3 yıllık ilişkimiz 26 yaşındayız. Herkese açık whatsapp durumu yapacağına söz vermişti. Barıştık. 10 gün geçti hatırlattım sözünü. "Yapmak istemiyorum uğraşamam ne yapacaksın"
Diyo. Görüldü attım. Ne yapım sizce?
Diyo. Görüldü attım. Ne yapım sizce?
demekki çakallık yapıyor belkide aldatıyor. 3 yıllık bir ilişkide bunu saklayan üstüne birde istemiyoırum uğraşamam diyorsa sen ceptesin ve aldatma ihtimalide yüksek
Normalde yan yanaydık şu an başka şehirde çalışıyo 1 yıl Oldu. Bilmiyorum artik
başka şehirde ise yüzde 99 aldatıyor bana kalırsa
Belli olmaz mıydı aldatsa köy gibi bi yerde zaten
kime karşı belli edecek?
Bana karşı. Ben anlardım.
anlamaman için böyle çakallıklar yapğıyor zaten uzaktan nasıl anlicaksıon?
Cevap
7Cevap
26 yaşındasın ve bu durum olayını senin söylemenle yapmaması gerektiğinin farkında değilsin ergen ergen takılıyorsunuz anlaşılan
Nasıl yani. Hiç yapmamalı mı diyosn
Bunu senin söylememen gerekiyor içinden geliyorsa yapmalı o kadar ceptesin ve sürekli onu düşünüyorsun silkelen kendine gel dünyadaki tek erkek oymuş gibi davranmanın alemi yok
Ya aslında durumlar çok karışık meraklı değilim yapmasına. Normalde aynı yerdeydik. 1 yıldır farklı şehirde. Söz felan da olmayacağı için durum istedim herkes bilsin diye
Muhtemelen gittiği yerde görmesini istemediği biri vardır biz kadınlar kendimi kandırmayı severiz
Bilmiyorum artık. Ayrılsa direkt söylese keşke böyle yapmak yerine
İlla onun bunu belirtmesi gerekmez 26 yaşında yetişkin bir kadınsın senin için neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunun kararını verebilecek kendi kaderini tayin edebilecek yaştasın
Karar veremediğim için fikir alıyorum
Düzenini bozmak istemiyorsun sadece
Büyü biraz 26 yaşına gelmişsin wp durumu diyorsun. İlişkiyi teşhir etmenin mantığı ne? O yaşa gelmişsiniz yüzük takmadınız mı
Sorun da bu zaten. O şu an çalışıyor. ben hala okuyorm. Benim için sorun değil söz yapalım dedim okul bitince evleniriz. Olmaz diyo. Hazır olunca maddi anlamda olacakmış. şu an başka şehirde bende madem söz felan yok durum yap herkeste açık dedim
şu an öyle bir dönemdeyiz ki çoğu kişi sevdiğiyle ne evlenebiliyor ne de başka bir şey yapabiliyor zaten. Erkeklerin çoğu maddi problemler, borçlar yüzünden böyle oluyor. Bence üstüne gitme, psikolojisi bozulmasın iyice. 26 yaş ve okulun devam etmesi de baya anormal olmuş ama valla. Söz, nişan yapılabilir ailelerle konuşup. Sen değil de ailen baskı yaparsa kabul eder ailesi. Yani günün birinde gidecekse, oyuzden böyle işi resmiye çevirmek istemiyorsa da anlamış olursun. Boşuna vaktini çalmasın.
Ben okulu bırakmak zorunda kaldım zamanında maddi sebeplerden dolayı. 3 yıl sonra tekrar devam ediyorum ve bitiricem inşallah. Ama o zaten bitirmiş işi de var. Yani bir söz yapcak kadar illa vardır. Ve zaten ben hayatı zor yaşamış biriyim asla masraf yaptırmam. Bende zorluyorm oyalamasın diye. Benden ayrılıp 2 aylık birine aşırı masraf yapıp evlenebilri de hep böyle oluyo. Neyse bizim de 3 yıl az değil. En basitinden söz olmalı.
Aileme söyleyemem çok kızarlar. Önce erkek arkadaism kararlı olmalı. Benim ailem öyle sevgili felan aşırı sinirlenir. Helede istemezlerse kıyamet kopar. Onunda annesiyle tanışmıştım ama soğuk davranmıştı. 2 yıl oldu tanışalı sormadı bile. Ailesi ile iletişimim yok. Zsten zorlada isteyin demem
Ailemin haberi anca istemeye gelince olur. Çocuk ta artık ipliyor mu bilemem. Zsten bu yüzden zorluyorm. Artık ya tam olsun ya da bitsin
Ya onun için önce erkek arkadaşım dan emin olmalıyım. Aileme rezil olamam
Onunda bahaneleri vardı iş felan filan
Şimdi de hazır olunca bahanesi çıktı
En çok ta benim okulu bahane ediyor.
Okulu neden dondurayim son senem. Hemde onun çalıştığı şehirde okuyorum. Bahane etmesi şöyle okulu bitir sonra düşünelim diyo. Benimde bişi kalmadi
Oho ayrıldık ta 1 hafta geldi barıştı sözler verdi. Sabret az diye. Durum yapcam herkese açık sonra söz yaparız dedi. Şimdi sözünde durmuyo durum için bile
Evet aynen öyle durumu her şeyi var. Sanki daha iysini bekliyor gibi
Aynen yapcak bişi yok. Kendi bilir
Belkide ben kaybederim ama onurum daha önemli tabiki
Adam seni takmiyor onu eline alman gerek yoksa evlenince gostere gostere aldatir
Napim
Nedir
Neyi
Ben de aynı şeyi yaşadım. Bir sürü kavgadan sonra şu an wp durumunda söz yazıyor. İnstaya da foto atacak
Bu benden sonra ınsta felan herseyini sildi. Wp De durum yapıyordu 2 yıl önce artık yapmıyor
Çok garip benimki gsyle ilgili söz yazmıştı bilmem ne bahane aslında bunlar ya yaz dedim benle ilgili senle ilgili yazmak zorunda mıyım dedi. Wpye bizi koy dedim profiline yok kendimi koymusum flan her seyime karışma dedi arkadaşlarıma anlattım bence de üstüne gitme dediler wp insanın kendini koyduğu yer koymak istemiyosa zorlama falan diye bsey diyim mi seni mutlu etmeyen bir erkekle biz salak gibi devam ederiz. Hayatımız boyunca da üzülürüz
Bilmiyorum artık. Sizin belki yaşlar küçüktür. Ama bizim vaya oldu çekincek kimse yon
Yaşlar kucuk değil biz de 4senedir birlikteyiz :)
Ooo o zaman sende haklısın. Sonuçta 3 4 yıl çıkan biri bunlarda çekinmemeli bence. Tabi aklinda başka seçenekler yoksa
Kimseyle konuştuğunu düşünmüyorum. Ama mesela geçen instagram sifresini istedim (instasini dondurmus şu an) verir misin dedim neden dedi sadece sevgilin olduğum için istiyorum dedim senelerdir beraberiz. Vermek istemedi vermedi. Saygı duymalisin ben yapacaksam başka hesap açıp yaparım konuşurum birileriyle falan dedi ben senden istemiyorum şifreni bilmiyorum bazen o kadar ayrılmak geçiyor ki kafamdan. Instagrama foto koy aylarca beni ağlattı. Koymadı şimdi koyacakmis bilmiyorum çok garip
Bende hep aģladjm ya. Bundan önceki erkek arkadaşım kendiliğinden koyardı. Bence seven kendiliğinden sahiplenip koyuyor. Ama şöyle bişi de var aile yapısı da önemli. Çevresi. Yadırgayan insanlarsa çekiniyor olabilir
Bak ne güzel demişsin bundan önceki erkek arkadaşım sen demeden koyardı benle aynı şeyi yaşayan insanları görünce kendime çok yakın goruyorum. Bir insan bu istek için neden aylarca ağlatır ki hayır çevreyle alakalı degl kimse yadirgamaz.
Bizde çevresi biraz yadırgar doğulular. Ama ilk çıktığımız da kaybetmemek için yapıyordu. şu an ne söz ne bişey nede durum hemde uzaktayız
Aynı ya yemin ederim aynı. Biz uzakta değiliz ama ilk sevgili olduğumuzda hep bana Özel sözler yazardı. Cepte olduğumuzu mu dusunuyorlar acaba?
Bence başka seçeneklerde düşünüyor olabilirler.
Bunu aklıma getirmek istemiyorum. Ama ben neden koymam diye düşünürsem başka erkek bulurum belki diye koymam.
Yani sizde evlilik felan yok mu Hic. Konuşmasi
Evlilik var ciddi dusunuyoruz söz takacagiz bu sene sonunda büyük ihtimal ama foto koymayı daha yeni istiyo instaya atmayı ben buraya yazdıkça ondan soğuyorum mantıkla hareket ettikçe
Ya benim kide hep bu sene sonu söz var diyor ama erteleniyo hep. Seviyor mu Hic emin değilim. En iyisi sende kararlı dur ve net ol.
Bundan sonra koymazsa foto falan ayrılacağım. Beni gizleyecekse defolsun ya yıllar oldu başkasını bulurum değer de verir eminim.
Bide imkanı felan varsa evlilik felan iste. Şartlar önemli uzaktan şimdi bişi diyemem sizin için. Onunla bence herşeyi açık açık konuş. Imkaniniz varsa sözü felan yapsın.
İmkanı olsa evlenirim senle diyo zaten djjssjjsks şimdi evlenmiştik ama yok maalesef durumu iyi değil ve bu kadar şeye rağmen onu beklememe rağmen ufacık şeyler istiyorum foto koy durum yaz vb. Uzuyosa sence karşıma başka erkek çıkmaz mı?
Yaşınız kaç
22
Daha çok gençsin ve işi felan da yoksa ısrar etme. Snei gerçekten seviyor olabilir. Biraz mesafeli ol ama niyetini de belli et
Bu kadar şey söyledim ve beni gerçekten seviyo olabilir bunu gerçekten düşündün mu
Kendimle kıyasladım durum farklı. Maddi imkanı yokmuş seninkinin. Ama tabi 4 yıllık ilişki bi söz yapabilir. En basitinden foto paylaşsın. Ama zaten şu an işsizlik felan var ondan belkide böyle yapıyordur.
Cebinde beş kuruşu yok ciddi söylüyorum söz takacak yüzük parası bile yok. Okudu üniversite ve iş bulamadı. Ama evet foto koymalı ben onu sıfır parası olmadığı halde bekliyorum yıllardır. O beni mutlu etmiyorsa hala demek ki beklemenin anlamı yok. Seninkinin maddi durumu varken yapmaması normal değil hazır mı hissetmiyor bilmiyorum
Hazır hissetmiyor yalan ya 3 yıl çıkıyor savaşa mı gidicez sanki. Hazır hissetmiyorm demek seneden emin değilim demek bence. Ve senin ki Zaten maddi durumu yoksa bence üstüne gitme parasızlık zor bişey aşkından bile ayrılırsn gururundan. Ben çok çektim iyi bilirim.
Para için zaten ben ona bsey demiyorum. Ama maddi durumu olduğu halde bana yüzük takmazsa biri yemin olsun ki yüzüne bakmam asla bakmam. Onu takmam hayatımı yaşar ona da gösteririm o da patlasın Kudursun. Bu arada şifresini istesen sana verir mi? Benimki vermiyor da deliriyorum
Biz onları geçtik baya geçen sene her gün yan yanaydık tüm şifresi herseyini almıştım ama fake hesap açıyor sonra. Boş olduğunu anladım artık hiç bir şifre felan almıyorum en iyisi özgür bırakmak o zaman gerçekten sevdiğini anlarsın
Aaaaaa ciddi misin bu yorumun beni çok rahatlatti ya bak ben seni eklemek istiyorum mesaj atcm sana izin verirsen
Nasıl eklicem ama bilmiyorum ikimiz de gizli
Gizliden çık mesaj atim saba
Çıktım
Istek attm
Ola ki senden ayrılır bu sefer başkaları varsa o ihtimali kaybetmek istemiyordur bence
Bunun için midir istememesi
Onları silip yapabilir
Sen söz vermiştin ama de bir süre konuşma onunla
Ya da direk ayrıl sana o kadar da değer vermiyor demekki
Dalga geçer gibi yapmıyorum ne olcak diyo
Bas tekmeyi ya daha iyisini bulursun 3 senene yazık kaypak herif
Aynen
Ayrıl kanka barışma işte
şu an görüldü yaptım sa engellesem mu
Hayır tabiki
Ne kadar gereksiz şeylere kafa yoruyosunuz ya
Malesef gereksiz değil bu aslında çok derin bir konu basit gibi duruyor