Kocam benimle ilgilenmiyor ne yapmam lazım?

... Ben 4aydir evliyim ve ikinci evliligim bu benim sorunlu bir evlilikten ciktim baya sorunlu. ve tam bir ilgi pitirciqiyimm ama karsimdaki insanda benim tam tersime bir adam.. 4aydir evliyiz hayatima herseyi birden patir patir diye soktu mesela bir örnek raramazan gecirdik dimi hepimiz ramazan 30qun 3gun kocam benimle ilgilendi sadece diyer turlu kayip yok abileriyle arkdslryla cevresiyle ya da evde misafirlerle bogus misafirlerle evden cikmalari v. s sonra... Esiminde 11sene ustune bir evliligi bitmis 2erkek cocugu var.. Esim ailesine cocuklarina ve etrafndki insanlara karsi cik ama cok ilgili ama bna geldiginde hicte boyle değil dqha yeni evliyiz mesela dimi insan esiyle herturlu ilgilenir herturlu sadece 4ay hatta cicim aylaridir beraber iki kisi ustune gecirilir ama bizde bu boyle olmadi.. Hayati manatonluk ustune en azindan bana gorunen kisim boyle bna karsi cimri umursamaz ve takmaz ve ilgisiz bir adam ve surekli soyleyip aoyleyip durdum bnmle ilgilen ilgine ihtycm var diye.. Anliyorum deip hiic bsy yapmaz ya da ben boyleyim deip kestirip atar. artk okdr cok skldimki etrafindakilere karsi gosterdigi ilgiyi kiskaniyorum ve kendmi uzuyorum ona bisiy diyemiyorum kendi basima kaldigim icin genelde agliyorum kendi kendime soylenip duruyorum.. bazen ona karsi okdr ask dolu oluyorumki icim icime sigmiyor ama gel gorki karslk goremyrum ben cok harektli yasam dolu maratonlugu seven biriyim ama karsindaki insan agir bir top gbi karakterimiz beklentilerimiz cok farkli.. O ilk esinde herseyi yasamis tatmis herseyi hemde ama ben daha hiic bsy yasamadim ve yasamak doymak istyrum ilgiye aska sevgiye cok açıım ve ben daha kocama doyamadimm ona karsi kendimi anlatamamak beni maf ediyor ve cogu zaman ondan soquma duygusu öne cikiyor. Bna diyebiliyo rhtlikla hayatimin kadinisin herseyimi yapysun senden memnun ve raziyim diyor.. Ben gercekten ustume dusen butun kadinlik görevlerimi yerine getiriyorum yapyrum karslgnda cok ucuz ve basit bisiy bekliyorum
Kocam benimle ilgilenmiyor ne yapmam lazım?