selamlar öncelikle bundan 1.50 sene önce biriyle tanıştım O Konya’da ben İstanbul’da sevgili olduk felan ciddi olduğumuz için annemle tanıştırdım telefonla konuştular ama annem uzak yere gelin olarak göndermem dedi asla diyerek yolu başından kapattı kimse istemiyor karşı geliyorlar o seçimin o olursa bizi unut bu kapı gittiğin gün kapanır dediler sevgilim askerde bugün 15. Günümüz ne yapıcağımızı hiç bilmiyoruz birbirimizi çok seviyoruz bile bile yollarımızı ayırmak o kadar acı olur ki giden senelerimize yaşanmışlıklara yaşanacaklara Emeklerimize üzülüyoruz askerden sonra istemeye gelmek isterdi hep nasıl ikna ederim annemi nasıl gönlünü alırım şu an konuşmuyoruz ama onun gönlü ve rızası benim için çok önemli.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilin sana yakın bir yere taşınsn oralarda iş bulsun. Annen belki çok kötü olduysan izin vermeyince kızım üzülme deyip verebilir ki bunu sen daha iyi bilmen lazım nasıl biri annen
Taşınamaz iş yeri orda kurulu bi düzeni var buraya gelse maddi anlamda zorlanırız. böyle bişeyin olmasını gönlüm el vermiyor benimde zaten annem çok ön yargılı davrandı ya da başka kişilerin dolduruşuna geldi ikna etmek o kadar zor ki
İnatçı dur o zmn kararlı olursan belki annen geri adım atar
Oğlak burcuyum inatçılığın zirvesindeyim 6 ay boyunca başarabilir miyim sence duygusal ve fiziksel olarak çok çöktüm bide sevgilim askerde olunca daha bi zor oluyor herşey 🥺
Askerden sonra seni ziyarete falan gelir buluşursunz üzülme. En fazla gerçekten de seviyorsan kaçarsın. Tabi 18 den büyüksen. Uzak kız vermem ne demek senin mutluluğundan çok benm kararim önemli demek
Zaten İstanbul’a düştü şansımıza askerliği askerden sonra buluşucaz rabbim nasip ederse ikimizde kimsenin gönlü kırılıp üzülmesin die hep çabaladık çabalıyoruz ama olmazsada son çare senin dediğin gibi kaçmak olucak biliyorum çok güzel bişey değil ama buna mecbur bırakılmayı sonuna kadar yaşadım en son çare olarak düşünüyorum onu 18den büyüğüm hakkımızda hayırlısı olsun banada güç kuvvet versin çok zor şeyler benim mutluluğumu mutsuzluğumu düşünen yok valla onlar hayatımı benden daha çok yönetiyorlar
Hayırlısı
1.50 sene sen len dıdj
Yazmayı öğrende gel
1.50 nedir arkadaşım? Onun doğrusu 1.5 olmalıydı. 1.50 100 100 atan sayılarda kullanılır. Örneğin para birimimizde, 1.50 tl ye ekmek aldım.
Oldu mu sayın tdk temsilcisi hanım?
Bu arada gerçekten sevip inanıp güvendiysen bırak aileni falan dinleme evlenecek olan ailen değil sensin.
Bi yerlerin yerine oturdumu peki hey allahım dert ettiği şeye bak
Evet oturdu
Güzel şimdi gidebilirsin
Tamam
İnandım güvendim çokta seviyorum ama birisinin helede annemin gönlünün kırılmasını hiç istemiyorum orta yolu bulmak istiyorum ama nasıl olur onuda hiç bilmiyorum
Ben bu aile terörlerine cidden aşırı karşıyım bu ailelerin istekleri yüzünden bir dünya genç evlenemiyor evlenseler bile ailelerin bir dünya gelenek ve gösteriş yapmak derdiyle erkeğe yüklediği bir dünya yükle erkek eziliyor ve zaten çoğu erkekte bu yüzden evlilik düşünemyor ben gibi ha birde gençler değilde sanki aileler evkeniyor ve her türlü müdahale ediyolar ilişkilerine mahvediyolar herşeyi ben şahsen sevfiğim biride olsa ailesine maruz kalmak istemem bende onu maruz bırakmam zaten ne diyim ki cidden mutlu olacağına inanıyosan evlen git yanına sevdiğinin
Bende çok karşıydım halada karşıyım şu an bu duruma bende düştüm şöyle bi kafa var biz evlenirken onların ailesi bizim aile evleniyormuş gibi bi kafa var anlaşma sağlanmalı olmazsa olmaz yani sevdiğim kişi saolsun çok anlayışlı biri olumsuz bi cevap almasına rağmen bırakmadı pes etmedi sonuna kadar elini tutucam dedi ailemden onu korumak için ayrıldık demek zorunda kaldım onun ailesi çok anlayışlı Kişiler ilişkimize bişey demiyorlar askerden sonra istemeye gelelim hatta dediler ama benim ailem sıkıntı çıkarıyor Konya’da yapamazsın şudur budur diye mutlu olucağıma tabiki inanıyorum onsuz olamam gibime geliyor bu dünyada bulduğum en güzel şey ruh ikimizim gibi onu kaybetmek baya ağır olur benim için
Gerçekten inanıp güveniyosan mutluysan bırakma ailen mutlu olsun diye senin mutsuz olmana gerek yok aile önemlidir anne baba önemlidir tabi ama bence onlarda yeri geldiğinde sınırlarını bilmeli. Evliliktede öyledir ailelerin müdahale edip durduğu evlilikten hayır gelmiyo tabi son karar sende düşünüp taşınıp iyi karar ver gerçekten sorun yaşamayacağına inanıyosan evlen yaşın kaç tam olarak
20 imiş gerçi daha ne insanlarla tanışırsın yani evlenmek için daha zamanın var yani tabi sen bilceksin ama daha çok kişiyle tanışırsın seversinde ama güvenilir kişi bulmak çok onuda söliyim
İnanıyorum güveniyorumda eğer bırakırsam ailem istediğine kavuşmuş olucak mutlu bi şekilde bende mutsuz ve istemediğim biriyle çok saçma geliyor düşününce 6 ayda düşünüp karar vermem lazım zaten olsa bile bu sene söz yapmayı düşünüyoruz evlilik 2 sene sonraya ben 18 yaşındayım sevgilim 22 evlilik biraz erken sadece adı konsun rahat olabileyim istiyorum
Anladımm yani 2 seneye kadarda neyin ne olduğu ve kararın net olarak belli olur bence bırakıp ayrılma boşver ailenin tek derdi cidden uzağa gitmemense önemsenmeyecek istek içindeler ama başka sebepler olsa neyse
Ailemin tek derdi uzağa gitmemem orda yapamazsın istediğin zaman gelemezsin vs vs şeyleri sıralıyorlar ailesini tanımıyoruz sorup soruşturamayız gibi şeyler dediler klasik aile itemleri çocuğu ben tanıyorumda işte yetmiyor bazı şeylere
Soruşturmakta en kötüsü sanki mit teşkilatına ajan alacaklar 😅
He valla ya en sinir olduğum şey ailesiyle tanış çocukla tanış bitti gitti soruşturmaya ne gerek var 😂
Olmaaazzz önce soeuşturacaklar 😑 mahallelerine dedektif gönderip mahalleliye sordurtacaklar bunlar yok mu bunlar çok feleket 😅
Şimdi onlr uzakta ya ajan sokamıcaklar ya ta oraya kafayı yiyolar 🤣
Vay ben ölem valla ne zor şeylermiş çocuk askerde üzülmesin die bişey yansıtmakta istemiyorum umarım başrabiliriz buraya gelip başardık demeyi öyle çok isterim ki
Aslında var ya iki insan birbirini sevdi dimi ortak bir eve eşya alıp yaşamaya başlayacaklar bu kadar basit kavuşmak ama bu toplumun salak adetleri gösteriş merakları yüzünden yığınla şey çıkarıyolar insanın başına ben şahsen evlilik falan düşünemiyoeum bu yüzden... Umarım başarırım diyebilirsin ve umarım bu kez aşk kazanır
Gösterişli düğün para pul altın onların olsun sadece gece yastığa yattığımda yanımda uyusun sabah onunla beraber uyanayım bu dünyadaki bütün şeylere bedel bu duygu hiç bişey istemiyorum sadece onu ve onunla küçük bi aile pes etmicem sözüm var ve umarım dediğin gibi aşk kazandı diyebilirim buraya gelip teşekkür ederim bu kadar yazdın biraz olsun umut oldun banada 🙏🏻✨
Hep böyle sevginiz devam eder mutlu olursunuz umarım. Ne demek rica ederim 🙂
İnşallah çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻