29 yaşında bakir birisiyim. çirkinim. sosyal olarak ise de ezik birisiyim. bir kız ile bir şey yaşama şansım yok mu?

evet yaşım 29 ve gerçekten bakirim. dış görünüşüm de iyi sayılmaz. muhtemelen kimse inanmayacak ya da sorabileceği sorulara karşı ben biraz anlatayım. bir kere sevgilim oldu ama o da çok kısa sürdü bir kere dışarı çıktık ve sonra ayrıldı hemen sonra da başka (lar) ını buldu ve gitti. anlayacağınız üzere pek yakınlaşma da olmadı. tinderdan 40 yaşında bir kadın yapalım dedi sonra engelledi. twitterdan bir adam eşini teklif etti inanamadım , ben bunun çok anormal ve yanlış bir şey olduğunu düşündüğüm için onu da yapmadım. sonra dedim ki sadece sohbet edebileceğim biri olsun dedim ve birisiyle tanıştım buluşmak için çırpındı adeta çok şaşırdım ve sevindim. kahve içmek için sözleştik ve güzelce duş aldım tüm kıyafetlerimi ütüledim - süslendüm püslendim işte :) ve kendimce oldukça şık bir şekilde gittim kızı aşağılamak gibi bir düşüncem yok ama onunla ilgili bir kaç şey söylemek zorundayım. geldiğimde cidden kötü durumda idi kıyafetleri kilolu ve kilolu olması benim için sorun değil ama kilosundan dolayı sanırım çok terlemiş 2 gündür yıkanmamış kötü kokuyordu imkanı olmadı zamanı yoktu bir şey demiyorum ama en azından yüzünü yıkasaydın be. makyajına karışmıyorum her kızın kendi tercihi ama temizlik ya da en azından karşındakine saygı da mı yok neyse ben belli etmedim ve o gün geçti ben de daha sonra daha iyi olur dedim ve mesaj attım kız ise beni beğenmediğini ve görüşmek istemediğini söyle. yaklaşık 2.5 yıl oldu bir kız bırak konuşmayı toplu taşımada yanına oturmadım. sizce böyle biri -yani ben- birisi ile bir şeyi yaşama şansı hiç mi yok.
29 yaşında bakir birisiyim. çirkinim. sosyal olarak ise de ezik birisiyim. bir kız ile bir şey yaşama şansım yok mu?