Akrabalar durumu iyi olan bi yerle evlenmemi istemiyorlar?

Onlar bizim evimiz yok diye hoşnut olup alttan alttan laf sokup yüzümüze karşıda iyi konusuyorlar hayat benim yüzüme gülerde maddi durumu iyi olan bi yerle evlenirsem bende onları kücümseyip maddiyattan vurucam durumu iyi bi yer istedi ama babaanne tarafının akrabası olduğu için yani direk kardeşinin torunu olduğu için istemedim çünkü halalarla falanda yakınlar ben akrabaların tanıdıgi biriyle evlenmek istemiyorum bu yüzden uzak olsunlar her şekilde bunuda istemediler içten içe çocukta beni sonuna kadar beklicegini söylemiş saçma sapan bende bi kaç kere beklesin bakalım istediğimi bulamazsam ben ona dönerim diyiveriyorum ne tepki vericekler diye bişey demiyolar sonuç olarak bu çocuğun beni gerçekten sevdiğini sanmıyorum ailesi başka kız arayışına bile girmiş olabilir babamda sen az kurnaz olsaydın onu parmağında oynatman lazımdı diyor bana çocukta saf çünkü ama bişeyler hissedemiyorum maalesef onları maddi durumu iyi olan birisiyle evlenip kudurtmak istiyorum umarım şansım vardır Allah istediğimi verir bana dua edin lütfen 🙏🙏
Akrabalar durumu iyi olan bi yerle evlenmemi istemiyorlar?