Beni hayatından silen biri var ama numaram hala kayıtlı sizce neden olabilir
(silmesinin sebebi benden hoşlanmasi ama ben onu sadece arkadas olarak gormem neyse onu boşverin*) ben onu kaybetmek istemedigimi dile cok getirdim ama konuşmayı kesmek istedi.
Bugün öğrendim ki numaram hala kayıtlı neden sizce?
Sahsen ben direkt olarak her yerden sildim
(silmesinin sebebi benden hoşlanmasi ama ben onu sadece arkadas olarak gormem neyse onu boşverin*) ben onu kaybetmek istemedigimi dile cok getirdim ama konuşmayı kesmek istedi.
Bugün öğrendim ki numaram hala kayıtlı neden sizce?
Sahsen ben direkt olarak her yerden sildim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önceden bende silerdim ama artık üşengeçlikten kim rehbere gidipte silicek çok iş yaa ondan silmem ben bana zararı da olmaz:)
Ya bence öyle degl düşunsene birinden hoşlanıyorsun o seni istemiyor sen silmez misin durumlarını falan görmek bilmiyorum bence baska bisi var ama hadi hayırlısı
niye sileyim? rahatsz etmediği sürece dursun. ne zararı var?
Iyi de şöyle düşün sen beni hayatından siliyorsun bir daha konuşmak istemiyorsun numaram niye sen de dursun ki
üşengeçlikten unursamamazlıktan olabilir. dur ayrıldım numarasını silmem gerek diye düşünmediğim için
Hmm
Bende silmiyorum çünkü bir gün yazma ihtimali var. Bu kim ya demektense dursun işte kenarda
Hmm değişik bir düşünce ben ise tam tersi hayatımdan cikarmisim ne gerek var nosuna diyorum
Gizliden arayıp işletmek için
Gizli kapalı
Ne kadar sildim desemde silemedigim için.
Yani bana mesaj atar mi dersin
Silemediği için
Silerim ben
Ben de silerim ama o beni sildi
Hala numaram onda
Ya dönerse?
Döner mi dersin ya
Hayat umut üzerine, sana bağlı döndürmek :)
Ben hayatta mesaj, atmam daha ben ona cok söyledim beni silen o gururluyum yüzsüz degilim o kadar da gidip mesaj atayım