü. Hep birileri susar çünkü.