Kişilik & Karakter Nasıl karlar kıraliçesi elsa olurum? Boholananananana Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Buzlar kraliçesi elsa olcam ben! nasıl buz sihri yapacam? nasıl olmam gerekio?Not. soru ciddi değil.. Nasıl karlar kıraliçesi elsa olurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl @kimimbenburasineresi Bir buz büyüsü yapalım mı 🧐🧙🏼♀️ 1 24 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Hemen yapalım🔮 Yorumla Centirwomen +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi ben malzemeleri alıp geliyorum hemen 🧐🧙🏼♀️ Yorumla Boholananananana +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi buz imkansız aga mngkdflşfdhkdl Yorumla Centirwomen +1 yıl Biz yaparsak imkanlı olur 🧙🏼♀️ Yorumla Boholananananana +1 yıl bekliyorum siz yapın bana da iksir verirsiniz içeririm klhgşgbşlgk Yorumla Centirwomen +1 yıl Tamam ama paramızı hazır et 🧐🧙🏼♀️ Yorumla Boholananananana +1 yıl hazır ! 🧙🏿♂️ Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Buz'ağı tırnağını unutma kadim dostum @centirwomen Yorumla Centirwomen +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi tamam hemen getiriyorum parayı peşin verdi 🥳🥳 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Hep böyle müşterilerimiz olsa keşke🤑 Yorumla Centirwomen +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi aynen para verenlerimiz çok olsun 🥳🥳🥳 Yorumla Boholananananana +1 yıl hadi bekliyorum ayol hmlnkgkşdgşfkldilg ayh bu ironiyi çok seviyom Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl @centirwomen bu ironi diyo ben ciddi ciddi büyü hazırladım🙄 Yorumla Centirwomen +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi Ne ironisi😳😳 Yorumla Centirwomen +1 yıl Sahte para mı vermiş 😳😳 Yorumla Centirwomen +1 yıl tse1.mm.bing.net/th Yorumla Boholananananana +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi ben bulmuşum yap işte😶 Yorumla Centirwomen +1 yıl Herşey hazırdı 🥺🥺 Yorumla Boholananananana +1 yıl yok knk şakasında dedim ironi değil *-* Yorumla Boholananananana +1 yıl yani ironi dediğim şaka Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Biz sahte büyü yapamıyoruz büyücülük anayasası 5. madde 13. fıkra gereği yasak Yorumla Boholananananana +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi herşey bok oldu ben ağlamak... sahte değil knk elsa oluyoz sonuşta hglfşdgflş Yorumla Centirwomen +1 yıl Yani aslında şaka olduğunu şaka olduğunu söylediğinde yaptın 🧐 Yorumla Boholananananana +1 yıl kriyoknezinin şakası mı olurmuş duymamış olayım.. Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cosplay yap kendine sonra da soğuk espriler yap tamamdır 👌 1 4 Yorumla Boholananananana +1 yıl buz sihri nası yapcam a q sıkıntı orda gklfdzflşhf Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Sihirli annemdeki dudu peri gibi yap işte sonra 3 kere selena de 5. Boyuttaki Salih gelsin haller o sbshhd Yorumla Boholananananana +1 yıl selena istemiyok mk kjylthşgsrhkltj anca olumlama Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Tamam o zaman sana Kadim Mısır büyüklerini ve Parapiskolojik yetenekleri öğreticem hazır mısın? Jshdhdj Yorumla
Faruk2059 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Güzelce bir gusül abdesti al ve sonra Rabbine dön ve de ki '' YA RABBİ BANA AKIL İHSAN EYLE'' sonra da 3 kere Amin De 0 6 Yorumla Boholananananana +1 yıl fthosrşlghkf ciddi misin troll soruydu Yorumla Faruk2059 +1 yıl İşte ben de o yüzden yazdım ya Yorumla Faruk2059 +1 yıl Böyle saçma sapan bir soru sorarak zamanını harcadın Yorumla Faruk2059 +1 yıl Buna binaen aklını doğru şeylere kullanamıyorsun Yorumla Faruk2059 +1 yıl :) saygılarımla Yorumla Faruk2059 +1 yıl Ciddiyim ha yap bi otur ve dua et bacım Yorumla
ily_mikelson Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Trendyol 'dan Karlar Ülkesi set yaz direk ilk çıkanı al tamamdır. 0 3 Yorumla ily_mikelson +1 yıl 😂😂 Kıyamam kız buluruz bir yolunu Yorumla Boholananananana +1 yıl bulunca ulaş bana yoksa meditasyon olumlamasına başlıcam :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Yorumla ily_mikelson +1 yıl Tamamdır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Git direk buzdolabina gir olursunElemanlar simdi gelip aciklar nasil olacagini 1 1 Yorumla Boholananananana +1 yıl Buz dolabı iyi fikir gffhklgsghljkd Yorumla
SaveTheDolphins Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kutuplara git buzların içine 1 1 Yorumla Boholananananana +1 yıl yok bee elimden çıkarıyım bide ayaklarımdan Yorumla
MORPHİA Takip Et Master Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ahaha iyiymiş 1 3 Yorumla Boholananananana +1 yıl knk iyide nası olcam şimdi kriyoknezi gerek klgfdlhkşg Yorumla MORPHİA +1 yıl O yeteneğe sahip olan sensin bebek😂 Yorumla Boholananananana +1 yıl Ben olumlamaya kaçar hklfşdsfhklş Yorumla
sanalSekizO Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Dolaba gir 1 3 Yorumla Boholananananana +1 yıl yok be kriyoknezi yapcam nbjkfdl Yorumla sanalSekizO +1 yıl O nasıl bı kelime mk daha duymadım😂 Yorumla Boholananananana +1 yıl telekinezi gibi ama buz manapül version çaylağım ben yapamıyrm nytlrkskgşdfxdşkl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
@kimimbenburasineresi Bir buz büyüsü yapalım mı 🧐🧙🏼♀️
Hemen yapalım🔮
@KimimBenBurasıNeresi ben malzemeleri alıp geliyorum hemen 🧐🧙🏼♀️
@KimimBenBurasıNeresi buz imkansız aga mngkdflşfdhkdl
Biz yaparsak imkanlı olur 🧙🏼♀️
bekliyorum siz yapın bana da iksir verirsiniz içeririm klhgşgbşlgk
Tamam ama paramızı hazır et 🧐🧙🏼♀️
hazır ! 🧙🏿♂️
Buz'ağı tırnağını unutma kadim dostum @centirwomen
@KimimBenBurasıNeresi tamam hemen getiriyorum parayı peşin verdi 🥳🥳
Hep böyle müşterilerimiz olsa keşke🤑
@KimimBenBurasıNeresi aynen para verenlerimiz çok olsun 🥳🥳🥳
hadi bekliyorum ayol hmlnkgkşdgşfkldilg ayh bu ironiyi çok seviyom
@centirwomen bu ironi diyo ben ciddi ciddi büyü hazırladım🙄
@KimimBenBurasıNeresi Ne ironisi😳😳
Sahte para mı vermiş 😳😳
tse1.mm.bing.net/th
@KimimBenBurasıNeresi ben bulmuşum yap işte😶
Herşey hazırdı 🥺🥺
yok knk şakasında dedim ironi değil *-*
yani ironi dediğim şaka
Biz sahte büyü yapamıyoruz büyücülük anayasası 5. madde 13. fıkra gereği yasak
@KimimBenBurasıNeresi herşey bok oldu ben ağlamak... sahte değil knk elsa oluyoz sonuşta hglfşdgflş
Yani aslında şaka olduğunu şaka olduğunu söylediğinde yaptın 🧐
kriyoknezinin şakası mı olurmuş duymamış olayım..
Cosplay yap kendine sonra da soğuk espriler yap tamamdır 👌
buz sihri nası yapcam a q sıkıntı orda gklfdzflşhf
Sihirli annemdeki dudu peri gibi yap işte sonra 3 kere selena de 5. Boyuttaki Salih gelsin haller o sbshhd
selena istemiyok mk kjylthşgsrhkltj anca olumlama
Tamam o zaman sana Kadim Mısır büyüklerini ve Parapiskolojik yetenekleri öğreticem hazır mısın? Jshdhdj
Güzelce bir gusül abdesti al ve sonra Rabbine dön ve de ki '' YA RABBİ BANA AKIL İHSAN EYLE'' sonra da 3 kere Amin De
fthosrşlghkf ciddi misin troll soruydu
İşte ben de o yüzden yazdım ya
Böyle saçma sapan bir soru sorarak zamanını harcadın
Buna binaen aklını doğru şeylere kullanamıyorsun
:) saygılarımla
Ciddiyim ha yap bi otur ve dua et bacım
Trendyol 'dan Karlar Ülkesi set yaz direk ilk çıkanı al tamamdır.
😂😂 Kıyamam kız buluruz bir yolunu
bulunca ulaş bana yoksa meditasyon olumlamasına başlıcam :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Tamamdır
Git direk buzdolabina gir olursun
Elemanlar simdi gelip aciklar nasil olacagini
Buz dolabı iyi fikir gffhklgsghljkd
Kutuplara git buzların içine
yok bee elimden çıkarıyım bide ayaklarımdan
Ahaha iyiymiş
knk iyide nası olcam şimdi kriyoknezi gerek klgfdlhkşg
O yeteneğe sahip olan sensin bebek😂
Ben olumlamaya kaçar hklfşdsfhklş
Dolaba gir
yok be kriyoknezi yapcam nbjkfdl
O nasıl bı kelime mk daha duymadım😂
telekinezi gibi ama buz manapül version çaylağım ben yapamıyrm nytlrkskgşdfxdşkl