Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz sevgilimin kıyafetine karışıyorum?

sevgilimin kıyafetine yanında olsam asla asla karışmazdım ama. bodrumda yaşıyor ve oranın insanlarını az çok anlattığı kadar biliyorum. Abaza sapık pislik dolu hatta bir kez telefon da konuşurken biri laf atmıştı sürekli şikayetçi. bakıyolar hepsinden nefret ediyorum hepsi aynı vs. şimdi bodrum sıcak bir yer bunu gayet iyi biliyorum. mecburen de şort ve crop giyiyor. Ben de bu abazaların bakıp laf atması durumundan rahatsız olduğum için ona fazla kısa şort giymemesini ve göbeğini açmasını istemediğimi söylerdim. İnanın ki ben onun mutlu olmasını istediğini giymesini isterdim. Onu asla kısıtlamak istemezdim ama kıskandığım için kısıtlıyorum ona anlattığım da ise ne var şortta ve cropta diyor ama ben rahatsız oluyorum çünkü bakılıp laf atılmasını istemiyorum. Yanın da olsam her an karışmazdım asla ne giydiğiine ama uzak mesafe olunca karışıyorum çok pis bir yerde yaşıyor gerçekten tiksiniyorum oranın insanlarından ben de ne yapabilirim. şimdi dedim de tamam sana karışmıyorum şu aralar 1 aydır aramız açık zaten karışamazsın dedi. ama önceden tabii ki sevgilim diyordu ne yapmalıyım?
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz sevgilimin kıyafetine karışıyorum?