Çünkü ben çok korkağım beni anca o tamamlar 😂 akrep burcu erkeklerI cesur oluyor dikkat ettiğim kadarı ile
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
ya da aslan burçları :D bence sana cesur bir erkek değil, kendini cesur hissedeceğin özgür bir hayat lazım.
Kesinlikle
Yok ams kanka
korkunun üzerine gitmek de işe yarayabilir bence.
Dikkat edin de cesur erkek ararken, maço, şiddete eğilimli birisini bulmayın :) Sonra Allah korusun, hayatınız zindan olur.
Yok Allah korudun
Savunma sporlarından birisine yazıl, kendini korumasını öğren. Neden başkasından medet umuyorsun ki?
çinli kadınlar 10 tane erkekle kapışıp dövüyorlar kungfu yapıyorlar savunma sporu bılıyorlar
siz tutturmussunuz erkek gucludur koruyup kollayandır bu kafadan cıkmadınız surecede hayatınız boyunca bı erkegın kolesı olur sızı ıstedı gıbı kullanırlar eve kumada getırırler cunkı o guclu sen napabılırsınkı sokakta senı tacızde ederler cunkı onlar guclu sen napabılırsınkı bu hayatta kendınden baska kımseye guvenme
cesur korkmayan demek değil korkusuna karşı giden kişi demektir yani herkesin korkuları var..
İşte evet
korktugun anda seni dahada korkutan şey kafandaki vesveselerdir cesur insanlar bunları önemsemez ve sonunun ne olacağını görmek isterler.. korktugun kaç seyi seni bugune kadar öldürdü? ya da bu hayata korkmaya mı geldik?
Çok vesveseliyim haklısın
bir mum al etrafına iğneyle üç defa cesur yaz ama etrafını dön mumun burası önemli kısım. o sana gelicektir
Bu ne nüyü mü
ritüel. cesur erkek mıknatısı
😅🙏
Yoo akrepler gayrette içine kapanık cesur falan değiller diğer konudan yola çıkıp bunu cesarete bağlamayın
Ben de öyleyim iy okur
Yazdığı konuyu algılayamayan , sen korkaksın tamam ama akrebi cesur diye düşünüp istiyorsun ya bende o iş öyle değil diyorum yazdığını tercüme edeyim sana..
Var bence cesurluk
Her akrep içine kapanık değildir veya dışarıdan her gördüğünüz kişide öyle değildir. Gayet tuttuğumu koparıyorum, yenilme şansımı bile bilede üstüne gidiyorum. Tanıdığım akreplerde genellikle böyle
@ByFurki hırslı olmak başka birşey cesurluk başka birşeydir. Her iyi meziyet akreplerde olmak zorunda değil korkunç bir benliğiniz var ben cesur akrebe rastlamadım o da sizin rastladığımız veya kendinizde gördüğünüz demek ki he ya da yükseleniniz ateş grubundan bir burçtur oradan kurtarıyor olabilirsiniz işi
@Saricaa344 , evet hırs cesurluk farklı bir şey ama demek istediğim şuydu, korkularımında üstüne gitmek. Asıl problemde bu zaten, üstüne gitmeden korkuları yenemez cesaretini toplayamazsın. Bu arada dediğiniz gibi yükselen konusu ateş grubuda olabilir.
Akrep burcuyum yukselenimde akrep 🦂 sen akrepleri tanimamissin hiç
@luckyfearless he he akrepler delirdi şu an bu yoruma 😂
Sakin ol şampiyon Heycanli kizsin anlıyorum seni bu yaşlarda bu tempo normal kendine bazı şeyleri takıntı yapma unutma içinde kalan her şey sivilce yapar 😉
Olabilir yegen
Tirsak kadin tirsak cocuk yetistiri
Tirsak kadin istediklerini cekindiklerini soyleyemez
Hem kendisini hem karsisindakini mutsuz eder
Aynen
Bu arada foto cekildigin kilise
Neresi?
Sümela manastırı
Ne tür bir cesur arıyorsun mesela şu an bunu yazdın ya bir sürü sazan atlayacak sen o sazanların arasından mı seçeceksin cesuru
Arkadaşa oradan bir buçuk porsiyon abaza bir akrep erkeği saralım
korkak kadın mı allah korusun 2 emanetle düşmana dalamıcak hatunu napiim ya :D :D
Selam, yakışıklı erkekler cesur olur genelde onlara yönel.
Akrep burcu erkekleri farkı meziyetlere de sahip yalnız :)
Sen bu tiple iyi kötü bi erkek bulursan yapış iliğine kadar beybi
Niye kanka
Çok güzel ve seksisin ondan ıslandım
Acayip tipsiz gerçekten 😅😝😝
Neyse yaşınıza veriyorum
Selam merhaba ben ileri derekülotlu çorap fetiszmi ile yakından ilgilenen biri olarak sohbet etmek isterim uygun görürseniz
Bence burclarla alakalı degıl senınle alaklı bır durum
Kanka sen başına bela mı arıyorsun yanlızlık gibisi var mı😅😍
Sana korkak daha iyi gider :D
Yok 😅
Kimseye muhtaç olma kendin cesur olmayı dene
Olmuyor
Olmuyor dersen olmaz olacak diceksin
Nasıl bir cesurluk, tanımlar mısınız?
Koruyup kollasın beni
Onu gerçekten seven biri yapabilir zaten, burçlarda değil, gerçekten seven kişilerde olur o özellik, sizi gerçekten seven bir kişi çıkıcaktır hanımefendi... :)
Çıkmıyor çıkmıyor
Beklediğinizden dolayı, beklemeyi kestiğiniz anda gelicektir. Karma mı dersiniz artık ama durum bu :)
Az sonra bulacaksın. vkmfljc
Cesur erkekk sdsdsass
Akrep erkekleri mi cesur oluyor?🤣🤣
akrep burcuyum böceklerden korkuyorum
Birsürü cesur erkek çıkmış :=)
Burdan bulursun rahat fjfkfjdkdjk
Bence kızlar erkeklerden daha cesur
Akrep burcuyum mermiye kafa bile atarım evet
Burdan bulduğun kişi cesaretli olsa ne olucak ki
Bu cocuk hep dogru soyluyo
Buradaki insan değil mi ya
İnsan insan da burda ki kişinin sana faydası olmaz