Aşk İlişkileri Bu yağan karda benimle çocuklar gibi kayacak hatunu nerde bulabilirim? MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bu yağan karda benimle çocuklar gibi kayacak hatunu nerde bulabilirim?İşte kar, yok yine yâr..#Vesselam Bu yağan karda benimle çocuklar gibi kayacak hatunu nerde bulabilirim? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Arayan derviş muradına erermiş derler, olur bir gün elbet.😄Hayırlı vakitte, hayırlı yerde, hayırlı olan bekliyordur saatini.🤷♀️ 1 5 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Tahmini ne zaman bulur? Çarşamba günü bitiyormus yağış da 😄 Yorumla Bolga +1 yıl Müneccim bir tanıdığım yok valla. :/Ama kısa sürede bulması için dua edeyim sizin adınıza. :D Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Allah razı olsun :) bu karda beni bulamazsa seneye bekliycek artık :)) Yorumla Bolga +1 yıl Ecmain. :)Her nasip kendi zamanına esir değil midir? :)) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Öyledir :) Yorumla
AfitapHatunn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Bu manzarayı görmeyeli uzun zaman o oldu. Ne güzel :) Hatun yok diye kaymadım deme :D 1 3 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Kaymadım tabi Hatunuma ihanet mi edeyim 😏 Yorumla AfitapHatunn +1 yıl Sadakatin gözümü yaşarttı şu an. Çok incesin Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Teşekkür ederim :)) Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayy hep yapmak istemişimdir ama asla kişiliğimden ödün veripte yapmam 1 4 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Kişilikten nasıl bir ödün veriliyor ki kaymak? Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Yani hep ağırbaşlı çok gülmeyen çok konuşmayan eğlenceli tarafı olmayan kadınım benKaymak benim için büyük bir olay Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Bence biraz ödün vermek farz olmuş sizin için Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Evet o sebeple keşke diyorum Yorumla
aIperen Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 82% +1 yıl Biraderim sen araya dur, ben bir tane hatun buldum gibi. ;) 1 6 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Hayırlı olsun abi :)) Arayan bulur Yorumla aIperen +1 yıl İçine düşeceğim artık. 😍 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Rabbim mesut etsin inşallah :)) Yorumla aIperen +1 yıl Amin amin, artık sen de gel peşimizden. Kardeşi var mıymış sorayım, senle bacanak oluruz. ;) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl 😄😄 Allah razı olsun abi Siz mutlu olun yeter :)) Yorumla aIperen +1 yıl Bilmukabele, amin. :) Yorumla
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Beynimden otomatikmen sorunun son kismini okuyan bir ses yükseliyor hahahahah kari cok seviyorum bende 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilemiyorum. 1.5 saat önce masumcuklarla kar topu savaşı yapmak çok güzeldi, ne kadar düşme tehlikesi geçirsem de :) 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. çocuklarla kay sen de 😃 1 2 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Çocuklar ağlıyor kaydığımız yeri bozdun diye.. Ne var gobekliyiz diye kaymayalım mı? 😕 Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl kara göm :/ Yorumla
umrumdışı_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Hatunu boş ver, o bücürü bana ver çok ponçik. 😂 1 4 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl O bücür mahallenin çocuğu 😄 Ben işten geliyordum baktım bunlar benim hayalimi yaşıyor foto çektim 😄 umrumdışı_ +1 yıl Çok tatlı ya maşallah. :D MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Bilemedim öylemi :)) umrumdışı_ +1 yıl öyle. 😍
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Vay be ne şanslısınız. Izmirde aslaa göremediğimiz manzara 1 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bulamazsın 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Neden Yorumla
7xx30 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Önce siteden çık. 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Çıktım başka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arayan derviş muradına erermiş derler, olur bir gün elbet.😄
Hayırlı vakitte, hayırlı yerde, hayırlı olan bekliyordur saatini.🤷♀️
Tahmini ne zaman bulur? Çarşamba günü bitiyormus yağış da 😄
Müneccim bir tanıdığım yok valla. :/
Ama kısa sürede bulması için dua edeyim sizin adınıza. :D
Allah razı olsun :) bu karda beni bulamazsa seneye bekliycek artık :))
Ecmain. :)
Her nasip kendi zamanına esir değil midir? :))
Öyledir :)
Bu manzarayı görmeyeli uzun zaman o oldu. Ne güzel :)
Hatun yok diye kaymadım deme :D
Kaymadım tabi
Hatunuma ihanet mi edeyim 😏
Sadakatin gözümü yaşarttı şu an. Çok incesin
Teşekkür ederim :))
Ayy hep yapmak istemişimdir ama asla kişiliğimden ödün veripte yapmam
Kişilikten nasıl bir ödün veriliyor ki kaymak?
Yani hep ağırbaşlı çok gülmeyen çok konuşmayan eğlenceli tarafı olmayan kadınım ben
Kaymak benim için büyük bir olay
Bence biraz ödün vermek farz olmuş sizin için
Evet o sebeple keşke diyorum
Biraderim sen araya dur, ben bir tane hatun buldum gibi. ;)
Hayırlı olsun abi :)) Arayan bulur
İçine düşeceğim artık. 😍
Rabbim mesut etsin inşallah :))
Amin amin, artık sen de gel peşimizden. Kardeşi var mıymış sorayım, senle bacanak oluruz. ;)
😄😄 Allah razı olsun abi
Siz mutlu olun yeter :))
Bilmukabele, amin. :)
Beynimden otomatikmen sorunun son kismini okuyan bir ses yükseliyor hahahahah kari cok seviyorum bende
Bilemiyorum. 1.5 saat önce masumcuklarla kar topu savaşı yapmak çok güzeldi, ne kadar düşme tehlikesi geçirsem de :)
çocuklarla kay sen de 😃
Çocuklar ağlıyor kaydığımız yeri bozdun diye..
Ne var gobekliyiz diye kaymayalım mı? 😕
kara göm :/
Hatunu boş ver, o bücürü bana ver çok ponçik. 😂
O bücür mahallenin çocuğu 😄 Ben işten geliyordum baktım bunlar benim hayalimi yaşıyor foto çektim 😄
Çok tatlı ya maşallah. :D
Bilemedim öylemi :))
öyle. 😍
Vay be ne şanslısınız. Izmirde aslaa göremediğimiz manzara
aslinda guzel olurdu :)
Bulamazsın
Neden
Önce siteden çık.
Çıktım başka
Öldü onlar