Bz ayrıldık 2 ay ayrı kaldık en sonn Nisan ayında geldi. Buluşalım dedi uzak mesafedeyiz bu arada. Eylül de gelcem dedi Ekime attı ekimde gelcem dedi Kasıma attı şimdide annesi koltuk takımı almış onu ödicek ondn gelemiyorum diyo. Napmam lazm
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Söz verdiyse tutması gerekirdi tabikide. Otobüs biletleri ulaşım falanda pahalandi ama ona da bir bütçe ayırabilirdi elbet. Kış geldi zaten buluşma işi hazirana temmuza kaldı. O zamana kadar da trip atıp ayrılırsın zaten. Tamam o söz veriyor ama iyimser düşünmek lazım belki maddi olarak sıkıntıya düşmüştür herşeyi kendi açınızdan bakmayın erkek olmak şu ekonomik devirde kolay değil.
Tm haklısn ama 6 AYDIR buluşmuyoruz ve 3 Ay boyunca erteledi buluşmayı
Yani ara sıra bi gözükmek iyi tabi gözden uzak gönülden de ırak olur derler. Fazla kafana takma ben 4 yıllık uzak mesafe ilişkisi yaşadım ayrıldık, 1 sene görüşmediğimiz bile oluyodu benim maddi felaketlerim vardı şimdi çok şükür iyiyim de o zamanlar işte askerlik olmadığı için hiçbir yer ise almadığı için sıkıntılıydım. Ona rağmen sorun etmemişti beklemişti. Ama kötü bir duygu çünkü 3 ayda bir gözükmek gerçekten iyi olur yoksa araya soğukluk girer bişey olur ben bu konuda çok kaygılar çekmiştim. O biraz öyle değil gibi yani ben en azından derdimi kanıtlarıyla anlatıyodum. Onun da öyle bişey yapması lazım eğer gerçekten gelemeyecek kadar sıkıntılı bir durumu varsa. Peki bu koltuk takımı kime ait ailesine mi kendisine mi? Ben mesela kendime koltuk takımı yatakodası takımı aldım 64000 tlye onu da binamızın sığınağına yerleştirdim. O kimin borcunu ödüyor?
Tabi zamanında aldım şimdi 97000 oldu kâr ettim 😁
Babası vefat etmiş 10 yaşındayken. O zamandır beri annesi de o da çalışıyo. Annesi gitmiş koltık takımı almış habersiz. Ondn gelemiyorum dedi. Bende baya kızdım hala dha da kızıyorum. Ben anlıyorum onu tabi ama Bi yandan da beni ekiyor. Toplamda 6 ay ayrıyız ve 3 aydır gelcem diyo. Bnde deidm senn annenn sözünü dinle beni dinleme falan diyr kızdım
Ben onu anlıyorum
2 AYDA 1 gelen 3 aydır ekiyor. Beyaz eşya aldı son taksidi vardı. Bn gelcem seni özledim 6 AYDIR görmüyorum dedi 2 gün önce şimdide diyo ki taksitlerim bitmeden gelemem
Gerçekten yazık çocuğa evin babalığını o üstleniyor. Allah yardımcısı olsun ama sizin evlenmeniz zor evi yoksa. Bu maddiyat işini bi konuşun uzun süre sevgili kalmadan. İş ciddiye bindiğinde seni bırakabilir. Evlenmeye durumu var mı yeter mi bunları konuşun.
Bence pek zorlama çocuğu lütfen. Biraz çocuğu anlamış gibiyim bak düşün baban yok evin direği sensin çalışıp geçinmek zorundasın bide iş psikolojisi stresi var sen ayrı bir stres yapıyorsun boş ver gelmek istediği zaman gelsin de ki istediğin zaman gel canın ne zaman isterse diye gülücükle yaz trip attığını sanmasın. Durumu belli zaten biliyorsun aile yapısını biliyorsun bence senin bu kadar gelmiyor diye trip atman da onu maddi olarak anlayışsız olarak karşıladığını yansıtıyor. Sabırlı ol sende sevgi sabır demek sana da hak veriyorum haksız değilsin oda haksız değil çünkü annesi üzerine borç yıkmış çocuğa yazık yani. Ona akıl ver de ki evini yuvanı kur bu kadar annene yüz verme de.
Evi var 1 tane ama biz evlensekte annesi oturcak biz kirada oturcaz aynı evde oturmak istemediğimiz için. Lafa gelince ciddi düşünüyorum seviyorum diyo. Şimdiden sözünü tutmayan bilmiyorum ilerde de böyle yapar. Annem istesin 1 dk bile düşünmem yne alırım dedi. Bn alma demiyorum ama maaşı da kötü değil bi kısmını ayırabilirsn dedim. Hayatta Her şey istediğimiz gibi gitmiyo diyo tm hklı ama o zmn annesin isteğinide 1 y sonra alabilir koltuğu ayırktsn 1 2 Ay sonra ödemeye başlayabilir
Valla tamam annesine de bakıyor da bu gidişle evde kalır evlenemez o. Sen mantıklı düşünmüşsün ama o anlama taraftarı değil. Genelde böyle durumda şöyle düşünürler işte bu kız aklıma girmeye çalışıyor falan ama alakası yok gayet iyi demişsin. Sen aslında onu düşünmüşsün de o bunun farkında değil o kör gözü bunu görmüyor.
Ayrıldık
🥺
Bana bugün sinirlendi konuşurken sen adam mıısn dedi daha neler neler demişti
Hayırlısı olsun diyelim şimdiden bu sıkıntıları yaşamak hayra alamet değil.
Doğru diyorsun
Ayrıl