Arkadaslar cok önemli lütfen yardim edin!
Telefonumdan ses full oldugu halde video falan izlediğimde ses cikmiyor veya müzik ama ses bombasina baglandigi zaman bluetoothdan ses geliyor onun disinda hicbir sekilde gelmiyor birisi aradığında melodi calmiyor ve actigimda haporlere alirsam da ses gelmiyor ama almassam geliyor sizce nasil çözerim bu durumu iki kere acip kapattim düzelmedi de :/
Telefonumdan ses full oldugu halde video falan izlediğimde ses cikmiyor veya müzik ama ses bombasina baglandigi zaman bluetoothdan ses geliyor onun disinda hicbir sekilde gelmiyor birisi aradığında melodi calmiyor ve actigimda haporlere alirsam da ses gelmiyor ama almassam geliyor sizce nasil çözerim bu durumu iki kere acip kapattim düzelmedi de :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yağmurun altında kullandın mı telefonu ya da su değdi mi
Hayir hayir evde birden oldu sadece dusurmustum düşürdükten sorna gelmeye devam etti ama birden gitti acaba ses bombasiyla mi alakali
Hayır canım onla ne alakası var bloothot bağlantısını kestiğinde normal devam etmesi lazım. Telefonun içinden kablosu da çıkmış olabilir düşürdüğün için sonradan bozulmuşta olabilir. Teknolojik alet sonuçta. Güvenilir bi telefoncuya götür baktır
Yani hiçbir şekilde bişey yapamassam götürcem maalesef de fiyati pahaliysa ne yapicam ki 😶
Telefoncuya söyle baştan eğer masraflı bir işlem olacaksa yaptırmayacağım masraf konusunda ve yaptırıp yaptırmak istemediğin konusunda seni bilgilendirmesini söyle. Bakar masrafı sana söyler sende ona göre yaptırırsın ya da yaptırmazsın. Telefoncu baktı diye illa yaptırmak zorunda değilsin
Anladim teşekkür ederim
Rica ederim
Telefonunuz, darbe, sıvı teması veya düşme yaşadı mı?
Hoparlörün bozuk olduğunu anlayamayacak kadar da mı zekanız yok?
Bozuk değil diye düşündüğüm icin olabilir mi birden oldlu diyorum hani
Hoparlör patlamış olabilir garantisi varsa götürün yoksa telefoncuya götürün
Hoparlör bozulmuştur
Ya cidden mi :/ düşünmüyorum birden oldu zaten hicbir sekilde ses gelmiyor ayrica yere düşürdüm ondan once de ama ses gelmeye devam ediodu birden gelmemeye basladi samsung j7 prime bu arada
Eski Bi telefon bozulmuştur %90
Peki yaptirsak düzelir mi ama pek bozulduğunu sanmiyorum ya of 🤦♀️
Tabi düzelir sıkma canını
Yani yüksek bir fiyat söylerse yaptiramam ama se sgelmeden de olmaz of ya aimdi jeren çıktıysa
Tahmini 100 lirayı geçer tabi hangi şehirde olduğunada bağlı
Oha ya o kadar mi samsung j 7 prime alt tarafi yakin bir telefoncu var uyguna yapar bence bursa bu arafa
Bi git fiyat öğren o zaman olmazsa başka yere bakarsın