Çok güzel kadınlara da bu kadar cesaret ediliyor mu? neden hiç sevgilim olmadığı halde herkes metres olabilir gözüyle bakıyor?

hiç sevgilim olmadı. kimseyle flört bile etmedim, cinse l ya da duygusal hiç ilişki kurmadım. aşırı asosyal ve sessiz yapımdan kaynaklanıyor olabilir. pek güzel ve bakımlı da sayılmam. böyle olunca hiçbir şey olmadı.
aşırı çekingen olduğumdan erkeklerle normal arkadaşlık bile zor kuruyorum. aşırı açık kıyafetlerim bile yok. tabi olsa bile bu sebep olmamlı ama kötü izlenim verenin ne olduğunu anlamadığım için diyorum. ama neden bu kadar çok erkek bana o. pu muamelesi yapıyor olabilir? neden işte karşılaştığım ya da instagramda mesaj atan erkekler hep tek gecelik ilişki istiyor? halbuki ben bir yuva, bir çocuk, ömrü paylaşacak mutlu olacak birini isterdim ama benimle ilgilenenler hep ya kendine metres arayan evli erkekler ya da tek gecelik ilişki arayan playboy olma meraklısı ama aslında kimsenin yüzüne bakmadığı çapsız kekolar oluyor.
yumuşak başlı halim kullanılacak, a. ptal kız izlenimi veriyor olabilir mi? yoksa dünya hayatı böyle mi? bana çok klas görünen kızlar bunlara bu kadar çok mağruz kalmıyor gibi görünüyor. herkes onlara yaklaşmaya cesaret edemiyor sanki ama çirkin olunca fiziğinden faydalanmak isteyenler sıraya giriyor sıradan gördükleri ve zaten yokluktasındır diye düşündükleri için mi?
Çok güzel kadınlara da bu kadar cesaret ediliyor mu? neden hiç sevgilim olmadığı halde herkes metres olabilir gözüyle bakıyor?