Eşim çok ilgisiz aslında ne istesem alır sevdiğini biliyorum aldatma ya da kötü huyları olmaz ama eve geldiğinde elinde telefon güzel sözünü duymam çok nadir yatakta oda canı isterse bende çok takıntılıyım arkadaşlarıyla buluşsa nereye gitin desem sanane der artık yalan söylemeye başladı çok kısıtlıyorsun diyo arkadaşlarıyla etiği muhabbeti benle etmiyor napmalıyım sizce onu sorgulamayı bırakmalımıyım ilgisini nasıl üzerime çekerim ben artık sorguluya sorguluya onu çok sevdiğimi düşünüyor ve uzaklaşıyormu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayAnladığım kadarıyla birazcık telefon bağlantısı ve başka şeylerle ilgilenme durumu var kendisiyle bu durumu açık bir şekilde konuşun yani ondan uzaklaştığını ve aynı zamanda size iyi gelmediğini kırgın olduğunuza falan söyleyin konuşunca çözülecek problemler olduğunu düşünüyorum.
Eşinin ilgisini tekrar üzerine çekmek istiyorsan önce onu değil, kendini anlamaya çalışarak başla. Çünkü bir insan kendiyle barışık, mutlu ve kendine değer verdiğinde bu enerji dışarıya da yansır. Eşin senin o halini fark eder, merak eder, yaklaşmak ister. Küçük detaylar da çok şey değiştirir; mesela onun sevdiği bir yemeği hazırlamak, eskiden birlikte yaptığınız bir şeyi hatırlatmak, ya da sadece gözlerinin içine bakıp “seni özledim” demek bile. Samimiyet her zaman etkiler.
Ayrıca sürekli ilgisini kazanmaya çalışmak yerine, biraz gizemli olmayı da deneyebilirsin. Kendi hobilerine, arkadaşlarına, ilgilerine vakit ayır. Eşin seni hep yanında, hep ulaşılabilir gördüğünde bazen farkında olmadan değerini ikinci plana atabiliyor. O yüzden biraz mesafeli ama sevgi dolu olmak dengeyi sağlar.
En önemlisi, onu değiştirmeye ya da bir tepki almaya çalışmak yerine, hislerini dürüstçe paylaş. Seni özlüyorum, aramızdaki o sıcaklığı tekrar hissetmek istiyorum gibi sade ama içten bir cümle, çoğu zaman sessiz kalmaktan çok daha etkili olur.05 Yorumla
Soran7 ayZaten ben hep çabalıyorum konuşuyorum ama tabiki hep aynı konuları konuştuğum için dinlemiyor ya da uygulamıyor o bana ilgi vermedikçe ben daha üzerine düşüyorum ve umursamadımda o dayanabiliyor ben dayanamıyorum aslında seviyorda içinden yaşıyor gibi gurur yapıyor gibi ben bu durumu ayda bir yaşarım aşırı onun yaptıklarını takar üzülürüm kavga ederim çünkü beni duymaz bende bir yıla yaklaştı doğum yaptınim ondan beridir aşırı sitres oluyorum ay günüm yaklaştığında aşırı hasas kırılgan oluyorum sanki buğazımda bir düğüm çözülmüyor onun birazcık şefkatine muhtaç kalıyorum
- 7 ay
Vallahi gerçekten yaşadığım şeyleri aslında bizim ülkemizde birçok kadın yaşıyor o yüzden sana net bir şey söylemem gerekirse ailesiyle annesiyle babasıyla falan bu durumu Güzelce konuş belki bir büyük onun aranıza girip onunla konuşursa iyi olur
Soran7 ayKaçkere söyledim kimse konuşmuyor kimse umursamıyor
- 7 ay
Ne desem bilemedim Allah yardımcınız olsun
- 7 ay
Baktınız olmuyor siz de hayatınıza bakacaksınız
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aySenin yapacağın en iyi şey bana göre şu, eve geleceyi saatlere yakın işte yemek falan hazır bekliyorsun ve içini belli edecek göğüs dekolteli bir elbise giyin yani içinde bir şey olmasın, hoş geldin hayatım ya da aşkım artık nasıl hitap ediyorsan deyip öp seni o şekilde gördüğünde şaşıracak. Yemek bittikten sonra sen onun yanına git ve yatak odasına çekmeye çalış veya oturduğu koltukta onu birlikte olmaya davet et, yani hep erkeyin canı istediyinde deyil kadında gider ister gel aşk yapalım diye ve bir şey oldumu alıp karşına konuşmaktan çekinme bu hangi konuda olursa olsun, onu kendine ancak cinsel konuda bağlarsın onun canının istemesini hiç bekleme, eve geldiğinde deyişik sürprizler yap ve aşka yapacak ortam yarat ki arkadaş ortamına deyilde sana önem versin
Yani çok şey var anlatılacak ama yaz yaz bitmez10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayBir erkek sevdiği şeyleri aktiviteleri kısıtlandığında sürekli sorgulanmaya başladığında sıkılmaya başlar. Aynı şey sizin için de geçerli bir de evlisiniz evlilikte monotonlaşmamak gerekiyor. Sahiplenme duygusunu abartırsanız iki tarafın da birbirinden soğuma ihtimalleri var. Evlenmiş boşanmış biri olarak size net olarak bunu söyleyebilirim. Takıntılı olduğunuzu kendiniz söylüyorsunuz. bence ya bundan vazgeçin ya da destek alın takıntılı olmak bir ilişkiye evliliğe büyük zarar verir. Daha önce ilk zamanlarda sevgili iken nasılsanız aynı şekilde olmaya çalışın, öyle davranın :)
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşim beni aldatmaz diyordun da hal ve tavırları hiç öyle göstermiyor. Arkadaşlara gidiyorum ayağına başka kadınlara da gidiyor olabilir. Ayrıca bir şey sorduğunda sana ne deme hakkına da sahip değil. Sonuçta siz evlisiniz, tabii ki de hesap soracaksın. Bu yaptığı da çok yanlış. Sadece madden yanında olması sevdiği anlamına da gelmez. Bence her şeyden önce ilişkinizi bir gözden geçir.
90 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Ah, sevgili arkadaşım, anlıyorum içindeki karmaşık duyguları... Sevdiğimiz kişiden ilgi görmek, sevgi hissetmek hepimizin ihtiyacı. Ama bu kadar üzerine düşünmek bazen bizi yıpratabilir. Onu sorgulamadan biraz nefes almak gerekebilir. Kendine de yönelmelisin. 🌸
Belki onunla açık bir dille konuşmayı deneyebilirsin. Duygularını suçlayıcı değil, samimi bir şekilde ona aktarmak önemli. Mesela, "Bu günlerde biraz uzaklaştık gibi hissediyorum, seni daha çok özlüyorum aslında" gibi bir söylem tatlı gelebilir. Ayrıca, onun ilgi alanlarına dahil olursan belki daha çok paylaşımlarınız olur. 🍂
Bir de kendine biraz zaman ayırmayı denesene! Bağımsızlığın aslında senin cazibeni daha da güçlendirebilir. O da bu enerjiyi fark edecek emin ol! Sonbaharın romantik havası da tam fırsat aslında; birlikte güzel bir yürüyüşte, sıcak bir kahveyle ilişkinize neşe katabilirsiniz. Peki, düşündün mü son zamanlarda ne gibi romantik aktiviteler yapabilirsiniz? 🥰00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
62Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen bence şu beni artık sevmiyor benden uzaklaşıyor takintisindan Vazgeç sağlıklı bir ilişki hem "ben" zamanına hem de "biz" zamanına açık olmalıdır yani ben zamanından kasıt eşinin arkadaşlarıyla geçirdiği zaman biz zamanı da ikinizin geçirdiği zaman ilişkilerde ilk günkü heyecan bazen kaybolabilir ama bu sevginin eksildigi anlamına gelmez üstüne gitme sorgulama biraz onu kendi haline bırak işler kendiliğinden yoluna girecektir emin ol ben zamanı ile biz zamanı arasındaki dengeyi kurun daha da güzel olur tadından yenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayevliliklerin geneli böyle. sevgili veya flörtken olan ne zaman görüşücez heyecanı kayboluyor. sevdiğini sürekli yan yana dip dibe olduğun insan yaparak bile isteye aşkını öldürüyorsun. çok uzağa değil doğduğunuz evlere bakın hangi anne baba mutlu bir çiftti? büyük bir hayalle evleniliyor. artık özgürüz hep birlikte olucaz diye düşünülüp mutlu olunuyor önce. sonra anlıyorsunuz hep bir arada olmanın ne kadar b*ktan bir şey olduğunu. biraz nefes alanı açın birbirinize. o arkadaşlarına gidiyorsa sen de git. birbirinize bağımlı kalmayın. ilgisini istiyorsan da önce sen kendinle ilgilen. ilgi için yalvarma. evlilik hayatı böyle. kendine bir uğraş vs. bul. o sana adım atana kadar da gardını indirme.
11 Yorumla
7 ayBende aynı problemi yaşadım ve üzerine düşmeyi bıraktım bende giyinip kuşanıp kız arkadaşlarımla kahve içmeye gitmeye başladım bu seferde eşim neden gidiyorsun gitme beraber vakit geçirelim neden böyle hazırlandın diyip dah çok üzerime düşmeye başladı. Herkeste işe yarar mı bilmem ama istersen bir dene ☺️
20 YorumlaBu evlilikte sadece sevgi değil saygı da bitmiş durumda.. Siz hala güveniyor ve seviyorsanız kii çocuğunuzda yoksa henüz eşinizle oturup onda rahatsız olduğunuz şeyleri onunda sizde rahatsız olduğu şeyleri dile getirmesine izin verir ve kendinizi düzeltmeye çalışırsanız bir nebze değişik şeyler olabilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Sürekli sorgulamak seni güçlü değil kaygılı gösterir, o yüzden önce geri çekilip kendi alanını ve enerjini toparlaman lazım. İlgi dilenerek değil, kendine odaklanıp değerini hissettirerek çekilir; sakin ama net bir duruş çoğu zaman en etkili cevaptır.
00 Yorumla
7 ayBen anlamıyorum ya evli insanlar niye birbirleriyle ilgi göstermiyor, biz bekarlar olarak bunu anlamış değiliz, ben vallahi çok üzülüyorum, hayır yani sen sevdiğine ilgi verirsin o da karşılığını verir muhteşem bir şey olur, niye insanlar soğuyor birbirlerinden, Büyük ihtimal hayatında başka bir kadın olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. bende bunu anlatamıyorum nedir bu kadınların ilgi sevdası?
yahu erkek nüfusunun çoğunluğu karılarıyla arkadaşları ile olduğu kadar yakın olmaz olamaz bitti bu böyle bi dünya beğenmiyorsanız gidin kadınlarla evlenin o zaman ya da golden falan alın ilgiye boğsun sizi, bizde yok, erkek olan arkadaşlarımız daha çok sarıyo bizi bu kadar, sizinle de zaten sarıyosunuz diye evlenmiyoruz çoğu zaman, sizi beğeniyoruz e bide huyunuz suyunuz da fena değilse tamam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayo iş bitik hemde adam saygısız ben sevmediğğim kadına bile hiç böyle davranmadım. baktım hiç olmuyor adam gibi ayrıldım. hem kadını tutacaksın hemde ihmal edip hakkını vermeyeceksin öyle iş olmaz kadın aldatsa yeridir ama yakışmaz ayrılsın başka evlensin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen aldatma veya kötü huylar konusunda çok da emin olma bence eşinin sana istediğini alması sevdiği anlamına gelmez önemli olan hissettirebilmesi ve normal bir insan seviyorsa eğer içinden sevgi cümleleri sarılmak öpmek koklamak vakit ayırmak kendiliğinden gelir senin özel bir çaba sarf etmene gerek kalmadan yani eşini iyi gözlemle bence söylediğinde kafanda kuruyorsun derse de inanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayHata ediyorsun. Çok sevilen erkek sıkılır bunalır. Dışarı çıkınca kendini tut ve hiç bir şey sorma arama, eve gelince ilgilenme. Onun sevmediği yemekleri yapıp otur afiyetle ye. Onun evde olduğu zamanlar arkadaşlarınla plan yap dışarı çık en kötü kendine vakit ayır ama evde kalma. Ona ilgi gösterme. Kaçan kovalanır, senin ilgisizliğini fark edecek. Ayrıca o evdeyken telefona bak bir şeylere gül ilgin başka yerde olsun ve bunu fark erisn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
7 aysevgi bitmemiş, sadece iletişim şekli yorulmuş gibi görünüyor.
Sürekli sorgulamak, farkında olmadan onu savunmaya itiyor olabilir. Bazen geri çekilmek, sessiz bir merak yaratir.. gizemli kadın ol12 Yorumla
Soran7 ayNasıl olurum sizce
- 7 ay
Yani şöyle ki.. aslinda zor değil.. ama biraz kendinden ödün vermen gerekiyor,
Gizemli kadın olmak için uzak durmak değil, dozunda merak uyandırmaktır.
Az konuş ama söylediklerin etki bıraksın.
Her şeyi anlatma, bazı şeyleri “sonra anlatırım” de.
Bakımına özen göster ama doğal kal.
Ve en önemlisi, duygularını hemen belli etme… hissettirmeyi bil, söylemeyi değil.
7 ayBence eşinin ilgisini üzerine çekmek yerine ciddi bir şekilde bu durumdan rahatsız oldupunu baş başa konuşabilirsiniz belki seni ihmal ettiğinin farkında değildir ayak üstü konuşmak yerine güzelce konuşun (benim tavsiyem bu tabi sen nasıl istersen öyle yap)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
7 ay24 yıllık evli biri olarak eşlerin birbirine hesap verme yahut neler yaptığını söylemesi lazım. Evin içindeki senin arkadaşın değil hayat arkadaşın
20 Yorumla Merhaba canım kaygıların da çok haklısın ne yapıcağını söyleyim eşinin işten gelme saatine kadar ev işleri ni bitir üzerine temiz kıyafet giy kapıyı güleryüz le aç izin ver arkadaşlarıyla zaman geçirsin onun sevdiği şeylerden pişir çayınızı yanına sürpriz şeyler hazırla hep kötü şeyleri görme iyi yönlerini dile getir eminim daha mutlu günler sizi bekliyor
00 YorumlaSaygıyı yitirmeleri eşler arasında hiç hazzetmediğim şey bekarkan böyle şeyleri belli etmezler evlenince değişirler uyuz oluyorum böyle insanlara hakkında hayırlısı olsun ;)
00 YorumlaBunu en iyi senin biliyor olman lazim değil mi ablacım eşini hayatında hiç görmemiş insanlardan yorum bekliyorsun evliliğini zedelersin çık bu yoldan kafan karışır kasnyapayim derken go çıkarırsın
00 Yorumla
7 ayÇok ilgi gösterme bazı şeylerin farkına vararak sana o ilgi göstermeye başlar hiç kısıtlama serbest bırak
02 Yorumla
Soran7 ayBende öyle yapmaya çalışıyorum ama çok seviyorum ben göstermeyince onunda umrunda olmuyor
- 7 ay
Zamanla olacaktır merak etme sadece biraz serbest bırak
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendinle ilgilenmedikçe kendi hayatın olmadıkça eşine endeksli yaşadığın sürece bu böyle devam eder
12 Yorumla
Soran7 ayKendimlede ilgileniyorum ama çok takıntılı bir insanım onu düşünmeden yapamıyorum
7 ayEş eşe bunu yapmaz. Yapmamalı. Sanane denmez. Büyüklerine danış bence.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkekleri sıkarsan çok daha azarlar. Doğaları bu. Sal gitsin. Ama sen alttan alta tâkip et tabi, yularını bırakma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 aySen sohbet aç. biraz sen konuş. Onun anlatacak pek bişeyi yok demek'ki. Günün nasıl geçti diye sor. Olmayan beyni bizden istiyorsun sende 😅
00 Yorumla
7 ayAynı taktiği uygula konuşma oralı olma bişey dediğinde anında cevap verme iki üç defa tekrarlasın tepki verdiğinde nasıl bir his duygu olduğunu sor
00 Yorumla
7 ayKendine dön ve kendinle meşgul ol, çocuk yoksa da biraz daha ertele, tedbirli ol. Sen de gez dolaş
00 Yorumla
7 aySende kaybetme korkusu başlamış eşin senin güvencen olsun istiyorsan çocuk yap. Hem baba olunca erkekler değişir.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aysen ilgi göstermezsen ilgi gösterecekler vardır imajı vermen lazım.. erkeği harekete geçirir
04 Yorumla- 7 ay
bunu nasıl yapacağız
- 7 ay
@bilemiyorumaylin biraz işveli cilveli olmak dikkat çekmek.. biraz bakışları üstüne almak..
- 7 ay
övünmek gibi olmasın ama güzel bir kızım çevremden sürekli iltifat alırım iş yerime gelen çoğu insan tanışmak ister aynı şekilde instten yazan da oluyor ama o ıssız adam gibi depresyona giriyor benimle konuşmuyor görüşmüyor ama ayrılmakta istemiyor tuhaf bir ilişkimiz var ve ayrılamıyorum
Soran7 ay@bilemiyorumaylin Aynı bende öyleyim ama aynı sizin gibi etrafımda hep ilgi odağıyım heryönden ama eşim böyle şeyleri bilmez huyumu yoksa banamı öyle ediyor bilmiyorum huyundada varda
7 ayHemen kendine dön kendine bak kendinle ilgilen o seni elde edecek sen onu değil. tek gez çık dolaş yeni şeyler al saçını başını yap isil ışıl parla mutlu et kendini enerjini değiştir
32 Yorumla
Soran7 ayYapıyorum ama bazen engel olamıyorum çok üzülüyorum
- 7 ay
Olur öyle kendini sev sen kendini ne kadar seversen o. da seni o. kadar sever
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
7 aySalmak ve kendine bakmak lazım. Aynı şekilde sizde kendi arkadaşlarınızla görüşmeye çıkın.
10 Yorumla Normal davranış şeklini değiştir bakalım ne tepki verecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEğer sana yükselmiyorsa evde sürekli seksi giyinip tavırlarını çekici hale getir. Hafif temaslarla falan odağı üzerine çek. Seninle konuşup vakit geçirmek istememesi ciddi bir problem ama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı.
7 ayNasıl yaa ilgisiz eve geldimi öper sever sarılır kucagandan indirmez insan kadinini
00 Yorumla
7 ayhttps//youtube. com/shorts/0pp-j5LN4vg? si=gN2keLoDGTIPErr6
00 Yorumla
7 ayCekme kızım boşa boşa ya sevecek okadar insan var sevilmemesi gereken erkekler evli
02 Yorumla- 7 ay
@Betiiiiiii nerde var abla
- 7 ay
@banu_yıldız yok gbi oda 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayToksik ilişkiye dönüşmek üzere. Ne kadar kısıtlarsan o kadar kötü olacak her şeyin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
7 aySenin bence kocanın aldatma huyu var ama gene de sen bilirsin tabii
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 ayUmursamazsan umursar seni taktik değiştir sende çık gez arkadaşlarınla kendini bişe sanmaya başlamış
02 Yorumla- 7 ay
Eşiya o umursayacak mecburen bekara kadın boşamak kolay gelirmiş
7 ayBazı erkekler seni arar bazıları da senden kaçar... Bu yüzden tencere kapak olmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBariz bir şekilde onunla ilgilenme davranışlarını kopyala bütün enerjini çek ondan bir süre cinsellik de dahil senin için çabalamak zorunda kalsın sürekli dip dibe olmak zorunda değilsiniz ama yanında olduğunda eğlendiğinden ve iyi vakit geçirdiğinden özellikle güldüğünden emin ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 aySen ilgilen şımart değer verdiğini ve değerli olduğunu hissettir ona
00 Yorumla
7 ayBence güzel bi kıyafet iki tsrlı söze kanmayacak erkekl yok libidosu unutma
00 YorumlaBak kesin ve net eğer ilgisini çekmek istiyorsan tek yapman gereken. Bir kaç zaman sende ona ilgisiz davran bak o zaman nasıl sana geliyor
00 YorumlaEşinin ilgisini ona oyunlar hazırlayarak çekebilirsin geçenlerde bir arkadaşım 12 günlük yatak odası oyunları programı satın almıştı bu tarz güzellikler yapabilirsin ona
20 YorumlaBen sana taktikler vereyim hepsini uygula. Aşırı kıskanç birimi buarada
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayİlgisiz bırakılan kadınların aldatabileceğini dolaylı yoldan kendisine senin değil başka birinin söylemesi lazım. Çok işe yarayacağına eminim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayArtık bu şekilde devam eder, ileride cinsellikten de uzaklaşır sen kendi başına kalırsın. Çoğu kişilerde böyle oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayYani birazcık rahat bırakmanda fayda var Eşim de senin gibi bazı bunalttığı zaman ben de kendimi geriye çekiyorum
00 YorumlaNasıl yaparsın biliyo musun sende aynısını davranarak takma onu güzelleş kıskansın Hergün makyaj yap saçını yap ve telefona bak sürekli onunla ilgilennme ozamn seni fark eder aynı taktik 😉
11 Yorumla
7 ayCanim bu sekilde zaten evliliginde mutlu olamazsin. Bari dişlerini göster de senin cantada keklik olmadigini anlasin. Gerekirse avukata git ve gözüne sok bunu.
00 Yorumla
7 ayBiraz daha samimiyet kur bacım bu işe yarayacak akşam işten gelirken güzel sofra hazırla konu açmaya çalış aktivite bul yapmıyorsa bile oturup konus
02 Yorumla
Soran7 ayInanırmısın hepsini yapıyorum çabalıyorum mesela konu açan muhabbet eden benim ama karşımda güzel sohbet etmez niye konuşmuyorsun dedimde ne konuşmamı bilmiyorum der
- 7 ay
O zmn uzak kal çünkü erkekler kaçan kadınları kuvalar sen çabalama o çabalasın böylesi daha iyi olucak emin ol onun sana karşı bi sevgi bekleyip beklemediğini de uzaklaşarak anlarsın
Fiziğinle eve gelince aklını al
Dekolte ve saten şeyler giy00 Yorumla
7 ayMümkün. Biraz mesafe köy sana yaklaşsın. Sonra da onu küçük küçük ödüllendir. Adam oldukça senin de nasıl bir kadın olabildiğini hatırlasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÇok fazla üzerine düştüğün için kendisini senden çekmiş, biraz ona mesafe koymalı ve seni kaybedebileceğini görmeli.
00 Yorumla
7 ayDesene o da mallar ordusundan ne yapsan faydasız kemikleşmiş beyin yapısı var o kendini değiştirmedikçe sen bir şey. Yapamazsın
00 YorumlaDerin sohbetler etmeye çalış çok sıkma belliki yıllarca aynı sorulardan sıkılmış daha fazla huyuna git kendisiyle ilgili sorular sor.
00 Yorumla
7 ayBen bu yüzden boşandım rahat bırak adamı değiştirmeye çalışma bu huy senle bağlantısı yok
00 Yorumla
7 ayGöz teması kurmayı bırakıp ilgi çekici şeyler yaparak eşinin içine merak düşürerek
00 Yorumla
7 ayKendini yorma bence oluruna bırak kendini geliştir o sana gelir bence
00 Yorumla
7 ayMonoton olmuş eşiniz onun suyuna gidin tel den kopması için tavla 101 vb yeni eglenceler geliştirin
00 Yorumla
7 aySen de aynısını yap konuşma git buluş kızlarla haber verme
00 Yorumla
7 ayKoca delisi gibi evlenmek için evlenirseniz böyle olur
00 YorumlaSende ilgini ondan çek o nasılsa sende öyle ol ki anlasın bazı şeylerin ters gittiğini
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem