Yakın kız arkadaşım sayesinde bir çocukla tanıştım 1 aydır falan konusuyoruz her şey gayet yolunda. Ben ilk tanıştığımda çocuğa da kıza da sordum siz flört falan ettiniz mi dedim çocuk dedi hayır sadece arkadaşdik kız dedi o bana yurudu ama ben istemediğimi söyledim dedi. Neyse bugün öğrendim benden önce kız buna sutyenli foto (nude) atmış snaptan benimki de ss almış. Ne dusuncecegimi şaşırdım bir yorumlar mısınız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ona yapan sana da yapar hem arkadaşlığını hem flortunu bitir
Flört neyse de kız 5 yıllık arkadaşım bana bunu soylememesi ve çocuğa o bana yurudu diye sallamasi çok koydu
50 yıllık ilişkiler aldatmayla bitiyor takılma yoluna devam et iyi insanlar biriktirmeye çalış kotulerden zarar gelir
İkiside 5 para etmeyecek insanlar ben olsam hayatımdan direk silerdim takmazdim da şere***z insanlar yüzünden moralimi dahi bozmam
Kafayı yiycem ya saat 2 düşünmekten uyuyamadim
Henüz 1 aydır konuşuyorsun hala erken ne ilişkiler var ki 6-7 senelik yok olan. Sevgilin ss almış ya sevgilin ondan bir hayir gelmez sana söylim
Hadi her şeyi geçtim buna bana niye atti
Hicbir fikrim yok belki de ileride bunun bir sıkıntı olabileceğini düşünüp erkenden itiraf etmek istemistir
Teşekkür ederim en iyiisi gidip ağlıyım
İkisiyle de ya devam edecen ya da ikisiyle de ilişiğini keseceksin karar senin
Sıkıntılı durum kıza desem böyle böyle benim tanıstiddigim çocuk için benden mi ayrılıyorsun çocuğa desem sanki ben mi istedim diycek e bitirmesem bu buruklukla nasıl kırılmamış gibi devam edicem
İkisi de birbirinden beter direkt bitir güçsüz olma, sana hata yapmış bırak gitsinler
Şimdi bu olayın benden önce olmus olmasının bir etkisi yok mu yani
Bak , kalıplaştırmaya çalışma bi şeyleri. Aklın yolu birdir neden bir kalıba sokmaya çalışıyorsun. Kız utanmadan nude attığı çocupu senle tanıştırmış çocuk da utanmadan senle sebgili oluyor. Çocuk ikinizi de kullanıyor , kankalarına da anlatıyordur 2 kız birden götürüyorum diye. Gerçekten ben sinirlendim kızla manitana sen neden direkt bitirmiyorsun
Kız sana ne yapabilir ayrıca kızdan korkuyorsun sanırım. Suçlu olan o zaten sen bir şey yapmadın ki
En düşünülmüş yorum bu galiba çok haklısın ama şöyle bir detay var ki kızın şu an sevgilisi var ve benimkiyle konuşmuyorlar bile
Ben olsam kesinlikle bitirirdim
Teşekkür ederim görüşünüz için
2 motora binen çocuk ne yapar sevinir sizde o motorlarsınız
Ayrılmalısın kırdığını sana ayarlamış.
Of ya of
Ne düşüneceğini mi şaşırdınn? Ortada gibi anlatmışsın yani bunun inandırıcı bir bahanesi bile yok ya.. İkisini de yolla gitsin kanka kim bilir daha ne boklar yediler *k !
Ya çocuğun hiç bir olumsuz yanini görmedim tekmeyi de basmak istemiyorum
Yani benlik sorun yok diyorsan devam et napalım o sana kalmış. Şeytana uymuştur belki😂
Her baktığında anarsın..
Of ulan of
Ya arkadaşım dediğin insan sana bunu yapıyor. Elini tuttuğun adam o kızla fingirdiyor devam ederseniz 3lüye gidersiniz bence. Bi arkadaşım kavgalıyken sevgilimi aradı mk ortalığı yıktım hayırdır 😂
Şimdi bu olay yazın oluyor ben çocuğu tanımıyorum bile o zaman. Çocukla 2 aydır konuşuyoruz. Yani benden önce oluyor olay ve kızın da şu an sevgilisi var çocuk da bana baya ilgili büyütmesem mi diyorum bir yandan da kız buna nude atmış ve haberin yok daha ne olsun diyorum çıkamadım işin içinden
Nude yi ne zaman attı kız eskiden mi şimdi mi anlamadım? Şu zamanda attıysa düşüncem aynıı
Kıza bak yüz vermedim demiş birde yüz vermemiş doğrusu başka bir bölgeydi sanırım 😂
Kiz eskiden atmış şimdi ortaya çıktı
Kargoyu sana gelmeden önce açmışlar yani
Cem yılmaz getir götürünü yapamaz 🤣
Gelde ayıkla pirincin taşını şunu anlatıp akıl danışacak kimsem yok diye forumda hesap olustursum malum yakın ark nufe6atmakla meşgul
Bu tip meziyetsizlerle ne yaparsınız ki?
Sadece ağlarım sanırım kizla bitirsem iliskimi bütün arkadaşlarımız ortak büyük sıkıntı çıkar
Çocukla görüşmek istemediğinizi iletin, kizla da mesafeli olun.
Onlar yine bir şeyler yapsa da sonra, üzülmezsiniz.
Kızın şu an manitası var
Dediğim gibi siz çocukla ilerlemeyin.
Kızla da mesafeli olur anlaşamadik dersiniz.
Teşekkür ederim görüşünüz için
Rica ederim.
Maga me
f*ck boddy olabilirler
Ulan ne pislik herifler, Ne kızlar var arkadaş
Ya diyorum benden önce ama yine çıkamıyorum işin içinden
Aman boşver nolcak
ayıp etmiş
Boşver