Derdini sıkıntısını hiç paylaşmaz benimle. Ne yapsam bilemedim... İlgiside yok ne iki tatlı söz ne hoş bir bakış sıkıldım artık...
Cevabın nedir?
Eşinizin sizinle İLGİLENMEDİĞİNİ söylüyorsanız onu tanıyor olmalısınız yani daha önce ilgileniyordu simdi ilgilenmiyor diyebilmeniz için. Flört döneminde ki yaşamın devamını beklemek yanlış olur. Evlilikte gecim sıkıntısı omuzlara düşünce işler biraz değişir. Biraz akıllı ve sakin olmakta fayda var. Yaşınızı bilmiyorum ama sanırım daha gençsiniz eşinizin ilgisini çekmeyi deneyin mesela kur yapın yemek yapın giyinin soyunun hoplayın zıplayın farkli olun ama dışarıya değil eşinize karşı. .. siz onun ilgisini cekmeyi deneyin... küçük bir macera kaçamak sonunuzu getirir umarım anlamışsınızdır. Eşini kimse senden iyi tanıyamaz bunu unutma. O ilgileniyorsa SEN İLGİLEN
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
O yaşta da zor be benimde arkadaşım vardı senin gibi erken evlenmişti baya zor zamanlar geçirmişti sonra boşandı falan şimdi nerden bulcak başka kocayı. Gerçi istemiyo ama neyse 😂
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden evlenmek istemiyorum, her kadının derdi bu başta mutluluk, heyecan sonra adam hevesini, istediğini alıyor soğuk, ilgisiz oluyor kabuk gibi Allah yardımcın olsun 😐
05 Yorumla- +1 yıl
evlenecein adamı doğru seçmezsen böyle oluyor*
- +1 yıl
@AnonimAdam0 Aman eğrisi, doğurusu yok meşhur sözü bırakmak isterim "Bütün erkekler aynıdır" farklısını bulmak tarlada iğneyi bulmaya benzer
- +1 yıl
oldu efendim hem sadece parası ya da tipi için sevin veya nerde it uğursuz var onları sevin sonrada evlenince soğudu bilmem ne. tabi soğucak öyle g.. böyle y.. neyse
- +1 yıl
@AnonimAdam0 Bu it değil, serseri değil diye evlenilenler ya da sevgili olanlar hep beş para etmez çıkıyor zaten boş laf yapma
- +1 yıl
bo ot dogol sorsoro dogol wowowowoow
+1 yılBaşka yerde mutlu ediyorsa iyide ordada mutlu edemiyorsa biraz işin zor
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu konuşman lazim esinle
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
70Cevap
- Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi sen kaç yaşında evlendin
00 Yorumla
+1 yılKardeşim burdaki erkeklerle konuşarak hiçbir şey çözemezsin
Anlat kocana bu durumu kendi aranızda düzeltin12 Yorumla- +1 yıl
Dinlemez hep sus der o
- +1 yıl
Sebep ne yani anlayışsız mı evlenmeden önceki durumlarını hatırlat istersen
+1 yılBokunu ye konusmayı dene hayvan... burdan kim alıl verecek sana derdini sor anlat ona ıcını kendı kendine kurma beynınde biraz olsun mesaj atmayı dene burdan atacana
00 Yorumlapeki arkadaşım snein ona karşı yaklaşımın nasıl acaba o bir şey anlattığında sen işini gücünü bırakıp ilgilenirmisin biraz bence empatide yapsan iyi olur.
00 YorumlaBunu onunla paylaştın mı peki? neyse sorun yaptığın şeyler direkt onunla konuş derim daha sonra bir hal çaresine bakarsın aldığın cevaplara göre :)
04 YorumlaPaylaştım ben böyleyim sus diyor.
- +1 yıl
Dul olmak kolay değil beee
Nerden bulursunuz böyle adamları tabiri caizse odun diyelim görücü usulümü evlendin
11 YorumlaGit dudağına yapış sev okşa seviş bakalım ne yapacak
00 Yorumla
+1 yılKadın erkek ilişkisi çok bilinmeyenli tatlım açıkçası kartları biraz açık oynaman gerekli
00 YorumlaBuraya yazarak abazaların ağzının suyunu akıtırsın. Gel biz ilgilenelim mesajları almaya hazır ol
00 Yorumla
+1 yılBen @ __SNR__ nin kardeşiyim kalleşlere kardeş olmam
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIste bu tip adamlar karilarini baskalarinin koynuna sokuyor
20 Yorumla Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Birazcık cilveli ol alınıyorum de senin en yakının ben değil miyim de düzgünce konus adamla
01 Yorumla
+1 yılKötü bir durum bunun böyle olmaması lazım çocuk sevgiyle kadın ilgiyle koca da övgüyle büyür
00 YorumlaBir erkek atasözü derki. derdin varsa karınla paylaş. Sonra hem karınla hem derdinle uğraş
10 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Mutlu degilsen bosan niye hayatini bosa harcicaksin ben sevmedigim halde neler neler yapiyom butun akravalar esimi kiskaniyo ama bende mutlu degilim
00 YorumlaCanım yaşın daha daha küçük inişler çıkışlar olcak evlilikte hemen pes edersen zaten sürmez
00 YorumlaDiğer konusunda 433 cevap paylaştı. Boşancan o zaman daha 19 yaşındasın birde yani bir ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılYasin 19 nezaman nisanlandin evlendinde kocan senden sogudu
04 Yorumla- +1 yıl
Yaş yanlış... Dubaili sen misin sahiden?
- +1 yıl
Dubaili derken
- +1 yıl
Nick benzerliği pardon
- +1 yıl
Kocanın daha çok ilgisini çekmeye calis
böyle de gider bu o yüzden çocuk yoksa ayrıl katlanmak zorunda değilsin
010 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar kolay dimi klavyeden bosan gitsin diyorsun
- +1 yıl
@butterflyeö Sence evlilikleri normal mi?
- +1 yıl
Peki sence yikici olmak yerine biraz yapici olup cozum bulmak bu durumdan kurtulmak icin cBa gostermek de gerekmiyor mu?
- +1 yıl
@butterflyeö kız daha 19 yaşında. Erken evlilik yapip pişman olmuş. Eğer çocuk yoksa neden ömrünün sonuna kadar bu çileyi çeksin?
- +1 yıl
Ya karsina cikacak ilk zorlukda da vazgecmek zorunda degil ki biraz caba gostersinler herifi de essek degilse anlar farkina varir belki tekrar mutlu olurlar sen direk kökünden söküp at diyorsun
- +1 yıl
Bende omrunun sonun kadar cile ceksin demiyorum ki ama duzeltmek icin ikinci bir sans cabaya da basvurmasinlar mi?
- +1 yıl
@butterflyeö sen nerden biliyorsun ki ilk zorlukları olduğunu? Ne yaşadıklarını bilemeyiz. İnsan 7sinde neyse 70inde de odur. Bu adam değişmez
- +1 yıl
Bak benim varmak istedigim nokta kolay seyler degil tabiki nihayetinde olmuyorsa bitmesi gerekir ama sen kesin dillisin ve biri bu kiz icin cabalarsa bu kocasi olur buyuk ihtimalle ve bu evliligi kurtarir eger gercekten isterse ve senin 7 sinden 70 ine degismez lafina katilmiyorum herkes hatalarindan dolayi bir gun bunun pismaigini yapar ve asla tekrarlamaz bunu degistirmek zorunda oldugunu farkeder ve degisir cunku baska bir yolu yok
- +1 yıl
@butterflyeö bir atasözü var bilir misin? Huylu huyundan vazgeçmez die. ya da can çıkmadan huy çıkmazmış. Ne kadar da doğru laflar. O yüzden söylediğim lafların arkasındayım. Senn görüşünle benimki bir olacak die birşey yok. O yüzden uzatmaya gerek yok bence. İyi geceler.
- +1 yıl
Ayni olacak diye bisey yok evet sana da iyi geceler hayatindaki herseyi yik olmazin olmaz dedigin dedik devam et senin tabiki bu karisamam ama arkadasca tavsiyemdi bu da yanlis bana dusmez ama fikrimi soyledim sana da iyi geceler
- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılHayır böyle saçma sapan sahte sorular sorunca elinize ne geçiyor?
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi sizi suclamak değil amacım ama.
Hic sorunun özüne indinizmi00 Yorumla hemen sıkılma anlaşılan yenisinin bu inişler ve çıkışlar olacak biraz sabret.
00 YorumlaDiğer konusunda 5,7b cevap paylaştı. yasiniza gore daha erken degilmi uzaklik ilgisizlik
00 Yorumlaadam cahıza firikik verir ilgisi tavan yapar gel sev beni dersen gelmez sen yanışacaksın
00 YorumlaSabret ve sen onunla ilgilen
Oda karşılık verir elbet00 Yorumla
+1 yılVee sen de kendini bu sitede buluverdin...
18 YorumlaAynen yaaa
- +1 yıl
Boşan bence, ilgiyi dışarıda ararsın sonra bak. Aramıyorsan zaten :)
- +1 yıl
Niye boşanmıyorsun
- +1 yıl
İyi biri ondan saf bir tip
- +1 yıl
Nolmuş
- +1 yıl
Ayrıca seni tersliyormuş iyi olduğuna emin miyiz
- +1 yıl
İyi iyi fena değil
- +1 yıl
Yahu nickin istenmeyen gelin :D
+1 yılAdama ne yaptın kim bilir
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu komikti:)
- Diğer konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla zaman geçmez yol yakınken ayrıl.
30 Yorumla Kocanız nerde şuanda.
10 Yorumla
+1 yılNiye evlendin o öküzle
06 Yorumla- +1 yıl
Öküz demeyelim ama
- +1 yıl
Ben olsam yüzünede derim
- +1 yıl
Kız sen evli misin öküz dedin zoruma gitti bak
- +1 yıl
Kafa buluo lan bu qmk kaşarlı peyniri sizinle 😂
- Diğer konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin ayolll öküzden kocamı olur 😎
00 Yorumla
+1 yılevliligi alevlendir o zamannn
020 Yorumla- +1 yıl
kocam eve gelince onunla sanki evlenmemissiniz ayni fantazili kadin gibi davran
- +1 yıl
yemegini yedikten sonra
- +1 yıl
koltukta otururken kucugana gecc
- +1 yıl
fantazi biseyler yap iste ne bilim ahhh
- +1 yıl
bunuda biz mi soyleyek
- +1 yıl
anlatırken kendinden geçti tatlibela
- +1 yıl
ne gecicem be😂
- +1 yıl
Gecmissin işte 😛
- +1 yıl
yav ne gecmesi yaaa ben butur seylerden etkilenmem
- +1 yıl
sizin gibi abazamiyizzz
- +1 yıl
Ben abaza degilimki doyumsuzum
- +1 yıl
bu beni ilgilendirmez ahlakli olmayi ogren ben bir bayanim bunu bana rahatlikla soyleyemessin basit olmayin
- +1 yıl
Abazasin diyen sensin
- +1 yıl
Benim soyledigimde de kotu bisi yok. Neye doyumsuz oldugumu soylemedim sana. Dusuncelerin sana ait. Ve senin karakterin
- +1 yıl
evett benim karakterimm bir bayanla onu rahatsiz edicek biseyi soylemeyessin annen sana soylemistirde sen ondan bisey ogrenememissin kadincagizin emegine yazik
- +1 yıl
O senin kalbinin fesatligi
- +1 yıl
benim fesatligim yok sen konusmasini ve nasil davranmasi gerektigini annen sana ogretmistir eminim ama sen alamassin bayanlar rahatsizlik duydugu seeri soylryrmessin
- +1 yıl
ilk konuşmalara bak görülüyor herşey zaten, konuşmaya gerek yok görüyorsunuz
- +1 yıl
hehe😂
- +1 yıl
gıcıkmısınız acaba :D
+1 yılHep mi böyleydi sonradan mı oldu
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında mı evlendin?
00 Yorumla
+1 yılOnunla konuşmayı denesen?
06 Yorumla- +1 yıl
Bizimle konuşmayı tercih etmiş
- +1 yıl
@The-Humanıst konuşmaz pek hep sus der
- +1 yıl
Nereye kadar? Belli başlı sebebleri vardır
- +1 yıl
@The-Humanıst huyu böyle
- +1 yıl
O zaman kendi haline bırak
Biraz Tutkulu ve seksi olmalısın
00 Yorumlabir sebebi vardır elbet
00 YorumlaMonotonlaşmış evliliğiniz aç adamı
00 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. son zamanlarda mı böyle.
00 Yorumla
+1 yılkaybetme korkusu yaşat..
00 YorumlaKonuş bence bu durumu onunla
00 YorumlaDiğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Sen onunla ilgilen
#hacıemre02 Yorumla- +1 yıl
Hacı ewlendiğinde kendin uygularsın millete werdiğin akılları 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Desal_karaca
Uygulicam tabi ;)
+1 yılBelki sorunları ve sana anlatamıyor
00 Yorumlatakma böyle şeyleri düZelir git yanına sarık uyu
00 YorumlaSenın aldatmaya sebeb arar gıbı bır durumuun var
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen ilgi göster illaki oda karşılık verecektir
00 Yorumla hesabım engel yedi korsan28 ben takip et
05 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. 19 yasinda evlenirsen boyle sıkılırsin
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı 😎
ayrıl uzatma ozaman
036 YorumlaAyrılmak öyle kolay mı
- +1 yıl
Evet öyle kolay oldu çünkü konuşmaz benimle hep sus der.
- +1 yıl
Görücü usulü evlendim başından beri böyle ama...
- +1 yıl
Çok mantıklısın nişanlıyken böyle değildi bilseydim aaah aaah...
- +1 yıl
işte belirli kalıplara gereksizce bağlı kalmanın yan etkileri bunlar. mutsuzsun, huzursuzsun ama istediğini yine de yapamıyosun. dışına çıkamadığın kalıplar senin hayatı ve mutluluğu kaçırmana yol açıyor. sana sadece 1 kez verilen ve oldukça kıymetli olan bu hayatı "başkaları ne der, ayrılmak kolay mı" gibi şeylerle heba etmeyesin. sen değerli bir insan olarak mutluluğu hak ediyorsun bence.
- +1 yıl
Oda değerli biri kelde değil hani önemli kriter bence bu
- +1 yıl
gerçekten böyle mi hissediyorsun? açıkcası hiç sanmıyorum.
nişanlıyken farklı şimdi farklı diyorsun. burada bir ikiyüzlülük var.
ilgi yok diyorsun. bir bakış yok diyosun.
bakış diyosun. farkında mısın? bunu bile alamamışsın adamdan ve bana hala değerli diyosun.
sen bilirsin. ama bu tiyatro değişmez yani. can çıkar huy çıkmaz zira. kafana göre takıl ozaman ;) - +1 yıl
Cidden nişanlıyken böyle değildi ben aslan burcuyum istediğim çok fazlası ama bu kadarı bile yok
- +1 yıl
26 olacağım yaklaşık iki sene oldu.
- +1 yıl
Senin burcun ne beni çok iyi anladın eşimde koç aslında uyumluyuz ama
- +1 yıl
Benim yükselenim akrep... Eskiden bir akrebe aşıktım tam zamparaydı.
- +1 yıl
O hiç istemedi ki beni biliyordu duygularımı... Askerdeyken aramış sinemadaydım duymadım yoksa açardım. Yaşadığım şehire gelmişti başka biri için ben buradayım demeden telefonu kapattı nasip işte
- +1 yıl
Görücü usulü evlendim gerçekten her anlamda destek olan bir insan ciddi anlamda iyi ama oda bana aşık değil ki ben onu seviyorum ama o bana aşık olmadan olamam sanki bilmiyorum...
- +1 yıl
Hep o zampara akrep yüzünden
- +1 yıl
Öyle ama birde düğünden 3-5 ay sonra hayırlı olsun diye mesaj atmıştı evli insanlarla düşüp kalkan biriydi o
- +1 yıl
Çünkü benim içimi biliyordu yüreğime dokunuyordu düşündükleri söylüyordu vazgeçmek sebebim neydi biliyor musun bana eşini çırılçıplak güneşlendirecek biri olduğunu söyledi şu an ki eşimse güneşliği açmaz...
- +1 yıl
Evli kişilerle düşüp kalktığını çok sonradan söyledi benim vazgeçtiğimi anlayınca sanırım itiraf etti bence içinde tutamadı
- +1 yıl
bak unutamamışsın ama. bunu iyi bilirim. ben seni çok iyi anladım.
aklın hala onda. eşini de sevmiyorsun işte. bunu sende benim kadar iyi biliyorsun.
eşine duyduğun şey sadece saygı. evlilik denilen şeyin getirdiği sorumluluk belki. kalıplar, tabular.
aklın ve duyguların savaş içinde. kendi içinde bir savaş veriyorsun. benim gördüğüm bu. ben karşımda bu savaştan yorgun düşmüş mutsuz bir kadın görüyorum.
bende sana diyorum ki boşuna kendinle savaşma. boşa kürek çekersin. o tatlı canını sadece üzersin. - +1 yıl
Ayıkken bana katlanamayan adam içince beni arardı keşke onu hafızamdan silme imkanım olsa
- +1 yıl
Eşimin sadece platonik sevdiği biri olmuş kimseyle düşüp kalkmamış feleğin çemberinden o biçim geçen bir adamın bana bunları hissettirmesi gayet normal bence taktiği biliyor saf olan herkes aşık olur.
- +1 yıl
Onun bana duygusu yoktu seninle evlenmem de dedi
- +1 yıl
benim çıkmam gerekiyor.
evlisin. eşine karşı sorumlulukların var. onunda sana öyle hakeza.
uyum içinde olabiliyorsanız sorun yok.
ama senin en basit isteklerin bile karşılık bulmuyor.
bunu onunla açıkca konuş. senin gerçekten mutsuz ve ilgiye, şefkate muhtaçsın şu an. ihtiyacın olan şey bu. konuş onunla ve durumu toparlamaya çalışın.
ama benim fikrim değişeceğini pek sanmam yani. bu böyle devam eder gider.
iş burada sende biter. sen devam eder misin yoksa bititir misin? bunun cevabını en iyi sen biliyosun.
ben cesur ol derim. hiçkimseden hiçbişeyden korkmadan canının istediği şeyi yap. mutlu olamayacaksak ne anlamı var?
takip attım yine konuşuruz bunları şu an çıkmam lazım iyi sabahlar ;)
+1 yılİlgilenen birini bul 😉
00 Yorumla
+1 yılSen biraz ilgi göster?
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılama geceleri seni beceriyor mu
00 Yorumla Tatmin edemiyon demekki
00 Yorumla
+1 yılKonuş onunla sor
04 Yorumla- +1 yıl
Aldatıyormudur yani olabilşr evet
- +1 yıl
😂😂
- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşan sende
ilgileniriz00 Yorumla
+1 yılDile getir bunu.