Güncellemeler
+1 yıl
ben: Aferin böyle devam 😂O: Eyw ciğerimBen: Eyw karşimO: 😂Ben: Ciğerim nedir ya iyice asker arkadaşı gibi olduk 😂O: 😂😂Ben: Gulme oğlum xkxjsjO: Vayyy devrem 😂😂Ben: Napıyoruz biz hacı😂Sakata gidiom a dostlar hale bakın skxkzkxksk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen de ona eyvallah kardeşim de
Denge önemli haklısın dengelideli dostum ben de aranızdan biriyim ama ben accık deliyim sorun olar mı😂 gideyim de eyw karşiim yazayım ben dkxkms
Sen benden olamazsın, ben zır deliyim asdrtjkgfd
Skxjskdj ayak uydururum ya merak etme bayaa var o kapasite bende de😂
İyi gel o zaman seni bi kendine getireyim zsdfgjk
Getir deli abim bi ciğerlikten kurtarıver beni skxksmjds
Gel bakalım asdf
Hebele hübele gelirken çarpıldım çünküüü 2 deli bir araya gelmemelii serdaç ortaç demiş ne de doğru demiş accık açayım da oynayım dkxjdm
Tamam uzaklaş, elimde kalırsın, evire çevire şeyaparım seni sdfghjgfd
nE 😳 neyse ben ortadan kayboliim en iyisi
Bence de kaybol asdfgjkl
okey masası aç taş at birader de
Ahahah bi o kalmıştı zaten😂 İkimizde dengesiziz bi gün çok iyiyiz bebeğim canım seni çok seviyorum öpücükler falan , bi gün çok uzak işte böyle kardeş bacım gidiyoz kıyamete.. nasıl açılıp bu işi yürüteceğiz hiç bilmiyorum var mı bi önerin 🥺
valla enseye bir tokat yerleştir işin b. oku çıktı dee romantiklik kalmamış asker arkadaşımın sen onun😂
Xlxldkfldx ay çok güldüm Allah da seni güldürsün 😂 ah keşke buluşabilmiş olsak yapardımda işte hayal.. romantikti aslında ben mi bozdumki çocuğu tüh ya daha sevgili olamadan bitti bizim aşk 😂😂
tavla oyna onla zarı atığın gibi nah işareti yap ona baktığı gibi şok olsun belki artık sana daha romantik olur 😂😅
Abii naptın xkxjsjdmjsxksl o kadar da değil şimdi ayıp 😂 bu yaşanırsa çocuk anında der ki dünya ahiret bacımsın karşiiiim xkxkzkxkzkxk
hahahaha valla çok kişi bu yüzden benle bir şey oynamıyor bir şey yapmıyor altından ne çıkacağı beli olmuyor😂
okeye 4 lazım bacım sende gelim skjhgsdgsdg
Aman aman dur sakatlık çıkmasın kardeş şimdi dxksmnd
tamam kardeşim gelseydin masa altın parmak arasına taş sokmuştum masanın altından verirdim skdhjgksdgs
tamam tamam sustum dfshdfhd
Dlcldlfldl ooo bir takım çakallıklar diyosun ama ben hiç beceremem onları kaydederiz bak baştan söyliim skxmsm
başaramasak dayak yeriz senin yüzünden zxxhjvcxjdshf