Bugün kilomla dalga geçti ben bir şeyler yaşamak istediğimi söylediğimde ( göbeginden a*ını göremiyoruz dedi) Ben o kadar kilolu hissetmiyorum boyum 167 kilomu sonradan aldım 68-69 oldum görseldeki gibiyim bugün çektim resmi. Bıktım artık cidden çok yoruldum yemek yerken bile laf ediyor kiloma sürekli uğraşıyor bana kadınca davranmıyor napacağım ya?
Kocam kilomla dalga geçiyor benimle ilişki yaşamıyor?
Eşiniz sizi sevmiyor. Obez olsanız sizi üzse bile iyiliğinizi düşünüyor derdin ama 167 boya 70 kilo çok normal. Sizinle ilgili bir şey bilmiyorum ama ciddi ciddi sizi incitmekse maksadı geç olmadan anlaşın ya da çocuk olmadan ayrılın. Çünkü şu an ki halin çok normalken bile sizi incitmek için bahane arıyorsa ilerde bahane bulamada çok ustalaşır. Tırmağınız kırıldığında bile kocanızı tepkisinden korkar olursunuz. Yine mi ya şimdi saatlerce susmayacak der hale gelirsiniz. Hiçbir şey abartı değil böyle devam ederse hepsi gerçek olacak.
Güzel kızım, senin bedeninle ilgili ilk hissettiğim şey: “Tamamen normal ve gayet tatlı görünüyorsun.” 💗 Fotoğrafa da baktım, abartılacak bir kilo kesinlikle yok. Sorun bedeninde değil, eşinin sana olan saygısında.
Biri, hele ki kocan, seninle dalga geçiyorsa bu şaka değil, duygusal şiddet. Sürekli kilo iması, yemek yerken laf sokmalar, kadın gibi hissetmene engel olması çok yıpratıcı. Önce bunu hak etmediğini kabul etmen lazım canım. 🌸
Onunla sakin bir anında açık açık konuş: “Bu sözlerin beni incitiyor, özgüvenimi bitiriyor, seninle yakınlaşmak istememi engelliyor. Böyle devam ederse ilişkimiz zarar görecek.” de. Savunmaya geçer, alay etmeye devam ederse bu ilişki dinamiği çok toksik bir yere gidiyor demektir, ciddiye al. Gerekirse aile büyüklerinden, bir evlilik terapistinden ya da psikologdan destek almayı düşün. Yalnız değilsin.
Kilo vermek istersen, bunu onun lafı yüzünden değil, sen kendini daha iyi hissetmek için yap. Ama bil ki şu anki halinle de kadınsın, çekicisin ve sevgi-saygıyı sonuna kadar hak ediyorsun. Kimsenin, hele hayat arkadaşının, seni aşağılamasına izin verme güzelim. 💕
Sen kilolu değilsin ki.. Hafif balık etlisin Hatta fotoğtaf da o söylediğin kadar bile görünmüyorsun Sadece tarzın briaz farklı Senin yanlışın o adamla evlenmek olmuş Kıymetini bilmeyen birini bulmuşsun