AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Erkek milleti böyle önce elde etmek için bin takla atar kapıda yatar sonra böyle söner 😒
İnanın aynı durumu bende şu an yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum 😕
Birkez ver , farklilik olmasi gerekiyor, farkli birşeyler yapin
Bnce evlenme senn evlenincee hic ilgilenmez senden sıkılmış bnce
sen gizemliligini kaybetmissindir
Ayrıl niye onun ayrılmasını istiyorsun ki?
Onca emek boşa gidince zoruma gidiyor. Ama bitireceğim.
Yoş yakın iken kendisini uyar
O kadar çok uyardım ki.. Diyorum ya "başkası varsa çıkayım hayatından, sıkıldıysan bitirelim" bunları söyledim. Onu anlamak için elimden geleni yaptım..
Belki çevre baskısından birley söylemiyordur
Bu ilgisizlikle senin isin zor
Annemden fikir alayım dedim bu adam böyle dedi değişemez dedi herşey ilgi demek değil vesayre diyor. Beni yedirir içirir parası olduğu zaman ama herşey yemek içmek değil ki. Gerçekten bunaldım artık. Siz bir erkek olarak söyleyin neden ya? Neden yani? Sebebi ne olabilir? Ya da benim bir kadın olarak ne yapmam gerekir?
Sen ayril bunla. omur gecmez
Ben bile soğudum şu an 😅
Bir yerden sonra bozmuş fazla sürmez ilişkiniz
Hevesi kaçmıştır klasik
kurtar kendini böyle iliski gitmez
bundan hayır gelmez
ayrıl ne düşünüyorsun
Sana tavsiyem 3 altin kurali uygula kopegin olur
Nedir altın kural
Uzun süreli ilişki hep böyle
Huyu böyledir nişan yapana kadar aklın nerdeydi?
Huyu böyledir diye birşey yok. Benim de bir çok huyum var ama düzeltebiliyorum. Yukarı da yazdığım gibi nişanlanınca belki daha rahat oluruz daha iyi oluruz birşeylerin ciddiyetini anlar diye düşündüm ikimizin ortak kararıydı.
peki şunu da ekleyeyim evlenmek zorunda mısın onunla? Yok mu senin beynin?
Siz her ayrılıp boşanan insanlara " aklın neredeydi evlenene kadar" diye mi düşünüyorsunuz. Yapmayın beyefendi Allah aşkına. Böyle sorunlar olabiliyor ilişki de kaba bir şekilde. Sizde de olabilirdi, ya da çevrenizde.
Beynini kullanırsan bir şey olmaz
Terbiyeli konuşun.
Ben ilişkilerde beyin kullanılmasını destekliyorum bunun neyi terbiyesizlik?
Bncede beyninizi kullanin
@Redheart1234 gördük sen kullandın da ne oldu?
Kullandigim icin yalnızım 👍🏻👍🏻
ilgisiz biriyle sen evlenme esas
Aldatmaya bitebilir bence riske atmadan sen ayrıl.
Mutlu olmadığın hiçbir şeyin içinde bulunma.
Çok yoruldum..
Senin için "nasılsa benim artık" diye düşünüyor. Erkekler böyle yapar, gerek görmüyor şımartmaya.
Yapmadım mı sanıyorsun? Gözünü de korkuttum, sinir krizi de geçirdim gözünün önünde, böyle olursa ayrılacağımı da söyledim. Düzeleceğim, halledeceğim dedi. Ama hiçbirşey hallolmadı. İnsanların ilişkisinde bir sürü sorun varken onlar üstesinden geliyor atlatıyorlar ama biz nedense bu sorunu aşamıyoruz. Kimse dört dörtlük değildir bunu da biliyorum benimde kusurlarım var. Ama karşıma alıp da konuştum ben bu adamla hiçbirşey değişmiyor. Kalsam ayrı bir dert gitsem ayrı bir dert..
Boşuna ayrılırım, giderim diyerek burnu sürtülsün diye uğraşma. Bir üzülür iki üzülür sonrasında alışır senin bunu yapmana. İlişkiniz yalama olur yalnızca. Gerçekten değişip değişmeyeceğini adam akıllı sorup net bir cevap istemelisin. Açıkçası göz göre göre değişemem diyen biri seni de gözden çıkarmış demektir. Kararlı davran ve kendinden taviz verme derim.
Erkekler ya henüz sahip olmadıklarında ya da kaybettikleri zaman anlar karşısındaki insanın değerini.
@_VoiceVibes o tip erkekleri seçmek sizin seçiminiz asıl evlendikten sonra veya benimsedikten sonra İlişkinin doruklarına giden erkeklerde var kendimden örnek vereyim sevgilim var ve evlendiğimiz zaman... Neler neler olcak? İlgisizliğin aksine muhtemelen ilgiden bıkcak ve bir de soru sorayım kızlar fazla ilgi görürse ne oluyor?
@SyOzonE yaşamadan konuşulan şeylere inanmıyom artık evlendikten sonra yaz bunları jdlf.
@_VoiceVibes 😂 Haklısın fakat ben bir an önce evlenmek istiyorum o ise 24 yaşında evlencez diye tutturuyor bana kalsa tam şimdi evlenelim dese şimdi gün almaya giderim Görüşlerimden dolayı Evlenmeden fazla ileri gidemiyorum
Çok teşekkür ederim gerçekten karşıma alıp son kez soracağım.
Son kez konuştuğunuz zaman lütfen cinsel ilişkiye merakını sorun belki düşünce şekliniz bu konuda bir değildir lütfen anlata bilir misiniz
Bazen sebepleri çok saçma ve basit şeylerden olabiliyor
Rica ederim kendine değer ver ilişki içinde ol veya olma
Yuh mk yazık sana bitir
ilgi gösterdiği başkası vardır
Sevgisi bitmiştir.
bu kadar zaman niye bekledin
Sevmediği için olabilir mi
Çok yuz vermissindir
Simdi okudum da. Sen ondan vazgeç bak gör nasıl köpek oluyor🙄
Emaaan sal adamı
Gaydir belki
Doymustır
Bu çalışmıyor mu
Askerden yeni geldi çalışmıyor şu an.
Senden uzaklaşıyor
Bilmediğim birşey söyle?
Çoktan uzaklaşmış. Kızımızı nasıl olsa garanti ve cepte görüyor. Ters köşe yapmak lazım ki gözünün perdesi kalksın adamın. Arkadaşımızı seviyorsa sevdiğini bi hatırlasın. Hilafsız aralıksız dört sene. Adam kendi gerçeğini unutmuş.
@LadyScarlett Yazdıklarını aşırı beğendim. Çok haklısın hatta aşırı haklısın. Ama yaptım yani hatırlattım gitmekle gözünü korkuttum ve daha niceleri.. Ya yapmadığım birşey kaldı ya da yaptıklarım yanlıştı bilemiyorum.
Kulağını çek biraz
İşsiz mi
Başka veren vardır
Ayrıl
Elde etmis bitmis