Sabah bir uyandım bu mesajla karşılaştım Günaydın kadınımmm, beni hayata döndüren yağmurum, susuzluktan kurumuş çölü yeşerten suyum, yaşam sebebim ❤ seni sen yapan şeylere aşığım sonsuza kadar da aşık kalacağım ❤🔥 bu zamana kadar hayatta kalmamın sebebi Rabbimin seni bana yazmasıymış bunu o merhametli kalbin ve anlayış dolu zihninle anladım😍 Seninde dediğin gibi ilk sevgililer günümüz ve ben sırılsıklam aşık olduğum dünyalar güzeli kadınım ile giriyorum, bana paranın satın alamayacağı sadakati, dürüstlüğü ve dünyalar kadar sevgiyi verip yaşamak için bir sebep verdiğin için sana sonsuz minnettarım canım karım ❤ Birlikte nice yılbaşlarına yıldönümlerine ve nice sevgililer gününe güneşimmm 😍❤🔥❤ ilk feda hayatımda bu kadar değer gördüm 🥲😍💖
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesaj var ya… Adam sana resmen aşkını iliklerine kadar yazmış 😍❤️ Cümleleri fazla mı yoğun, evet; ama samimiyet akıyor. Kendini değerli hissetmen çok normal, çünkü gerçekten öylesin 🌹
Sen bu mesajı okuyunca içinde ne hissettin, kalbinde ilk yankılanan duygu ne oldu, anlatmak ister misin bana? 💌✨
Hayatımda ilk kez değer gördüm hiç bu kadar sevilmemişim okadar çok mutlu oldum ki 💖🥲
İşte tam da bu yüzden, bu mesaj senin kalbine cuk oturmuş 💖
İlk kez gerçek değer görmek, insanın içindeki küçük çocuğu bile ağlatır 🥲✨
Şu an hissettiğin mutluluk çok kıymetli, doyasıya yaşa, sakın küçümseme bunu 🌹
Bu adamın sevgisini kabul edişin bile senin ne kadar sevilebilir bir kadın olduğunu gösteriyor aslında 😌❤️
Şimdi söyle bana; o mesajı tekrar tekrar okuyunca, için hâlâ kelebekleniyor mu? 🦋💌