Kocam yemeklerimi yemiyor eleştiriyor, artık yüzüme fiziğimle ilgili de kötü yorum yapıyor?

16 aylik evliyiz üç aylık bebeğimiz var.. eşimle baştan beri kavgalarimiz oldu. ZayıftıM kilo alsan derdi hamilelikle beraber haliyle aldım veremiyorum da şimdi de kollarımin kalinligindan sırtımin hamal gibi oldugundan dem vurur oldu.. zayıflamak için diyet yapacağımı söylediğimde de sakin ha diyor!! Bebek dogdugundan beri ayrı odada uyuyor. en zor zamanlarım da bebegin en zor zamanlarında ailemin sağlık durumundan dolayi çok üzüldüm çok geceler sabaha kadar aGladim bebegim le yalnız basimaydim.. şimdi de öyle 10 dakika birakSam söylenir. sürekli telefonda ya oyun oyar ya da Bir arkadaş grubu var gece gündüz evlendigimiz günden beri onlarla yazısır ilk onlara gunaydin der.. ilk evlendigimizde yemeklerimi beğenir yerdi. iltifat ederdi son bir aydır yemeklerimi beğenmiyor ve çoğunlukla da yemiyor artık ise de yemeden gidiyor bugün bebegimi çirkinim tatlım diye. severken sen çirkinligine bak o güzel dedi.. Hamileyken koca karı gibi olduğumu söylemişti. Kapalıyim o sol görüşe yakın ailesi de kendisi de o benden vazgecmedi ben kültür farkından dolayi ve ondan ay farkıyla büyük olmamdan cekindim çektim kendimi ama vazgeçmedi ve kapalı kabul etti şimdi ise bana kapalıyken 40 yaşında gibi. oluyorsun diyor babaannem gibi oluyor dedi bikaç kez de yakın animizda.. iletisimimiz iyice koptu sevgisini bile hissetmiyorum artık.. en ufak bişey de tersliyor.. isyerinde ki bayanlarla mesafeliydi ama şimdi bakıyorum çoğu bayanin telefonu mevcut biz bekar ken devre muhabbetlerimiz vardı vs diye anlatti yeni gelen kadının bizden bir yas büyük olduğundan vs bahsetti ve son zamanlarda bu kadınin adını çok duyar oldumm evliliginde yaşadığı soruna kadar.. isten evli biriyle yakın olabileceginden şüphelendigini yakaladim ama caktirmamaya çalıştıklarını anlatti. Kadın da bosaniyormus hoş kadın şimdi gerçekten dedi 8 yaşlarında kızı var dedi.. kadını gösterdi açık sarısın güzel bir bayan.. kondurmuyorum ama başka kadınlardan bu şekilde ilk kez bahsediyor. Sarisin degilim boyattim onun icin cakma dedi... Sarışınlara zaafı var beğendiğini söylüyor geçen de de bana da yakistigini neden boyatmadigimi falan sordu.. eskiden onu süründurren hoşlanDigi birinden söz etti kızın twitter da profilini de gösterdi sarışın açık bır kız güzel de.. şimdi bana çirkin olduğumu yüzümun harita gibi oldugunu, koca karı, çirkin demesi ilgisizligi özel günlerde bile hediye almadım zar zor bir çiçek pasta.. cicegi de alırsa.. bebegimi kucağıma aldığımda da hediye almadı.. hatıra olarak evlilikte hatirlayacagim hiç bişey yok. çiçekleri salliyordum artık kurunca dağıldı atıyorum.. kafam çok karışık iletisimimiz yok ve ne yapaçağımi bilmiyorum. Şimdi beğenmediğini hissetmem ise canımı yakıyor. 2 Üniversite mezunuyum annemle babamın durumu yok.. kucagimda bebekle çalışmak da zor böyle dönemde.. kafam çok karisik.. beni bırakacagi gunu beklemek cok aci.
Kocam yemeklerimi yemiyor eleştiriyor, artık yüzüme fiziğimle ilgili de kötü yorum yapıyor?