Bir erkeğin birden çok kızla konuştuğunu nası anlarım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Mesajlara geç bakıp sürekli bahane uyduryosa erken saatte uykum geldi yatıcam diyorsa mesajlaşırken ni anda pat diye çıkıp duruyosa kısa kısa cevaplar veriyosa bunlar oluyomu ( tecrübem varda o yüzden bunları yazdım bir sürü kızlara yazan eski sevgililerim bunları yapıyodu )
0
11 Yorumla
Soran
1 ay
Erkekleri anlamak zor önce peşinden koşuyorlar sonra hooop yedeğe atiyolar
Aileleri yüzünden erkek çocuk diye sıkmıyolar eğitmiyolar sonrada canları istedikleri gibi davranıyorlar biz çekiyoruz onları maalesef Yazdıklarım oluyo mu
Esmer yakıskli istek kutusunda bir sürü kız var benimle flörtlesmeye başladığından beri ekleme yapmadı ama önceki olanlar duruyor hala hesabın yarısı kız
Ya aslnda pek bi hissim yok yani son ilişkimden sora bise hissedemiyorum çokta umrumda değil belli de ediyorum flörtüz ana bazen hiç takmıyorum istek yok o yzden bu kadar düşünüp bulamıyorum detayları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mesajlara geç bakıp sürekli bahane uyduryosa erken saatte uykum geldi yatıcam diyorsa mesajlaşırken ni anda pat diye çıkıp duruyosa kısa kısa cevaplar veriyosa bunlar oluyomu ( tecrübem varda o yüzden bunları yazdım bir sürü kızlara yazan eski sevgililerim bunları yapıyodu )
Erkekleri anlamak zor önce peşinden koşuyorlar sonra hooop yedeğe atiyolar
Aileleri yüzünden erkek çocuk diye sıkmıyolar eğitmiyolar sonrada canları istedikleri gibi davranıyorlar biz çekiyoruz onları maalesef
Yazdıklarım oluyo mu
Bazen geç yazmalar oluyor oda ikimiz de çalışıyoruz birbirimize geç yanıt verdiğimiz oluyor
Genelde ben kısa yanıt veriyorum o bundan şikayet ediyor
Buluşmalarımiz çok güzel geçti bir aydır şehir dışında gelcsk bir ay sonra çalışıp
Zamanla anlarsın ya da test et bence
Nasıl test edeceğim
Bi kız ayarla ya yüz yüze görüştür yalandan sarkıntılık etsin çocuğa ya da mesaj attır
Bilemiyorum ya aslnda çok bi hissim de yok
Bunları yapmaya değer mi bilmiyorum
Görmüş olursun güvenip güvenmiceğini anlsrsın ona göre devam edersin
Konuşurken gözlerine bak eğer kaciriyursa soru karşısında yalan söylüyor demektir
Bu maddeler hiç sekmez geç yazıyorsa soğuk davranıyorsa bir de sürekli saçma sapan şeylerden dolayı tartışıyorsa kesin yedekler vardır
Hiçbirini yapmıyor ikimizde çalışıyoruz birbirimize geç yanıt verebiliyoruz sadece
Ne mutlu size
Tek erkekle konuşan kız kaldı m yaa. dhsjsj
Evet ben
Harbi mi
Evet zaten istekte yok biriyle anca zor konuşuyorum bide iki üçü mü olsun bana ters
boş ver konuşma kimseyle uzun işler bunlar..
içimden gelmiyor zaten
Gerek yok anlamaya çalışmaya konuşmayan erkek yok
Kızda yok
Evet
Kes o zaman tatavayı
Bir yerde pot kırar herhalde
Anlayamazsın ya
Bunu dert etme kesin konuşuyordur
Cidden mi. yaa
Öyle
Sosyal medya da az kız takip ediyorsa
Çok takip ediyor
Hm tipi çok iyise kızlar bile yazar ona
Tipi iyi yaa
Esmer yakıskli istek kutusunda bir sürü kız var benimle flörtlesmeye başladığından beri ekleme yapmadı ama önceki olanlar duruyor hala hesabın yarısı kız
O zaman bilemiyorum valla anca Instagramını çalarak öğrenirsin
Kendine güveni varsa Özgüvenliyse konuşuyordur muhtemelen
Konuşurken. Anlarsın karıştırır heralde 😊
Cidden yaa
Karıştırmayacak kadar prof olamaz
Kesinlikle sana söylemediği bişeyi diğerine söylemiştir sana söylemiştim filan der ya da yakala işte iyi takip et konuşmaları
Ya aslnda pek bi hissim yok yani son ilişkimden sora bise hissedemiyorum çokta umrumda değil belli de ediyorum flörtüz ana bazen hiç takmıyorum istek yok o yzden bu kadar düşünüp bulamıyorum detayları
O zaman çokta umursama içsel bir sevgi yoksa sende bence yol ver gitsin
Kendine sor
Söylemez kiii
Sorma o zaman
Tamam
Hemen kabul ettin
Uzatmayı sevmem sıkılırım
Uzatma kısalt sende
Kısalttım
Mantikli olan
anlayamazsınız
yol gösterirmisin skjdfksd