Merak ettiğin bir durum bu ve mantıklı bir sebebin varsa örneğin kıskanç biriysen eğer saçma olmaz... Doğruyu söylemiyorsa ve sen bunu anlarsan da o insandan hayır gelmeyeceğini öğrenmiş olursun 🤷♂️
Bana bir ara soğuk yapıyor gibi geliyordu gerçekten hissediyordum hatta bir hafta kadar konuşmadık neyse sonra konusmaya başladık ben buna sordum ben mi yanlış anladım yoksa oyle miydin diye bilmiyorum belki modum düşüktür dedi şahsen beni hiç tatmin etmedi sence
Böyle durumlarda konuşmak istemiyor diye mesaj atmadan önce sorun nedir diye sorsan ilişkin açısından daha iyi olur. En az iki kere sorunun olup olmadığını varsa ne olduğunu sorarsın zaten konuşur derdini anlatır. Bunları yapmana rağmen bişey yok deyip geçiştiriyorsa sen de ona göre kafana bile takmazsın bu tür durumları
Benim bakış açım eğer bir kadını elde etmeye çalışıyorsan yani ona benliğimi kabul ettirip ben buradayım demek istiyorsam başkası İLE görüşmem He arkadaş çok eşlilik ile kendini avutuyorsa yapacak tek şey var
Yaa konuşması mı oyle anlamadım ama boyle konuyu uzatma gibi bir şeyi yok sonra uyur iyi geceler vs yok ama sabahları yazar gunaydın hakkını yemim neyse ben bunun bir kaç tavrı yuzunden yazmadım bir hafta kadar o da yazmadı sonra tekrar yazdı konusuyoruz ama bu şekil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sorarak anlayabilirsin :) bunun dışındaki yöntemler yanıltıcı ve ön yargılı olur
Ne diyeceğim benden başka birileriyle konuşuyor musun? Saçmalık olur öyleyse bile söyler mi
Merak ettiğin bir durum bu ve mantıklı bir sebebin varsa örneğin kıskanç biriysen eğer saçma olmaz... Doğruyu söylemiyorsa ve sen bunu anlarsan da o insandan hayır gelmeyeceğini öğrenmiş olursun 🤷♂️
Bana bir ara soğuk yapıyor gibi geliyordu gerçekten hissediyordum hatta bir hafta kadar konuşmadık neyse sonra konusmaya başladık ben buna sordum ben mi yanlış anladım yoksa oyle miydin diye bilmiyorum belki modum düşüktür dedi şahsen beni hiç tatmin etmedi sence
Modu düşük olabilir soruları sıcağı sıcağına sormanı tavsiye ederim sonrasında bir anlamı kalmıyor çünkü
Bir hafta kadar bir insanın modu süşük olabilir mi
Üstüne ondan sonra bana tm 👍 bu işareti falan atıyordu surekli sonra ben de konusmak istemiyor diye yazmadım o da yazmadı
Evet olabilir
Bir hafta spnra yazdı işte
Yani sen bir hafta modu düşük olabiliyor musun
Böyle durumlarda konuşmak istemiyor diye mesaj atmadan önce sorun nedir diye sorsan ilişkin açısından daha iyi olur. En az iki kere sorunun olup olmadığını varsa ne olduğunu sorarsın zaten konuşur derdini anlatır. Bunları yapmana rağmen bişey yok deyip geçiştiriyorsa sen de ona göre kafana bile takmazsın bu tür durumları
Ben 1 ay modu düşük olup kimseyle konuşmuyorum :)
Peki tavsiyelerini dikkate alacağim teşekkürler :)
Rica ederim 😊
Düşünmene gerek yok konuşuyordur kesin
Kesin
Kontigaranti
Öyle zaten özel bir çaba sarf etmene gerek yok 🤭
Anlayamazsın bacımsu üzgünüm
Bi tane hz evliya bulcan
Konuşmasında ne sorun var?
Eğer akıllı bir erkek ise anlayamazsın
Şüphelendiğime göre çok da değil sanırım
Benim bakış açım eğer bir kadını elde etmeye çalışıyorsan yani ona benliğimi kabul ettirip ben buradayım demek istiyorsam başkası İLE görüşmem He arkadaş çok eşlilik ile kendini avutuyorsa yapacak tek şey var
Tavırlarından anlarsın
Mesela ne gibi tavırlar sergiler bu konularda sorunluyum biraz
Konusma şekli hareketleri devamlı birsey saklamak ister
Yaa konuşması mı oyle anlamadım ama boyle konuyu uzatma gibi bir şeyi yok sonra uyur iyi geceler vs yok ama sabahları yazar gunaydın hakkını yemim neyse ben bunun bir kaç tavrı yuzunden yazmadım bir hafta kadar o da yazmadı sonra tekrar yazdı konusuyoruz ama bu şekil
Diyecek birsey yok
Nasıl yok sence yani bilmiyorum off
Valla ne deyim ki
Telefonuna bakarak
Telefon olmaz henüz sevgili değiliz
İlk o mu yazdı
Evet
Belli olmaz ama yapmacık egolu tavırları varsa konuşmuyordur. Gerçekten egoluysa konuşuyordur
Kesin değil tabi
Şüpheleniyorsan konuşuyordur
Alnında yazıyordur
Sana sevgisinden anlarsın
Anlayamazsin