Bir yıldır evliyiz fakat eşim yeteri kadar benimle ilgilenmiyor. Kendine bakmayan biri değilim her zaman evde bile olsam bakımlıyım fakat eşim işten gelir gelmez telfonla oyun oynar, tv izler. İzinli oldugunda da kendi dışarı çıkar. Gezmek istiyorum bişiyler yapalım dediğimde de beni annesine götürür bu durum beni rahatsız etmeye başladı sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Eşin seni aldatıyor Kıymetini bil üzme kendini nâsip hesey bizde evlemedik daha
Hayatına bak takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kadınsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük bir sorun var dedem. Daha bir yıldır evlisiniz ama 10 yıldır evli gibi davranıyor eşin monotonluğa girmiş çıkmıyor evlilik öncesi sevgililik süreniz ne kadar sürdü belki o ara her şeyi yaşadınız yaşayacak bir şeyiniz kalmadı ama yine de eşler birbirine vakit ayırıp iletişim kurmalı bunu onunla konuşmalısın sıkıldıysan alevliyelim ama benimle ilgilen diye sıkıldığını düşünüyorum diye daha yaşınız genç dedem bu sorun ilerde büyük bir sorun olur. umarım inşallah çözersiniz.
03 Yorumla- +1 yıl
Umarım düzelir. Sevgili nişanlı derken 5 yıl sürdü
- +1 yıl
Biraz daha canlı dur dişisin sen. Kur yap biraz iletişim kur adım at dikkatini çekecek şeyler az çok tanıyor olmalısın eşini ona göre adım at seveceği şeylerle ya da geçmişinizden bahset eski güzel anılardan seni neden sevdiğini hatırlatırsan belki kıvılcım ateşlenir. umarım düzelir
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yıloturup açıkça şikayetlerini ve beklentilerini dile getir. ben seninle zaman geçirmek istiyorum de. baktın olmuyor boşan. ben de eşim tarafından ilgisizdim. elinde telefon sürekli ya oyun oynar ya face de fink atar ya arkadaşları ile wp da. ben sanki evde yokum. zorla dıarı çıkarırım. hemen yoruldum der. mutlak bir çapan oğlu çıkarır.
şu an 4 yıldır ayrı farklı şehirlerdeyiz. pandemiden dolayı mahkemeler ertelenmişti. şimdi açılmış. inşallah kurtulacağım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
65Cevap
+1 yılHenuz alisamamis belli ki. Normalde yapmadigin birsey yap mesela bir aksam geldiginde normalden biraz daha guzel masa hazirla mumlar olsun guzel bir muzik... sende guzelce giyin hazirlan gelince sasirir ztn. Sende biraz evliligimizi renklendirelim istedim de.. sen bir adim at once. O gunu romantik gecirin o arada konus tatli tatli birlikte daha cok zmn gecirelim istiyorum eve geldiginde beni gor istiyorum. Bazen sevilmedigimi hissediyorum falan de ordan vur. Bir umut belki anlar hissettiklerini ama pes etme
20 Yorumla
+1 yılİşte bazı insanlar için evlilik böyle bir şey. Ne ahmakça... Birisi de alta şey yazmış, aldatmadığı sürece sorun yok akşam evine geliyor sonuçta ahahah sanki hayat arkadaşı değil eve süs köpeği aldık evde boş boş dursun. Nerde tutku, heyecan, eğlence yani paylaşımlar bu mu evlilik? Çok sıkıcı.
60 Yorumla
+1 yılSize tavsiye edecegim en iyi şey esra ezmecinin kitapları. Bu şekilde ilişkisi değişen çok insan var. Örneğin evlenmeden önce ilgiliydi snradan böyle oldu diyelim. Evlenmeden önce siz nasildiniz her istedigin hemen orada yanıbaşında degildiginiz. Smdide öyle olun. Kendinize uğraşlar bilim özgüvenli ve çekici olun ama resmi ve uzakta olun. Hep ondan ilgi bekliyor gbi bi duruş olmasin. Arkakadaslarinizla plan yapin. Onu merkeze koydugunuzu bilince rahatliyorlar naslsa bu sizin böyle diyip siradan davraniyorlar. Ama kendinize yatirim yaptikca kendinizi farkettirmis olucaksinz
20 Yorumla
+1 yılVaziyet tanıdık geldi bende o yüzden buralara düştüm 😜 ama iyiki de gelmişim çok yardim eden insan oldu. Eğer eşin seni seviyorsa çok irdeleme. Bende çok yakın sorunlar taşıyorum ve bir uzmandan da yardim aldım erkekler nato kafa nato mermer yaratıklar olabiliyorlar anne eş ilişkisinde erkekler dengeli davranamıyobilirler o yüzden gelin kaynana 100 yıl savaşları fitillenebiliyor. Sen her zaman ki gibi bakımlı ve zarif ol. Eşinin yanında annesini seviyormuş gibi yap ve güler yüzlü davran ama eşini ayartan sen ol duygusal ajitasyon yap yoksa anası yapar.. şaka bir yana evliliği sen yöneteceksin erkekler zayıf yaratıklar ve kadınlar tarafından yönetilmek onlara koymaz çok sabir isteyen bir iş Allah yardımcın olsun yani kısası strateji yap mutlu olursun.
20 Yorumla
+1 yılOnun yaptığını yaparak dikkatini çek. Görme ilgilenme, o oynunu oynarken durup bakma ara kız arkadaşını konuş, planlar yap arkadaşlarınla çocuğun varsa bırak bır kaç saatliğine baksın babası değil mi? Çık tek başına alışveriş yap, sevdiğin bir kız arkadaşınla oturun kahve için..
20 Yorumla
+1 yılSeksi giyinmekle falan olcak iş değil bunlsr bazı yorumlarda yazılmışta eşinle oturup ciddi anlamda konuşmalısın benim teyzem 7 yıldır evli eşi söylediklerine cevap dahi vermiyor gidip yatıyor bütün gün öyle gelmiş öyle gidiyoe 7 yıldır kaynanan iyi biriyse ona anlat fikir al ya da eşinle oturup konuşmayı dene suçlamadan belki kafasında problemleri vardır sana anlatamadığı
10 Yorumla
+1 yılBakın erkekler bazen stresli zamanlardan geçer ve bi kadınlarınkine benzemez uzun sürebilir. Yeni evlisiniz, alışma süreci olmuştur, iş stresi vardır. Tamam siz bakımlı ve güzel olabilirsiniz, mutlu da olabilirsiniz ama insanlar bazen yalnız kalmak isterler. Kendine ayıracak vakti olsun isterler. Telefonuyla kafa dağıtmaya çalışıyordur. Kendinizi suçlamayın özel hayatınız biraz seyrekse suç sizde değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmiyolar evlenince birseyler oluyorlar degisir diye bekleme kendini helak etme ben beni çıkarmiyorsun gezelim dedigimde sen kendin gez beni bekleme demisti bende ben kendim gezeceksem senle niye evlendim tek yatıyorum 3 ay olmustur cinsellik yok ondan önce 4 zaten olsa 5 dk surmuyir ben arzularsam gidiyorum artik bende gitmiyorum istenmek istiyorum davet benden gitmiyorsa oda gelmiyor evlendik birsey var diye meger yokmus bole ömür geçmez Blmiyorum sonum ne
519 Yorumla- +1 yıl
Çok kolay aslında odun gibi biriyle evlenmişssın belli ama ona bedel ödetmesse o hep öyle gidecektir seni kaybetmeyi bilmeli bence kendşne değer ver kendini önemse arkadaş çevreni geniş tut yaşam alanını oluştur uygula bak ozman neler oluyor
Cevap sahibi+1 yılBlmiyorum öyleyse tebrik ederim hiç bellin etmiyor çünkü
- +1 yıl
Sende anlamacak kadar saf değilsin Hım ya da saf oldgun için sana böyle davranıyor dur
Cevap sahibi+1 yılBen anasinin gözüyümdür telefon temiz baska nasil anlarim defalarca sordum defalarca dürüst olursam cocuklarin hatrina affederim dedim ama yok itiraf etmedi güvendim ona eger ole birsey varsa oh çekecem dusun dusun birsey bulamıyorsun sebeb yok ne ozaman buda bole bir model ozaman
- +1 yıl
Belki başka telefon kullanıyor
Cevap sahibi+1 yılDeme şunu gozlerim doluyor güveniyorum bence yoktur
- +1 yıl
İşte böyle kaybediyorsunuz hep cidden hep güvendiüinşzden aptallıgınızdsn kaybediyorsunuz ve aldatıliyorsunuz buda gerçek
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel moral veriyorsun sağol o aldatıyor diye ben suçlu oldum ki ole birsey yok neyse lutfen yazma sağol
- +1 yıl
Kabullenmek zor bence siz böyle devam ederseniz sizi her hale sokar sizle kukla gibi oynar
Cevap sahibi+1 yılOda onun karakteri Allah var çıkarır karşıma insallah napim elde delil yok birsey yok sirf aylardir benle yatmadığı için aldatmismi sayılıyor napim lütfen daha yazmayın görüş sahibine surekli bildiri gidiyor rahatsiz etmeyelim
- +1 yıl
Gözünüzü açin diyorum sizle yatmıyor diye değil zaten biri birini istemediği zaman illa aldatıyor diye bişey yok bunu kast etmiyorum ben belki senden soğumuştur istemiyor cinsellık le ilgili illa aldattı diye bişey yok bunu böyle düşünme illa seni istemiyor diye aldatıyor diye bişey yok ozman bana mesaj at ordan konuşalım
- +1 yıl
Hadi ama
- +1 yıl
Neden engelledin
- +1 yıl
Neden engelledin?
- +1 yıl
Ya ne oluyor ne oldu
- +1 yıl
cesur değilsinn hiçç
Gizli Üye(30-35)+1 yılSesini niye cikarmiyorsun goturecekse kendi annene götürsün gezmek yani gezmek gibi bir eylem kadar keyifli bir şey sanıyor herhalde kaynana evini şöyle kıt kafalilara niye taviz veriyorsunuz niye haddini bildirmiyorsunuz anlamıyorum sen bununla evlendin o zaman ona hizmet etmek cinsel ihtiyaçlarini gidermek için mi bunun dışında seninle birlikte keyifli vakitler gecirmeyecekse niye evlendin niye bu muameleye maruz kaldığında sesini cikarmiyorsun
20 YorumlaYapacagin sey basit. O izinliyken evden ondan once cikip gezeceksin. Ne yapiyorsun diye aradiginda belli bi aktivite yaptigini gostereceksin. Eve geldiginde yemek yedikten sonra odana kapanıp kendi halinde takilacaksin. Onun tavrının aynisi olacak.
46 Yorumla- +1 yıl
Yanliş yönlerdşrme böyle gidersen yine bişey yapamazsın yanliş taktık size diyim
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardimcin olsun sonun bana benzemesin. Ayni durumdan bende muzdariptim. Gezdirirdi o ama yakamizdan bitürlü düsmeyen bir abla ve anasi vardi. Artik baski hisseder oldum omzumda. Zaten süs köpegi muamelesi gördügümü anlayinca terk ettim.
20 Yorumla Çoğu aynı emin ol benim eski eşimde öyleydi biryerde sonra işler daha da sarpa saracak.. heyecan katmak istersin evliliğe katarsın da lakin kısa sürer çünkü sürekli senin kürek çekmen gerekir bu da hayatini deforme etmen demek
22 Yorumla- +1 yıl
inan sana hepsi öyle değil. aynı modeli kadınlarda da var. o nedenle boşanma aşamasındayım ve 4 yıldır farklı şehirlerde ayrı yaşıyoruz.
buradan tanışıp birebir görüştüğüm bayan dostlarım oldu. onlar yakından tanıyınca beni ve ailemle olan durum fikirleri değişti. hep kadınlar mağdur zannederdim ama erkekler de mağdurmuş dediler.
Oturup konuşmalısın eşin idrak edememiş evli olduğunu sanırm bunu ona anlatıp konuşmalisiniz burdan size ve evliliginize kimse yardimci olamaz iki kisinij özel hayati yine 2 kişi kurtarabilmeli Umarım herşey yoluna girer
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Zor bir durum onun bu Kafa yapısı ileri dönük seni çok yıpratır inşallah düzelir ama çok zor herşey den soyut robot gibi bu hareket leri çok anlayış sıfır
10 Yorumla
+1 yılBakimliyim diyorsun ona rağmen ilgilenmiyorsa 1 hafta kadar daha bakımsız ilgisiz hasta rolü yap yemek felan hazırlama ozman bakalım nolucak
20 Yorumla
+1 yılBen seninle birlikte vakit geçirmek istiyorum, beni ihmal ediyorsun ben üzülüyorumm :'( de
30 Yorumla
+1 yılSende onla ilgilenmeyerek, önemsemeyerek, sürekli sosyal çevren ile konuşarak kısaca o yokmuş gibi davranırsan ilgisini çekersin. Sanırım kocanın üstüne titreyip kendini değersizleştiriyorsun yapma bunu.
12 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılElini sallasan ellisi kapina dayanir ama emek verdigin adamin umrunda olmamak cok acı
20 Yorumla
+1 yılBu erkekleri anlamak cidden zor. Kendini yetiştirememiş 🙄
10 Yorumla
+1 yılBakımlıysan ona ilgi gösteriyosan yapıcak bişey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu onunla konuş eğer bir şey değişmiyorsa değişik farklı şeyler yaparak ilgisini çekersin hala olmuyosa o zaman durum karışık
20 Yorumla
+1 yılBu içinden gelen bir konu. Konuşarak anlatarak değiştiremezsin senin için içinden gelen bu şu an. Benxe bir süre sen de üzerine çok düşme, bir yerden sonra iyi ya da kötü bir konu açılıp konuşacaktır sendeki değişimi fark edince
20 Yorumla
+1 yılne kadar cok üstüne gidersen o kadar cok aranız açılır. Mesafe ye ihtiyacı var belli ki. Aldatmadığı sürece bırak dolaşsın. Sende cocuk gibi ilgilensin olaylarını bırak. Sonuçta akşam evine geliyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ondan daha ilgisiz ol.
30 Yorumla
+1 yılBence bu evliliğiniz açısından büyük bir sorun oturup üstüne saatlerce konuşulacak bir şey eşini karşına al ve anlat
10 YorumlaÇivi çiviyi söker. Onun yaptığını yapmalısın. Sende ona karşı ilgisiz olursan hatasının farkına varacaktır.
00 Yorumla
+1 yıl1 yılda ilgisizlik biraz esiniz abartmiş beraber film izleyin aktiveteler bulursanız eşinizin dikkati size olur
00 YorumlaHerseyi tuketmis gibi olmussunuz. Biraz cekiciligini kullan aklini basindan al. Yeni seyler almayi dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlık döneminden kalma hareketler. Zamanla sorumlu olduğunu anlayıp değişir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan biraz daha uğraş ama sevmiyorsan ayrıl gitsin. Zaten çocuk da yokken daha kolya olur.
11 Yorumla- +1 yıl
*kolay
+1 yılİkinizde anlayışlı bi şekilde karşılıklı geçip konuşun
10 Yorumla
+1 yılKonuşmayı dene birlikte aktivite planla ise yarar... biraz kıskandırmak ise yarayabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlasmaya başlamış çocuk olsa eve 'de gelmez bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOff başıma gelmesinden en korktuğum şey ona bağırmadan sorunu çözmeye çalışacak bir dille bu konuyu konuşsana
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yoksa boşan ya
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. telefonu elinden al kucağına otur benimle ilgilen bırak telefonu de
bu arada çocuk yoksa yapma bi süre daha10 Yorumla
+1 yılHahah bir gecee eve gitme bak nasil ilgi alaka hersey uzerinde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSırrını kimseye söylemeyecek bir partner bul kendine ve onunla paylaş. Bu arada benden sır çıkmaz.
00 Yorumla Bazen eşler değerini eşlerden birinin başka birine ilgisiyle kendine gelir
00 Yorumla
+1 yılKâğıda eşimin ilgi ve dikkati yaz ipe bağla kendine çekmeye başla
01 Yorumla- +1 yıl
Oooooiiiiioooooooooooooooiiiiiioooiioooiiio
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence otur konuş herşeyi açık açık olması gerektiği gibi 🤷🏼
00 Yorumla Eve ve kendine bağlayacak şeyler yapman lazım en mantıklısı
00 Yorumla
+1 yılBence ilgisini çekemiyorsan sorun sende değil, öyle bir hırtodadır suç. Üzme kendini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılhastalık bu telefon ve oyun işi ya zor gerçekten cok zor
00 Yorumla Umursamayanı sen de umursama ve daha güzel giyin, daha çok kitap oku.
30 Yorumla
+1 yılbakımlıysın kadınlıgınıda kullanıyorsan baska yapacak birseyin kalmamıs esin telefon oyun bagımlısı sanırım onları bırakmalı gerekirse bir psikologa görunmeli
18 Yorumla- +1 yıl
oyun bagımlılıgıda bir nevi psikolojik hastalık gunumuzde cok fazla var senin durumunda olan evli esinin bu huyundan şikayetçi çok kadın tanıdım eger psikologa göturmezsen duzelmez bir psikologa göturmelisin onu vaz gecirmeli her gun yavas yavas oyunu azaltmalı aksi durumda bu sekilde gider
- +1 yıl
önemli degil kafana takılan şeyler varsa sorabilirsin istedigin zaman ama oyun bagımlılıgı heralde gunumuzun en buyuk problemi
- +1 yıl
yuzde 70 yuzde 80 lerde bu orayeni evliliklerde genelde bazıları cinsellige asırı duskun oluyor bazen onla biraz uzerine cekebilirsin ilgini ama o bile belli bir oranda yani ayrıca oyunu bırakmayı içten o istemezse psikologda birsey yapamaz eşinle konusup ikna etmeyi denedinmi
- +1 yıl
ooo sorun baya derin severekmi evlendiniz görucu uslumu
+1 yılBosa o kocayi yaaa oyle omur gecmez ici olmus sende etkilenmiyor aklinda baskasimi vsrdi severekmi evlendiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden once yasanmisluklsr vardiysa ondaj sikilmistir ya da sevgiliykende boyleymistir belki sen gormek istemiyormussundur
+1 yılBiraz ağır olcak ama, bazı erkekler sırf seks yaşamak için evleniyor, sonra sıkılıyorlar cinsel aşk diyorum buna ben, gerçekten kalpten seven adam eşini yalnız bırakmaz 1 sn yataktan bile çıkarmaz 🙃
16 Yorumla- +1 yıl
İlginçmiş cinsel aşk valla ilk kez duyuyorum 🙃
- +1 yıl
Evet ilk kez mi 🤔 adam kadının memesine bakıyor beğeniyor benim olsun tadına bakayım diyor istediğini alınca ilgiyi kesiyor beğendiği şey meme olunca tabi. Çoğu erkek öyle hatta aşkı her erkek bilmez fiziğe bakar kalça göğüs iyiyse ilgilenir sonra tabi sıkılır isteğini elde ettiği için
- +1 yıl
Bilmiyorum ama inan ilk kez böyle bir şey duyuyorum ben soruyu soran arkadaşımızda bu söylediğinden ziyade karşılıklı paylaşım ve iletişim bozukluğu olduğunu düşünüyorum erkek sırf cinsel aşk dediğin şey için evlenmez ki kaldı ki şimdi herkes cinselliği özgürce yaşıyor toplumun ritüelleri bir bir kırılıyor👍🏻
- +1 yıl
@lucrexia33 O öyle değil bak. Cinsellikten kastım , ; Adam kadının memelerini beğendi mesela veya kalçalarını odaklanıp onu elde etmek için evlenir sırf onun vücuduna dokunabilmek için, yapan var emin ol, parada varsa evlilik çocuk oyuncağı yeterki stediğini alsın. Sadece cinsellikten ziyade elde etmek istediği kadınla cinsellik yaşamak için yapıyor erkekler
- +1 yıl
Evlendikten 1 yıl sonra ayrılan çiftlerin genel olarak alt yapısı bu şekilde. Adam tadını alıyor kadının tamam yeter diyip boşuyor. İlgiyi kesiyor vesaire mecburen kadında ayrılmak istiyor. Bir erkek kadını gerçekten sevip gerçekten ilgileniyorsa başka kadınlara bakmaz, evli erkeklerin çoğu her gün aynı yemek mi yenir diyip başka kadınlara bakıyorlar
- +1 yıl
Evet söylediklerinin doğruluk payı var bana çok saçma gelse de kstılıyorum👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa esinin eksikliği var ya da ilgisini cekmiyorsjn
00 Yorumla
+1 yılFarklı planlar sen yap onu dahil et
30 Yorumla
+1 yılİlgi çekmek istiyorsan, ilgini biraz keseceksin.
Bak nasıl değişecek. Sonra da açık bir iletişim.10 Yorumla
+1 yılDediklerimi yaparsan dahs çok ilgilenir senle gerçek bu beni dinlersen eğer
05 Yorumla- +1 yıl
Olur fark etmez
Kendine değer veren kendini önemseyen öz güveni olan bir kadın bir erkeği kendine bağlayabilir erkekeiğin her dediğini yapmayan peşinden gitmeyen ve kendi yaşam dünyası oluşturursan o erkek sana her zaman değer verir ve seninle ilgilenir herşey yatak değil siz kadınlar kendinizi değersiz güvensiz yapıp onları kendinizden dshs çok önemserseniz sizi kimse saymaz dinlemez günde çok kez ararsan üstüne düşersen sizden uzaklaşirlar bunları uygula yavaştan bak sendeki değişiklikleri görecek ozman üstününe nasıl düşecek - +1 yıl
Yap uygula bak ozman göreceksiniz size nasıl değer veriyor size nasıl bakıyor heşryi yatak değil unutmayın yatak sadece gelip gecici bir zevktir sırf senle olmak için değer verir sonra yine aynı olur bedeni için değer gören kadınlar olmayın sakın
+1 yılNe diycez ki en kolayı yatakta basının ağrıması ama bilemeyiz ters tepmesin
04 Yorumla- +1 yıl
Ama yinede bazı insanlar değişmez konuş ve bundan sonra bunları ben organize edicem de gezileri yemeğe çıkma günlerini sen ayarla
- +1 yıl
Ne demek mutluluklar
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. 1 yılda evlilik bu hale geldiyse durum vahim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kocan kadin ruhundan anlamiyor
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri eşinizle açık, açık konuşmalısınız.
11 Yorumla- +1 yıl
Siz buradaki bekar tecrübesiz kişileri ciddiye almayınız. Bunun sizin eksiliginiz ile ilgisi yok.
Fakat, evlilikten ònceki ilgi ve coşku, hiç bir zaman evlendikten sonraki gibi aynı olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanirim fiziksel degil sorun.. esin senle aynı seyleri dusunmuyor
10 Yorumlaburaya yazdıklarının aynısını yüzüne söyle açık dürüst net konuş
00 Yorumla
+1 yılBöyle adamdan cocuk yapma. Cani isteyince ilgilenir sadece tek başına ugrasirsin
00 YorumlaKonuş deki benimle neden ilgilenmiyorsun de açık açık konuş
00 Yorumlaabla bence makarna yapmalısın erkekler makarnayı güzel yapanlara bayılır
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem