4 senelik bir ilişkim var hemen hemen 1 senedir de nişanlıyım. Arkadaşlar bu adam ilk 1. Sene de çok ilgiliydi. Sonra aşırı ilgisiz oldu. Nişanlanınca düzelir daha rahat oluruz falan diye düşündüm. Yok arkadaşlar olmuyor sabah gece sabaha karşı yatıyor ne mesaj atıyor ne arıyor ne soruyor ben arayıp sormasam. Sabaha karşı yattığı içinde deliksiz bir şekilde akşama kadar uyuyor. Gün içinde hiç konuşmuyoruz yani. Haklısınız böyle şeylere takılmamam lazım, büyütmemem lazım ama gerçekten bakıyorum etrafa deli gibi sevgilisiyle karısıyla ilgilenen var. Ben bu adama sordum başkası varsa ayrılabiliriz, soğuduysan ayrılabiliriz diye de konuştum. Karşıma alıp neden ilgilenmediğini de sordum yok yani mantıklı düzgün cevap veremiyor. Ya ayrılmak istiyorsa ayrılsın diye imkanlar da verdim gerçekten. Ha düzelir ha düzelecek diye diye yok yani düzelmiyor. İşe girecek bir kaç haftaya şimdi ilgisizse işe girince kim bilir nasıl olur ve yaza evlenmeyi düşünüyoruz. Allah aşkına ben ne yapayım ya? Ben ne yapayım yani? Gerçekten yoruldum artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sana gerçekten değer verse ve sevseydi ilgi göstermemek ya da senle ilgilenmemek gibi bir şey yapmazdı çünkü seven insan sevdiğiyle birlikte olmak, o anı onunla paylaşmak , bir şeyler anlatmak ister ama senin nişanlında bu yok gibi. Çok iyi düşün bence. Sadece o adam yok dünyada.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılSen onun yapması gerekenleri yaptığın için olabilir mi acaba? O aramıyor, ilgi göstermiyor ama sen yine de arıyorsun falan... Yani ilişkide denge önemli ilişkideki tüm sorumlulukları sen almışsın, o rahat sonra neden ayrılmıyor? Neden ilgi göstermiyor? Ne de olsa ilgi göstermezse de sen onu hep arayacaksın. Yani seni hiç bir şekilde kaybetme korkusu yok. Azıcık bırak yapması gerekenleri o yapsın, sen ondan bekle bazı şeyleri. Ne kadar arıyorsa o kadar ara, o sana günün nasıl geçti diye sormazsa sen de sorma.
31 Yorumla
Soran+1 yılBunu da yaptım. "niyetin kavga çıkarmak" dedi. Hatta saçma sapan konuştu. Kaçan kovalanır taktiğini çok uyguladım.
+1 yılCanım şu an ki durumunu anlıyorum ama sabırlı olmalısın. O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran ve sorduğu zaman artık umursamadığını ve istediği gibi hareket etmesini söyle. O bu sefer sana doğru yönelmeye çalışacaktır. Karşısında emin ve umursamaz bir şekilde dur her zaman. Nişanda böyleyse evlilikte düşünemiyorum. Eğer bir sonuç alamazsan nişanı kesin ve net atmanı tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptım kuşum yaptım. O dediğini de yaptım. "niyetim kavga çıkarmak" oldu. Nişanı atmak kolay değil ama düşünüyorum.. Çünkü gerçekten yoruldum artık.
- +1 yıl
Kendince bahane aramaya çalışıyor. Sadece Allah'a ve zamana bırak ve bekle. Eminim o güzel kalbin bir gün layığını bulacaktır.
Soran+1 yılAllah razı olsun çok sağol ❣️
Evlenmeden önce çooookkk düşünmelisin. Şu anki olayları kendi kafanda bir tartıp gelecekte ne olur çıkarımında bulunup ona göre hareket etmelisin.
Ve onu karşına alıp bu durumu dile getirmelisin. (Açıkça)15 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım mı sanıyorsun? Gözünü de korkuttum, sinir krizi de geçirdim gözünün önünde, böyle olursa ayrılacağımı da söyledim. Düzeleceğim, halledeceğim dedi. Ama hiçbirşey hallolmadı. İnsanların ilişkisinde bir sürü sorun varken onlar üstesinden geliyor atlatıyorlar ama biz nedense bu sorunu aşamıyoruz. Kimse dört dörtlük değildir bunu da biliyorum benimde kusurlarım var. Ama karşıma alıp da konuştum ben bu adamla hiçbirşey
Askerden geleli 2 hafta oldu. Ama bu adam askere gitmeden önce de böyleydi hatta çevremde ki insanlar askere gitsin gelsin düzelir dedi. Askerdeyken az da olsa ilgi gösteriyordu. Geldi gene aynı oldu...- +1 yıl
Anladım. Yani şimdi böyle ise evlendikten sonra nasıl olur orasını bilemiyorum. Ama sen yine de birazcık zaman tanı. Olmadı onunla konuş ve ilişkiyi bitir.
Sonuçta ömür boyu birlikte olacaksınız. Bunu düşünüp evlenmek gerekiyor.
Ayrıca evlilik kolay bir şey de değil. Bir çok sorumluluğu kaldırması gerekiyor.
Bu çok önemli bir karar olacak. İyice düşün, danış. Ama danışdığın kişiler aklı başında olgun kişiler olsun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dedikleriniz aklımda, düşüneceğim. Umarım herşey iyi olur..
Soran+1 yılİnşallah hepimiz 🙏🏻
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kaybetmekten korkmuyordur, önemsemiyordur, ilgi gösterdiği başkaları vardır ve onun için ceptesindir..
41 Yorumla- +1 yıl
Bu erkeklerin ilgi göstermesi için, illa kaybtmekten korkmaları gerekir zaten, nankör varlıklar...
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı seninki de
Erkekler olarak klasik özelligimizdir. Kıza sahip olana kadar ilgi alaka sahip olduktan sonra yavaş yavaş aman zaten yanımda salla gitsin havaları
Dipnot : Evlenince de kesinlikle aynısı olucak düşünme yani çocuk yaparsak belki farklı olur diye aynısı olucak hep kusura bakma ama sende salak olduğun için evleneceksiniz kim ne derse desin
Sen buraya onunla evlenmemek için değil yardım almak icjn geldin ama zor herşey onda bitiyor umarım düzelir ama zor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlanınca insanların gerçek yüzü çıkıyor ortaya Nişanlıyken böyleyse bırak bende 1 senedir nişanlıyım benimkisi muhabbet kuşu gibi neredeyse beni kucağında taşıyacak her yere ama sevgiliyken öyle ilgili değildi seninki nişanlıyken böyleyse evlenince donunda s*çar deneyeceksen dene ama pek umutlu gibi gelmedi bana
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bizimki de sizin ki gibi olsa. Teşekkür ederim yazdıklarınız için..
- +1 yıl
ah kuzum keşke ama bazı insanlar böyle işler ciddiye binince ortaya çıkıyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGençsin güzelsin kendini bu adamla harcama yıpratma. Hazır daha nişanlıyken bas tekmeyi ilgisizsin ben yapamam böyle de bırak. Böyle de bi bak tepkisine yalvarıyor mu gitmemen için. Yalvarıyorsa affet biraz daha devam et bakalım düzeliyor mu? İlgi göstermeye başlıyor mu? Baktın yine aynı düzen ilgisiz falan. Tekrar bas tekmeyi ama bu sefer gerçekten git bırak yani. Diğer türlü kendini yıpratıcaksin o mutlu sen mutsuz olacaksın. Ona göre sorun yok olucak, ama senin içini yiyip bitiricek sorunlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılşu an ki yiyip bitirdiği gibi.. Dediklerini düşüneceğim ve yüz yüze konuşacağım. Çok teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle seylere takılman gerek. bu basit bişey değil ve evlendiğinde nasıl bi hayatın olacağına dair ipucu veriyor sana. şimdi böyle olan evlenince daha beter olur sende mutluluk nedir unutursun. kişiliğin değişir. seni aldatmıyor ama ilgisiz. onun ilişkiden beklentisi bu kadar. sen bununla yetinemiceksen ayrılman daha hayırlı.
44 Yorumla- +1 yıl
"seni aldatmıyor ama ilgisiz. onun ilişkiden beklentisi bu kadar. sen bununla yetinemiceksen ayrılman daha hayırlı."
Kalbimi bıraktım bu cümleye - +1 yıl
Bir kadını, bir daha ısınmamak üzere soğutan en önemli şey "ilgisizlik"tir.
+1 yılŞimdiden böyleyse
sonra ne olacak diye bende bir düşündüm
Bu adam çalışmıyor herhalde sabaha karşı yatıp gündüz yatıyor enterasan bir nişanlınız varmış..
Böyle bir adama 4 yıl nasıl tahammül ettiniz
biraz bunu konuşmak lazım :)72 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyor askerden yeni geldi. Askere gitmeden önce de böyleydi. Nasıl tahammül ettiniz diye soracak olursanız ne siz sorun ne ben söyleyeyim. O kadar yorgunum ki. Yani ben artık ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Kafam durdu.
- +1 yıl
bence.. bitirmek lazım..
sonuna kadar daha fazla katlanmanız gerekmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ın sevgili kulusun bu bildiğin senin evliliğinin fragmanı gibi, karşına al son kez ciddi ciddi konuş, öyle karar ver, tamam _ devam diye..
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım teşekkür ederim..
+1 yılÜzüldüm. Maalesef ilgisiz biri. Ve evlendiğinizde bu ilgi daha da düşecek. İliskinizi siz daha iyi bilirsiniz ama çok zor bir durum nikâha da az kalmış. Acaba tek başıniza halledemiyorsaniz çift terapistine gitmeyi düşünmez mısınız? Veya nişanlızin kardeşleriyle bu konuyu konuşun onlar ağzını bir arasın.
10 Yorumla
+1 yılBenimde 5 senelik ilişkim vardı. Nişanlandık. Aşırı ilgisizdi bende düzelir sandım gittikçe koptuk. Günlerce konuşmamaya başladık. heyecan da kalmadı sordum kendime sevgim de kalmadı. Zaten ben hep en son geldim onun için. Her şeyden sonra ben.
Yinede ayrıl olmaz sizden diyenleri dinlemedim. Belirsiz bir yoldaydim. Bir gün geldi o ayrıldı. İyi ki ayrılmış bir gün bitecekti ve benim cesaretim yoktu.12 Yorumla
Soran+1 yılBenimde cesaretim yok sanırım..
- +1 yıl
Tabi ki çok acı çektim. Yemedim içmedim kimseyle konuşmadım. 1 ay ağladım. Ama toparliyorsun. Benim toparlanmam 2 ay falan sürdü
Iyy hiç sevmem bu tip erkekleri. O ne öyle ilgisiz ilişki olur mu? Evlenince de böyle olcak muhtemelen değişmez. Kararı senin vermen gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşüneceğim mecburen.. Artık nereye varacaksam düşünüyorum ama bir sonuca varamıyorum.
+1 yılEvlenince de bir şey değişmez. Heyecanı kalmamış. Kaybetme korkusu yok. Çepte biliyor yani seni. Daha seni etkilemek için veya sana sahip olmak için çaba gösterme gereği duymuyor
20 Yorumla
+1 yılArafta kalmıştır seninle evlenince beraber bi hayat geçirip mutlu olup olmayacağını daha doğrusu sevgisini sorguluyordur emin değildir e bu da tam olarak sevgi sayılmaz. Karşındaki kişi evlenince de davranışlarında pek bi değişiklik göstermicektir sen şimdiden mutsuzsun evlenince daha büyük bi mutsuzluk girdabı içinde olacaksın böyle biriyle hayat geçmez sevsen bile. Son bi kez karşına al ve tekrar sor aynı şekilde ilgisiz kalırsa bence ayrılman ikiniz içinde en iyisi olacaktır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sonra aşırı ilgisiz oldu
ayrılsaydın o zaman 1 senedir nişanlıysan hala hat sende
evlenme gibi bi hata yapma
4 yılım boşa gider diye düşünme evlenip ayrılsan daha kötü
ayrıl ve asla barışma22 YorumlaSaat başı haberleşen insanların görüyorum cidden durumun üzücü. Bir de takılmamam gerek diye kendini suçlamışsın... Kıyamam. İsteyen istediğine çok da iyi davranıyor, yazıyor da arıyor da. Bence ilişkiyi bitirmek istiyor ve adımı senden bekliyor. Bu şekilde düzelmez zaten... Cesaretin varsa ayrıl kurtul karşına daha iyileri çıkar. Nişanı atamazsın diye düşünüyor olabilir
30 YorumlaŞimdiden böyleyse evli olsan kıçını döner yatar bu be. Ne ilgi ne sevgi kalmış. İlişkiye saygısı olsa çabalar.
30 Yorumlaİlgi göstermeyen, üzerine titremeyen ve seni düşünmeyen erkek seni sevmiyordur bunun başka bir açıklaması yok. Sana verdiğin ilginin karşılığını verebilecek birisiyle olmak varken neden böyle bir tipi hayatında tutuyorsun ki. Boşver gitsin.
10 Yorumla
+1 yılSeni cepte goruyor olabilir.. genelde yuzuk takildiktan sonra erkeklerde rahatlik oluyor nasil olsa evlenicez birakmaz rahatligi.. konus acikca ilgi istedigini belli et sende ilgi goster
10 Yorumla
+1 yılAldatıyor olma ihtimali var aynı şeyi yaşadım 4 senelik ilişki son 3 ayı ilgisiz ve 3 aylık sevgilisi varmış
Soğumuş olabilir
Tükenmişlik sendromu, yorulmuş falan olabilir
Bakımsız biri olduysan ilgisini çekmiyor olabilirsin
İlişkiniz monotonlaşmış olabilir
Şunuda unutma hiç bi aşk sonsuza dek sürmez 😏10 Yorumla
+1 yılO ne yapıyorsa sen de ona aynısinı yap ohoo şimdiden bütün yük binmiş sana ama bence o başka biriyle konuşuyo gururunu ayaklar altına alma unutma sen çok değerlisin
10 Yorumla
+1 yılFelaket tellallığı yapmak gibi olmasın ama ayrılmalısın bence gerçekten. şimdi düşün sevgiliyken vakit geçmiyor bir de evlendiğini ve hayatında sadece onun olduğunu düşün. Ömür geçmez.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim
Nışan oldu artık diyip ilgi göstermiyordur,
cepte sanıyor seni.
ya da ilgilendiği bir başkası vardır.
Al karşına konuş nışanlını.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Daha birinci yılda böyle olduğunu anladıysan neden 2 sene daha bekleyip bir de nişanlandın keşke bu kadar ilerlemeden anladığın zaman ayrılsaydın.
20 YorumlaMadem yoruyo seni ayrıl bitsin. Umarım rahat ederiz diye birlikte olma hatasını yapmadın..
30 Yorumla
+1 yılAdam seni cepte görüp umursamıyor da çözümü ne cidden bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilgisiz biri sevmiyordur bence bi ayrılmayı dile getir blöf gibi yap baktın değişmiyor ayrıl gitsin emek verdim ne olucak deme öyle dersen emek verdikce veriyorsun
20 YorumlaErkekler sevdiği kızlara öyle bir ilgi verir ki diyim gerisini sen anlaa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam ayrılırım. Evlenme hatasına düşmezsin umarım evlenince hayli hayli salar kendini. Ve sabaha kadar uyumayıp sana yazmadığı da ayrı garip aldatma da var gibi duruyor.
10 Yorumla
+1 yılAyrıl. Şimdiden böyleyse yüzüğü takıp seni kafese; eve kapadıktan sonra uçar uçar gider. Mutsuz bir evlilik var önünde. Güçlü ol, ayrıl. O da aklını başına devşirip ne istediğine karar versin. Büyük ihtimalle kafayı toplayıp geri gelecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmak için geç mi kaldım yoksa hiçbirşey için geç değil mi bilemiyorum. Ama bakıyorum şöyle bir insanların ilişkisinde çok büyük sorunlar varken hallediyorlar. Benim ki bencillik mi diye düşünüyorum? Cevapsız sorular.. Yani evet böyle bir huyu var. Ama iyi huyları da var. Ama oturup düşündüğümde ilgisizliği aşamıyorum. Her dakika bana yazsın beni arasın da istemiyorum. Ama sabah 5 e kadar uyumayan adam gece niye yazmaz ki? Bakın sabah 5 de yattı saat şu an 18.45 hala uyanmadı. Yani bu günde hiç konuşmadık.. Böyle işte. Gözlerim dolu dolu yazdım size.
Hevesi kaçmış. Her beraberlikte oluyor. Evliliklerde de... Bu nedenle flört ile vakit kaybetmeden evlenmeli, ilk heyecanları, hevesi evliyken yaşamalı. Aksi halde evlilik fikri ağır gelmeye başlıyor.
118 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi bakın demek istediğini Allah belamı versin ki anlıyorum. Ama ben bu adamla o kadar sakin ve düzgün konuştum ki. Herşeyi sordum. "Sıkıldın mı, evlenmek istemiyorsan zaman istiyorsan söyleyebilirsin, ayrılmak istiyorsan söyleyebilirsin seni anlayışla karşılarım" hatta dedim ki 'bütün sorumluluğu ben üstlenirim ailelere açıklama yaparken' dedim. Yani şu devirde hangi kız böyle sakin sakin sabırlı sabırlı konuşuyor? Düzeldi, düzelecek diyorum ama düzelmiyor. Kalsam ayrı bir dert gitsem ayrı bir dert.
Soran+1 yılAah ah.. 6 ay uzak kaldık askere gitti. Geleli 2 hafta oldu. Rica ediyorum asker psikolojisi demeyin. Askerden önce de böyleydi. Ya nişanlıyız biz beyefendi yani ben de ilgi istiyorum. Saatlerce bana yazsın istemiyorum ki. Dünya da ki bütün nişanlı insanlar böyle mi? Hevesi kaçtıysa bana açık açık söylesin ben bunu da izah ettim ona. Yok ama hiçbirşey söylemiyor çünkü konuşmuyoruz.
Soran+1 yılOnu da yaptım. Hiçbir şekilde birşey yapmadığımı söylüyor. Zaten ne yapacam? Konuşmuyoruz bile.
Soran+1 yılMümkün değil. Bütün hesapları bende. Facebook hesabının şifresini bildiğimi bilmiyor. O bile bende. Telefonunu rahatça bırakıp gidiyor. Zaten akşama kadar uyuyor ne ara aşık olacak ki? Ha diyelim oldu.. E ben buna sordum başkası var mı diye. Öyle birşey olmadığını söyledi. Bakın saat akşam 7 oldu hala uyuyor. 14 saat oldu hala uyuyor..
Soran+1 yılBeyefendi siz iyi misiniz? 🥺 4 gün boyunca beni arasa ben oturur mutluluktan ağlarım. Sürekli arasın demiyorum ki mesaj atsın da demiyorum. Ama nişanlıyız biz nişanlılar daha samimi olur yer içer gezer sohbet eder. Bizde bunlar yok işte.
Soran+1 yılYa isterse hiç aramasın ama yazsın bi. Ben ondan ne hediye bekliyorum ne birşey. Bir kere mesaj atıyor napıyorsun aşkım nasılsın bu kadar. Birde işte özledim der arada bir bu kadar. Ben ellerim bulaşıkken bile silip yazıyorum.
Soran+1 yıl"İyi aşkım" diyor sonra bu kadar zaten. Böyle nişanlılık arifesinde düğün evlilik falan konuşulur bıcır bıcır, hayaller kurulur aaah ah işte. Sinir hastası olmam inşallah
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim beni dinlediniz, anlamaya çalıştınız anladınız da. Gerçekten çok sağolun. Yüreğiniz yorgunluk görmesin. 🙏🏻
- +1 yıl
Mesela ben evlenen kadar erkekten soğuyorum 😁 bekarlik en iyisii genc yasta evlenseydin olurduu ama smdi sıkılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne yaparsan yap bu adam düzelmezz. Bir erkek ilgisiz olduysa onu tekrar eski haline döndürmezsin çok zor
10 Yorumla
+1 yılKuzum bazı adamlar böyle oluyor genel özelliği yani özel bişey yoktur. İlk yılda seni kendine bağlamak için çok ilgili olmuştur sonra kendi özüne dönmüştür. Eğer böyle kabul edeceksen evlilik yoluna gir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Ablam sıkıntınız doğrudur ama başlığınız da problem var ERKEKLER NEDEN İLGİ GÖSTERMEZ hepsi ilgisiz mı meselâ ben ilgiliyim sorununuzu da çarem ablam bir süre kibarca konuşun sonra bu tutumuna devam ediyorsa ayrılın
00 Yorumla
+1 yılYapısı öyledir belki 4 yıllık ilişkide ilk günkü gibi ilgi göstermesini bekleme hepten bağını koparmadı ya yine ilişkiniz sorunsuz gidiyorsa sorun çıkarmaya gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi konuşmuyoruz ki sorunumuz olsun. Biz konuşmuyoruz. Yani biz sadece bu sebepten kavga ediyoruz çünkü konumuz bu zaten. Günde sadece 1 kere mesajla "nasılsın napıyorsun" bitti. Başka hiçbirşey yok bakın 1 kere diyorum. Yoksa 1 tane sebepten kavga çıkarmak bende istemem. Ama yukarı da yazdığım gibi herşey..
- +1 yıl
O zaman bu ilişki de çıkan bütün sonuçlara hazırlıklı olacaksın bence bitmiş gibi diğer yazdıklarını okudumda durum vaziyet bu
Soran+1 yılNe diyim ki... Haklısınız.
+1 yılÖyle biriyle ömür geçmezki bacım ayrılırsan iyi olur. Ama bu seferde akrabalar tarafından Nisan attı diye konusulcaksın. Keske Nisan yapmasaydın onunla
03 Yorumla
Soran+1 yılAkrabalar umrumda değil. Ama ben onca emeği nasıl çöpe atayım?
- +1 yıl
Ama evlenirsen bu sefer daha cok emek vermis olacaksın hic geriye dönme şansın kalmıycak. Yol yakınken bırak onu. Biraz kafanı dinle sonra iyi birini bulmaya calıs
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❣️
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. hayatını karartmadan nişanı boz çünkü hayat senin hayatın elalem ne der s*ktir et senin hayatın sende sevgiyi hak ediyorsun ayrıl
42 Yorumla- +1 yıl
Cidden haklısın
- +1 yıl
@bilmiyomyaağ sende yaşıtların gibi yani akranların gibi sevgiyi hak ediyorsun ömrünü ve gelecekteki çocuklarının hayatını karartmaya hakkın yok onun için karşına çok iyi birisi gelmeden evlenme, bak Allahın sevdiği kulusun nişanlın yüzünü gösterdi evlenmeden, bence dinle beni sen neden mutlu olmayasınki onun keyfi yerinde olacak üzülecek olan sen olacaksın
+1 yılEvlenmeden önce herşeyi konuşun... Boşuna evlenmeyin...
20 YorumlaYav ne b*k sanıyorsunuz kendinizi. Biri çıkacak ömür boyu aşkım cicim sevecek sizi? Yok öyle dünya. insan 4 yılda sıkılır monotonlaşır doğal olarak. Aksi şekilde davransa aldattığından şüphelen zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Ask yoksa cinsellikte varsa cabukk sıkılırsın
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır böyle şeylere takılmalısın. 1. sene ilgiliyse kaybolan 3 senen var demektir. Tüm hayatını komple kaybetmek mi istiyorsun?
14 Yorumla
Soran+1 yılAsla.. Elimden geleni yapacağım.. 🥺
Soran+1 yılDua et benim için.. ❣️
Gizli Üye(30-35)+1 yılArama, sorma hiçbişey demeden sessizce kal bakalım ne yapacak
10 YorumlaBence hemen evlilik düşünme eğer ilgili davranırsa düşünürsün bence kadınlığını kullan ve kendine bağla ondan sonra ilgili davranacaktır. İşe başladığında hayatı düzene girebilir dediğim gibi kadınlığını kullan parmağında oynat yine olmazsa zorlama bu arada nişanlın kaç yaşında yaşının getirdiği salaklık olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kusura bakma ama hayırlı işler bu kadar uzatılmaz araya soğukluk girer sen Hatayı en başta yapmışsın
Bir sene nişanlılık ne demek ya00 Yorumlaneden acaba sen daha iyi bilmelisin hislerin ne diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHislerim inan bana hiçbirşey demiyor. Ya kimin nişanlısı kime "başkası varsa çıkabilirim hayatından, sıkıldıysan ayrılabiliriz" diye açıkça konuşur. Ona bu imkanları da verdim ben.
+1 yılAyrılmak istediğini söyle bakalım nasıl tepki verecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Alışmış artık hevesi kaçmış ondan galiba bu erkeklerin çoğu böyle ya az da değil 4 yıl olmuş
10 Yorumla
+1 yılDurum gerçekten tuhaf konuşmaktan da anlamıyor sen daha ne yapabilirsin ki.
00 YorumlaHeycanı bitmis demek ki başkasına ilgisi vardır evlenirsen üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılBi insan kalitesiz olunca herşey beklenir, bi süre daha böyle devam ederse ayrıl gitsin ya çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten sana yazık mutlu olmak senin hakkın ama böyle mutlu olunmaz yazıyı okuyunca ben bunaldım lütfen kendini kurtar hayatına bak
20 Yorumla
+1 yılEn güzeli ayrılmak şimdi böyle ise o adamla ömür geçmez birde çocuk olursa ilgisizlikten sadece kendini düşünmesinden kafayı yersin 7de neyse 70 de o hesabı
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç senedir bunu düşünüyorum.. Ama bir b*k yapamıyorum. Pişman olmaktan korkuyorum. Kalsam ayrı dert gitsem ayrı dert.
- +1 yıl
Emin ol öyle ilgisiz bi insanla ömür boyu pişman olursun canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikine takmıyor işte seni daha neyini anlamıyorsun
Sende nişanlıyiz evlenince düzelir diye kendini avut00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi niyetlede düşünmek lazım belki bunalıma girdi bişeye morali bozuldu.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır mı?
Cevap sahibi+1 yıl1 yıldan sonra bişey oldu demkki bir olay olabilir
+1 yılNe yapacagin ortada degil mi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Şimdiden yoruldunsa evlensen ne olacak
10 Yorumla
+1 yılerkekler salaklaştı bu dönem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince de böyle mi olacaksın de siz kızlar nasıl bunları konuşmuyorsunuz merak ediyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşi bilen erkek 😏 İlgili olsa şimdiye kadar çoktan ayrılmıştın zaten 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni garantide görüyor ya da sevmiyor tabi sebebini en iyi sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBenimde aynı sorunum var çok iyi anlıyorum seni aileme bahsettim ama kimse bana hak vermiyor evlenince düzelir diyip susuyorlar 😒😒
01 Yorumla
Soran+1 yılOoof of
+1 yılevlenirseniz daha kötü olacağını hissettim..
30 YorumlaOdun demekki sende odun seviyorsun cinsellik yaşadınızmı o senenin sonunda şu an cinsellik yaşıyorsan istedini alıyordur zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem