Biliyor musun? Şu an 25 yaşımdayım. Aynı benim gençliğimde ki gibi konuşuyorsun. Bunun bendeki sebebi aile geçmişimdi. Yaşıtlarıma göre çok olgundum. Bunu istiyorsan şunu bilmen lazım. Bu tarz erkeklerde doyumsuzluk had safhayı aşkın olabiliyor. Bende hala senin gibi istiyorum. Baya bir seçiciyim. Öyle olupta bağlı olabilecek erkeği bulmak zor olabilir yalnızca. Fakat senin kendine mevki yapman kendi adına zaruriyetin olması lazım. Bir anda tepelere çıkarıp bir anda da uçurumdan bırakırlar. Böyle çok fazla vaka biliyorum. Yüksek sosyal stresleri çok olur, narsistlikte arkasından gelir. Bunlarla başa çıkabilir misin bilmiyorum. Fakat umarım hayırlı birini bulursun. Ama yaşın daha çok erken 19 yaşında değil misin sen?
02 Yorumla
Soran1 yılOn dokuz yaşındayım hiç sevgilim olmadı çünkü yaşıtlarım ilgimi çekmiyor bende zaten okulumu bitirip iş sahibi olduktan sonra istiyorum bunları. O yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum yabancı dil öğreniyorum mesela
En İyi Cevaplar
Bak bu siteye güvenme dün soru sordum profildeki yaşınız doğru mu diye çoğunun yaşının kaç olduğu belli değil 😅sana olgunum der çocuk çıkar, gencim der dede çıkar ona göre ayağını denk al soruya cevabım ise reelden bul.
02 Yorumla
Soran1 yılBen bu siteden aramıyorum zaten
1 yıl
Bu çok normal
Erkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır. Olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir. Tecrübelerini size aktarmaya çalışır ve hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir
Ve belli başlı şeylerin üstesinden gelmiş olurlar
O yüzden bu kriterler genelde 30 yaş üstü erkeklerde görüldüğü için siz olgun karakter seviyorsunuz.
Fakat bunun için bu site veya başka bir mecra on yargılı olmamaniz gerek00 Yorumla
Anladığım kadarıyla daha çok gençsin, elbette bulursun. Nasıl bulursun zaten o kadar olgun biri de seni kendine çeker ve dolaylı yoldan sen bulmuş olursun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
1 yılOlgunluğu yaşta arama bence. Kaç yaşına gelip hala ne istediğini bilmeyen kararsız erkekler oluyor. Olgunluk kafada olan bir şey, yaş sayıdan ibaret.
02 Yorumla
Soran1 yılOlgunluğun yaşla alakası var tabi
- 1 yıl
Olgunluktan kastın yaş ise evet alakası var, ben karakter olgunluğundan bahsetmiştim
1 yılPeki bu kişi neden sen olamıyorsun aciz bir insan mısın istersen güçlü ayakları yere basan bir kadın olamaz mısın?
012 Yorumla
Soran1 yılKendi ayakları üzerinde durabilen kendini geliştirmeyi seven bir kadın olmak istiyorum ama arkamda bir erkek olması gerek
- 1 yıl
Arkanda bir erkek seni durmadan desteklerse öyle bir kadın olamazsın yavrucum
Soran1 yılNe alakası var ya
- 1 yıl
Sen zannediyorsun ki bir erkek sonsuza kadar sana destek olacak arkanda olacak ama öyle biri olmaz sen ona güvenirsin inanırsın o istediğini alır bırakır gider sende dayanabileceğin bir şey kalmadığı ve buna alıştığın için çok çabuk yıkılırsın
Soran1 yılBen kendi ayakları üzerinde durabilen meslek sahibi bir kadın olduktan sonra istiyorum bunu ayrıca sevemez mi beni yani
- 1 yıl
Yavrucum sevebilir belki ama sen bu ihtimale güvenip kendini tamamen bırakamazsın ilerde üzülmek istemiyorsan tabi
Soran1 yılKendimi niye tamamen bırakayım ya niye okuyorum o zaman niye yabancı dil öğreniyorum
- 1 yıl
Sende o vibe ı aldım ben biraz niyeyse 😂
Soran1 yılTanımıyorsun nasıl izlenim oluştu
- 1 yıl
İnsanları biraz çabuk tanıyabiliyorum ben ve sen aşık etmesi kolay bir kadınsın bence ama bana göre aşk pişmanlıktır 😂
Soran1 yılHiç kolay bir kız değilim hiç
- 1 yıl
Yani umarım değilsindir bu senin yararına olur bana bir faydası ya da yararı yok 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMaddi acidan degil ama manevi acidan cok destek bulursun kuzum.
02 Yorumla
Soran1 yılTamam ama maddiyat da önemli
- 1 yıl
ben kimseye bu konuda destek olamam. essek gibi calisip bir vajinaya teslim olamam
1 yılburdan bile bulabilirsin ama gizlisin bu da seni bulmak isteyen olgun erkeklerin işini zorlaştırıyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. 19 numara ayak numarası var 45 numara ayakkabı istiyo zaar
02 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen olgun değil paralı birini istiyorsun. O da buralarda takılmaz. Buradaki paralı olanlar parasını eskorta veren tipler. Kimseye guvenme.
16 Yorumla
Soran1 yılHayır olgun birini istiyorum ayrıca paralı birini de isteyebilirim benim hakkım
Cevap sahibi1 yılHakkın değil demiyorum. Ama o tarz adamlar burada bulunmaz. Dedigin gibi saygın, herkese sözünü dinleten, varlıklı biri neden burada kız düşürmeye çalışsın ki. Zaten normal hayatında çevresinde kadınlar onunla olmak icin can atiyordur, istese hemen birini bulur. Vaktini de degerli kullanır. Böyle yerlerde vakit gecirip, kız düşürmek icin o benim o benim demez. Buradakilere inanma demek istiyorum.
Cevap sahibi1 yılCömert kadina karsi comertim ne demek? İliskide kadindan ne kadar faydalanabilirsen o kadar para harcarsin mi demek? Yani o kadin eskort olmasa da eskort muamelesi yapiyorsun, gercek sevgiyi hak eden biri degilsin, seni cok dolandirirlar.
1 yılİş hayatına girdiğin zaman bence daha rahat bulacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAncak öyle biriyle kontak kurarak bir ilişki kurmanın zeminini hazırlayabilirsin. Önce hedef belirlemelisin, sonra adım atmalısın.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBurdayım
Soran1 yılNasıl güveneyim ya
Cevap sahibi1 yılDeneyerek. Gözlemler yaparak. Güven taklit edilemez bir duygudur
1 yılKüçükler çocuk gibi ya :( herseyleri marifetmis gibi anlatirlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen de eli yuzu duzgun uzun boylu bi kiz ile hayal ettim kendimi ama yokmus😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük pişmanlık en fazla 8 yaş büyük tercih et
01 Yorumla
Soran1 yılNeden pişmanlik neden
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAcaba gecmiste ebeveyn sorunu mu yasadin? Bir baba gibi duran birini istiyor gibisin
02 Yorumla
Soran1 yılEvet yaşadım annemi yıllarca görmedim ama bana babam baktı hem beni canından öte sever.
- 1 yıl
Harikasin. Sen cok guclu bir kadinsin
1 yılYani bulunur da bulana kadar çok badireler atlatırsın herkes öyle istediğini zırank diye bulsa zaten problem kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlla arkanda dağ gibi bi erkek olmasi gerekmiyor. Neden birisine muhtac olduğunu hissediyosun ki? Kendi basinin caresine bakan modern turk kadini olma yolunda ilerlemelisin
02 Yorumla
Soran1 yılKendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olmak için okuyorum yabancı dil öğreniyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama arkamda duran güçlü bir erkek de istiyorum.
Cevap sahibi1 yılUmarim bulursun
1 yılBurdan da bula bilirsin
03 Yorumla- 1 yıl
...
Soran1 yılNasıl güveneyim ne olaylar oluyor ülkede
- 1 yıl
Herkesi aynı kefeye koymamak lazım yoksa ailene bile güvenemezsin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılpeki sen öyle birini hak ediyor musun?
02 Yorumla
Soran1 yılHak etmeyecek ne yaptım? Şımarık cirkin ors lular hak ediyor ama ben mi hak etmiyorum benim güzelliğim kimsede yok ama degerini bilen de yok
- 1 yıl
bak senn
- Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılSen nasıl birisin peki
03 Yorumla
Soran1 yılKendini geliştirmeyi seven araştırmacı gezmeyi keşfetmeyi seven biriyim
- 1 yıl
Tanımak isterdim seni
- 1 yıl
Burdayım
- Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı.
1 yılAmale pazarına git
02 Yorumla
Soran1 yılDalga geçiyorsun ama dalga geçilecek bir şey yok.
- 1 yıl
Dalga geçmedim
1 yılİstersen bulursun bişi yok onda
011 Yorumla
Soran1 yılNereden nasıl bulacağım çevrem uygun değil?
- 1 yıl
Sıkıntı ne çevrendeki
Soran1 yılÜniversitedeyim uygun ortam yok.
- 1 yıl
Hiç mi yaşça büyük yok üni de
Soran1 yılYok hep velet velet tipler bir de bir b. k değiller ama havalarından geçilmiyor
- 1 yıl
Üni dışından bul o zaman
Soran1 yılOradan arıyorum zaten ama üni dışında nereden bulabilirim?
- 1 yıl
Nerede yaşıyosun o da önemli
Soran1 yılİstanbul
- 1 yıl
Biraz garip değil mi bulamaman
- 1 yıl
Bende İstanbul'dayım
Hürriyet gazetesine ilan verin onlar sizi bulur :)
010 Yorumla
Soran1 yılNiye dalga geçiyorsun.
Soran1 yılOn dokuz yaşındayım ne var?
Soran1 yılBuradakilerle işim yok ayrıca yaşıtlarım adam değil.
Soran1 yılEvet işte bu yüzden istemiyorum onları
Soran1 yılNiye benim yaşımdaki şımarık or spular kullanılmıyor ben mi kullanılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasın?
05 Yorumla
Soran1 yıl19.
- 1 yıl
Hangi şehir?
Soran1 yılİstanbul ama geçici olarak başka şehirde okuyorum şu an yatay geçiş yapmayı planlıyorum.
- 1 yıl
Uzaksın
- 1 yıl
Nerede okuyorsun
sen beni arıyosun resmen
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı.
1 yılNasibinde varsa bulursun yoksa bulamazsın
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m 1 yılBu sitede zoor o kesin
00 Yorumla Ararsan bulursun ama o kriterlere uyarmi bilemem
00 Yorumla
1 yılSeni desteklerdim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. sahiplenmek mi isteniyon hayırdır
07 Yorumla
Soran1 yılSahiplenmek falan istemiyorum
Soran1 yılSevilmek bana saygı duymasi bana değer vermesi her şeyin ve herkesin üstünde tutması
Soran1 yılEvet olgunlar kıymet biliyor çünkü
Soran1 yılYa he he tamam
Gizli Üye(30-35)1 yılOrtalık kızı olmadıysan halen bir şansın var
06 Yorumla
Soran1 yılOrtalık kızı değilim
Cevap sahibi1 yılKafa yapını değiştir
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılMutluluğu bu şekilde bulamazsın çünkü odak noktan yanlış olgun sevmen sorun değil tanıştığın kişiyle akışına bırak
Soran1 yılSaçma sapan kızlar bile seviliyor benim babam beni camından öte sever sahiplenilmeye ihtiyacım yok
Cevap sahibi1 yılO zaman olgun kafa yapını değiştir burada sana bir şey demiyorum sadece düşünce yapın yanlış bundan belki bir kaç sene sonra yanlış düşünce yapısında olduğunun farkına varabilirsin denej istediğim şey sadece kendi yaşıtın olmuyorsa bile kendinden 2 3 yaş büyük birileriylede konuşabilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılBu platformda böyle bir soru sormak...
02 Yorumla
Soran1 yılNiye ya niye buradan aramıyorum zaten biriniz hakaret eder dalga geçer ezik kezban der nesi eziklik nesi kezbanlık
Cevap sahibi1 yılEziksiniz veya kezbansiniz demedim de burada bu soruyu sorarak bir sonuca ulaşamazsınız gizliden çıkarsan anlarsın ne demek istediğimi bakalım kaç tane kendini olgun sanan 50 lik dayi yazıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Araştır knk denk gelir yani
00 YorumlaDusuncen guzel katiliyorum size ama bulmak mesele
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bulacağım
- Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılBinevi korumalık
017 Yorumla
Soran1 yılHayır hayat arkadaşı ama en sağlamından.
- 1 yıl
İyi birini bulman zaman alır bulsanda seni kabul edermi
Soran1 yılKabul etmez demi ben kabul edilemez bir insanım çünkü
- 1 yıl
Nedemezsin
Soran1 yılYa ne diyorsun ya tanımıyorsun etmiyorsun beni yaşıtlarım gibi şımarık saygısız değilim nezaket konusunda elime su bile dökemezler
- 1 yıl
Ben biey demedimki sana sen kendin diyosun dogru söylüyorum buldugun dam belki seni kabul etmiycek sonucta insan ya hoşuna gitmiycek dalga gecmiyorum gercegi söylüyorum
Soran1 yılNiye beğenmesin
- 1 yıl
Nezaketli olabilirsin bişey demiyorum zaten boyunuz kac
- 1 yıl
Ben örnek verdim sadece neden takıntılısın bişeyini begenmeyecek belki kabul edecek
Soran1 yılNe alaka boy
- 1 yıl
Merak ettim sadece seni kolumda gezdirebilirmiyim diye 😉
Soran1 yılŞimdi öyle mi oldu
- 1 yıl
Cok tatlısın
- 1 yıl
Sadece merak ettım yanlıs anlama
Soran1 yılDalga geçiyordun noldu şimdi?
- 1 yıl
Dalga denizde olur ben kimseyle dalga gecmem sadece acık konusmayı severim
- 1 yıl
Bulamadım daha
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHangi şehirdesin?
00 Yorumla
1 yılHerkes öyle birini ister
00 Yorumla
1 yılYüksek mühendisim 29 yaşındayım dusunebilirsin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Van a git
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl birsey lazım
00 Yorumla
1 yılben öyle biriyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılsitede vardır illaki
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba diyerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlgun iyidir
00 YorumlaBulursun
01 Yorumla
Soran1 yılNereden nasıl?
Varsa
00 Yorumla
1 yılAa ben 😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Ben diyorum anlamıyor yaa
Bulursun yaa