Ailem beni yaşlı biriyle evlendirmek istiyor. Hukuken kendimi koruma altına alabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba ben 21 yaşında bir kızım bu sene okulu bitirdim ailemin yaninda evde oturuyorum is bakiyorum ama pandemi yüzünden bulamiyorum. Babamin is yerinden bir arkadasinin akrabasi bana talip olmus ama adam 66 yaşında varlıklı zengin bir adam oldugu için annemgiller evlendirmek istiyor. Adam kötü biri değil kendi halinde sessiz bir adam ama sonucta cok yaslı. Benden büyük bir kızı iki oglu varmış, iki tane de torunu var ama işleri çok iyi aileden kalma süt fabrikaları varmıs kırklarelinde. Evlenirsen sana da çok miras kalır hayatını kurtarırsın istemezsen çocuk yapıp boşanırsın nafaka alırsın zaten adam yaslı ölüur diyorlar. Annem teyzem ablam böyle evlenmemi istiyor babam kararsız adam ondan daha buyuk cunku. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum aslında bid taraftan haklılar hayatım kurtulur ama bir taraftan da dedem yasında adamla aynı yatağa giricem filan kotu geliyor yani bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce? (Birde adam daha önce 3 defa evlenmis en son birkac sene once yine genc bir kadinla evlenmis ayrılmıs)
Ailem beni yaşlı biriyle evlendirmek istiyor. Hukuken kendimi koruma altına alabilir miyim?