3 ay önce ayrıldık. Bir kere yüzleştik. Ondan sonra bana Ara ara bahane bulup Mesajlar atmaya başladı. Yüz yüze konuşmak istediğini söyledi. ondan sonra da hayatında biri var mı ona göre buluşma konusunda hareket edeceğim deyip deyip durdu. Geçenlerde bi bahaneyle beni aradı. Çok uzun konuştuk daha doğrusu çoğunlukla o konuştu ben dinledim. Ama görseniz sanki hiç ayrılmamışız gibiydi espriler havada aynı sıcaklık bi aşkım demiyordu. arkadaşları ve ailesiyle ilgili ayrılık sürecinde olan detaylara girdi.
Ben neyi yüz yüze konuşacağız diyorum tam cevap vermiyor. Yüz yüze konuşursak daha iyi olacak burdan olmaz diyor. Gelmesine de sağlık problemlerinden dolayı 1 ay var.
ortada net bir adım yok cidden anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor ya
Ben neyi yüz yüze konuşacağız diyorum tam cevap vermiyor. Yüz yüze konuşursak daha iyi olacak burdan olmaz diyor. Gelmesine de sağlık problemlerinden dolayı 1 ay var.
ortada net bir adım yok cidden anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tam açıklama yapsaydı keşke sana. Böyle olmaz yumuşak davranma. Elde edeceĝine emin olmasın. Bu erkeklerin gizemide beni öldürüyo
Duraksıyor hep susuyor. Beni de cidden rahatsız etmeye başladı. aslında ilk başta önemsemiyor gibi takmayayım dedim ama net değil diye sinirime gitmeye başladı artık. 4 senelik ilişkiydi sanki ayrılık sonrası da ulaşılabilir gibi hissetmeye başladım. Bir daha böyle şeyler yaparsa olumlu ya da olumsuz net olmanı istiyorum. Kararsızsan da benle görüşene kadar da geldiğini söylemek dışındaki iletişime geçme tarzı bi şey demeyi düşünüyorum. eskisinden daha sıcak ve yumuşak davranıyor anlıyorum dönmek istiyor ama adam akıllı söze getirsin sonra da yüz yüze detayına girsin madem. Demeye cesareti yoksa da uzak dursun yani
Bazen bir anlayamama olayın gidişatını kavrayamama oluyor mazur görmek lazım
Ama şöyle ilk 1 ay iletişim kurmadık. Bir kere yüzleştik sonrasında bi bahane bulmalar başladı. Aslında ilk ben de farkedemedim. İlk zamanlar böyle olsa tamam ama ben acısını çekmişim atlatmışım yaşadığım şeye bak
Testi çatlamış, su sızıyor. Haberin olsun.
Nasıl yani anlayamadım
Desti olacaktı, şimdi farkettim. Yani şunu demek istedim. Onca konuşulacak güzel konu varken, güzel vakit geçirmek varken, tartışmalar yıpratır kişiyi, içinden çıkılmaz sorunlar yumağı haline gelir ilişki.
Tamam da bizim ilişkmiz o bana karşı eskisi gibi değil diye bitti
O zaman doğru yerde bitmiş. Bitmeli zaten
O zaman şimdi niye böyle yapıyor
Diğer tarafta sorun var ve bunu sezdiği için sana sinyal veriyor
Ne gibi bir sorun peki
Salla ne takıyon sana erkekmi yok
Ondan değil anlayamıyorum net olamamasını ve sinirlendiriyor. 4 senelik ilişkiydi
Tamam bacım
Kaç ay çıktınız ve ayrılma sebebiniz neydi
Ay değil. 4 sene sevgiliydik ailelerle de tanışmıştık ciddi bi ilişkiydi. Sana karşı eskisi gibi değilim deyince ayrılalım dedim o da itiraz etmedi öyle ayrıldık
Sana karşı hala ilgisi var
O zaman adam akışlı söyleyecek bu ne ya
Senden çekiniyor belliki seni aramasının sebebi de sesini duyucak acaba sert mi dedi yoksa normal mi diye kendince düşünüp öyle yazıcak sana eğer sen de birşeyler hissediyorsan bi adım at olumsuz olucağını düşünmem erkekler cesur kadınları sever
1 saat konuştuk telefonda biraz soğuktum tabi ki ama o da doğal, bide beni üzdü sonuçta azıcık sürünsün ben ayrılık konusunda cesurdum o da barışma konusunda cesur olsun