Bazı şeylerin farkındaysaınız o zaman 14 Şubat günü buna bir isim koyarak başlayabilirsiniz. Flörtten sevgiliye level atlayarak güzel bir hediye vermiş olursunuz birbirinize. Hem belki sizin için daha anlamlı olabilir ilereyi dönük. Unutulması zor bir gün sonuça. Birlikte oluşunuzun yıl dönümü olarakta kutlayabilirsiniz.
Birkaç örnek vereyim, belki işine yarar. Flörte sevgililer günü mesajları örneklerim; :) 1- Sonsuz sevgilime en tatlı, en mutlu gün diliyorum. 2- Özellikle bugün, umarım seni ne kadar sevdiğimi ve hayatımda olmana ne kadar minnettar olduğumu hissedersin. 3- Nefesimi kesiyorsun. Her zaman. 4-Ne kadar seksi olduğun hakkında hiçbir fikrin yok. 5- Kalbim bütünüyle sana ait. 6- Sen olduğun ve benim olduğun için teşekkürler. 7- Birlikte yaşadığımız tüm maceraları seviyorum 8- Tanrı iyidir. Biliyorum çünkü bana seni sevmen için verdi. 9- İlk Sevgililer Günümüzü birlikte paylaştığım için çok heyecanlıyım. Umarım bu birçoğunun ilki olur. 10- Kalbime defalarca huzur veriyorsun. Seni çok seviyorum. 11- Her gün seviliyorsun, özellikle de benim tarafımdan. 12- Cesur ve güçlüsün ve bunu seviyorum.
flörte sevgililer günü mesajları
13- Sevgililer Günü'nü sevmiyorum ama seni seviyorum. Bugün seni düşünüyorum. 14- Seni her zaman sevmişimdir ve birini sevdiğinde, bütün insanı olduğu gibi seviyorsun, olmasını istediğin gibi değil. 15- Ve gülümsediğinde, bütün dünya bir süre durur ve bakar, çünkü sen harikasın, tıpkı olduğun gibi. 16- Sabah kalkmak istememe neden olan tek şey sensin. 17- Sanki, o anda tüm evren bizi bir araya getirmek için var olmuş gibiydi. 18- Sevgiyi alın, sonsuzla çarpın ve sonsuza dek derinliklerine götürün... ve hala sizin için nasıl hissettiğime dair bir fikir edinebilirsiniz. 19- Kalbim senin ve her zaman senin olacak. 20- Sana her gün biraz daha aşık oluyorum. 21- Bana gerçek aşkın ne olduğunu gösterdiğin için teşekkürler - Sevgililer Günün Kutlu Olsun. 22- Çok harikasın, sensiz ne yapardım bilmiyorum. 23- Ne zaman vazgeçecekmişim gibi hissetsem, sevgin beni devam ettiriyor. 24- Seni bulana kadar şansa asla inanmadım. 25- Her aşk hikayesi harika ama bizimki benim favorim.
flörte sevgililer günü mesaj örnekleri
26- Sen osun. Hayatım boyunca hiçbir şeyden bu kadar emin olmamıştım. 27- Yaptığının farkında bile olmadığın tüm küçük şeyler yüzünden sana aşık oldum. 28- Tanıştığımız günden beri beni her gün güldürdüğün ve güldürdüğün için teşekkür ederim. 29- Senin yüzünden daha iyi bir insanım. 30- Mutlu sevgililer günü! Henüz benden bıkmadın mı? 31- Senin tek olduğunu nasıl anladım biliyor musun? 6 saatten fazla ayakta kalabileceğim tek kişi sensin. 32- Beni sevmenin her zaman kolay olmadığını biliyorum. Ama güven bana, buna değerim. 33- Bu dünyanın tüm çağlarıyla tek başına yüzleşmektense, seninle bir hayatı paylaşmayı tercih ederim. 34- Aşk birbirine bakmaktan değil, aynı yönden birlikte dışarıya bakmaktan ibarettir. 35- Sevdiğimizde, her zaman olduğumuzdan daha iyi olmaya çabalarız. Olduğumuzdan daha iyi olmaya çabaladığımızda, çevremizdeki her şey de daha iyi hale geliyor. Flörte 14 Şubat mesajı olarak benim favori mesajlarım bunlar. :)
Bu günü özel kılıp sevgililer gününe yeni bir ilişki kademesi ile girebilirsiniz. Ayrıca sevgililer gününü kutlamayı bu kadar tabulaştırmayın. Cinsiyet yaş fark etmeksizin annenizin, babanızın, sokakta çiçek satan ablanın, simit satan amcanın da sevgililer gününü kutlayın.