Senden beklentim yok dedim ama?

Ona aşıktım ama o değildi. Arkadaş kalalım dedi. Ve beni arayıp sormaya devam etti. Bazen sarılıp uyuyorduk. O istiyordu. Ama yanlış bir şey yapmıyordu öpmek gibi şeyleri yani. Sonra yine aradı buluştu ama bir süre sonra aramadı sormadı. Zoruma gitti tabi. Alındım, ben alındıkça kavga çıktı. İşim var dedi ama yazmaya devam ettim mesela. Çünkü inanmıyordum. Bir gün Bi kıvılcım oldu ben ona sarıldım. Öpemezsin istemiyorsun dedim nazlandım. Öpustu hemen. 4 gün sonra mesaj attı, senle opustukten bu yana seyım hıc kalkmadı sttrgıt hayatımdan dedı engelledi. Bir sinirlendim bir öfkelendim bundan bir güzel öcümü aldım. Fakat bana diyor ki, ben seni o gözle görmediğim için orada seni alnından öptüm ve gidecektim ama sen güldün öpemezsin dedin, böyle diyince de öpustum dedi. Ben orsp muyum lan dedim bağırdım, ben sana orsp demedim aptaaal dedi bağırdı. Senden tiksindim demiyorum dedi. Ben sana o gözle bakmıyordum dedi. Bende bunun attığı mesajı bir güzel yakınlarına attım rezil ettim ben orsp muyum bu adam bana bunu nasıl der yazdım. Evine gittim mesela tokat attım suratına, sen bana hakaret edemezsin diye bağırdım. O da digor ki ben senin ağzına burnuna bir laf demedim ben seni o gözle görmediğim için o anları yaşadıktan sonra canım çok sıkıldı diyor. Sen bana bir beklenti kurmayacağını söylemiştin dedi. Sana ne istiyorsun dediğimde bilmiyordum demiştin dedi. Yani bana, basit şöyle böyle mi diyor yoksa seni arkadaş gördüm benden beklenti kurma falan mı diyor?
Senden beklentim yok dedim ama?