Bunu evleneceği insana söylediği zaman evlenilicek kızdan eğlenilicek kız durumuna düşer. Playboyların dikkatini çekebilirse belki onlardan biriyle evlenebilir.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahahah bende öyle dedim kıza eğer öyle durum olursa konu açılırsa bkryim de geç dedim takma dedim
@Pınardiyebiri Geçmişinden pişmanlık duyuyorsan. Bir daha kirli ilişkilere girme. Duruşundan taviz verme. Bundan sonraki hayatını tertemiz yaşamaya çalış. Nasipse seni o halinle kabul edecek birisi çıkar. Ama geçmişini tanışacağın insandan saklama. Ama en önemlisi bundan sonraki hayatını tertemiz yaşa
@Pınardiyebiri Geçmişi temiz olanlar evde kalır demiştim zaten :) Her şey nasip kısmet. Abuk sabuk birisiyle evleneceğine yalnız kalmak daha hayırlıdır. Moralini bozma. Nasipse olur zaten
Dürüst ol bence karşıdaki insan için yeterli bir kriter
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya arkadaşıma bende dedim dürüst ol ama kızın ailesi bizim ailelerimiz gibi değil çok ayıplanacak bi durum dürüst olsa bile bunun ailesi tarafından duyulucagindan korkutormuus
Kandırıp evlenmek istiyorsa eğer bahane uretsin mesela bir ornek verem aşkım duş alırken duş başlığı sen yere düş gel oraya gir kaza işte 😂😂😂😂 Ulan ya alemsiniz valla
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya kız bana anlattı dedim kan geldi mı dedi hayır gelmedi zaten çok zorlanmış cani acımış ileri gitmemis yanii
Vajinadan vajinaya değişebilir esnek vajina diye bir şey mesela esneyip yırtılmayan normalde zaten az bir şey soksa bile hemen yırtılır orası galiba esnek vajinalı arkadaşın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bunu evleneceği insana söylediği zaman evlenilicek kızdan eğlenilicek kız durumuna düşer. Playboyların dikkatini çekebilirse belki onlardan biriyle evlenebilir.
Ahahah bende öyle dedim kıza eğer öyle durum olursa konu açılırsa bkryim de geç dedim takma dedim
Biz kızların tedirgin hallerinden, alt dudağını geriye çekip ısırmasından ve yakın bir göz teması ile bakire olup olmadıklarını anlayanlardanız.
Hmm tedirgin olmazsa?
Her insan yalan söylerken tedirgin olur, Hal ve hareketleri değişir.
sende mi eğlenilecek erkeksin yoksa
Geçmişi kirli olanlar daha çabuk bulur. Geçmişi temiz olanlar evde kalır:) Hiç kafanı yorma
O yüzden mi yalnızım
@Pınardiyebiri Geçmişinden pişmanlık duyuyorsan. Bir daha kirli ilişkilere girme. Duruşundan taviz verme. Bundan sonraki hayatını tertemiz yaşamaya çalış. Nasipse seni o halinle kabul edecek birisi çıkar. Ama geçmişini tanışacağın insandan saklama. Ama en önemlisi bundan sonraki hayatını tertemiz yaşa
Geçmişim temiz
Pinardiyebiri sorun ne o zmaan neden yalniszin
Beyefendi temizler evde kalır demiş ta
@Pınardiyebiri Geçmişi temiz olanlar evde kalır demiştim zaten :) Her şey nasip kısmet. Abuk sabuk birisiyle evleneceğine yalnız kalmak daha hayırlıdır. Moralini bozma. Nasipse olur zaten
Evlenir kendi gibi kirliyle ama kime göre neye göre kirli
Bir-kac erkekle yiysmis
Bakireyse sorun yok yiysmeyen erkek yok denecek kadar az takma
Dürüst ol bence karşıdaki insan için yeterli bir kriter
Ya arkadaşıma bende dedim dürüst ol ama kızın ailesi bizim ailelerimiz gibi değil çok ayıplanacak bi durum dürüst olsa bile bunun ailesi tarafından duyulucagindan korkutormuus
Hayatını yaşamalı ve geçmişi kirlinerkekle evlenmeli
Sığıntı gibi davranmak yerine normal bir şekilde yaşayabilir en basitinden
Kandırıp evlenmek istiyorsa eğer bahane uretsin mesela bir ornek verem aşkım duş alırken duş başlığı sen yere düş gel oraya gir kaza işte 😂😂😂😂 Ulan ya alemsiniz valla
Ya kız bana anlattı dedim kan geldi mı dedi hayır gelmedi zaten çok zorlanmış cani acımış ileri gitmemis yanii
Vajinadan vajinaya değişebilir esnek vajina diye bir şey mesela esneyip yırtılmayan normalde zaten az bir şey soksa bile hemen yırtılır orası galiba esnek vajinalı arkadaşın
Esnekse neden cani o kadar acimiş git gel bile olmamis o kadar acimis yapamamış yani
Ya korkup kendini çok kastı ya da dar olduğu için girerken zorlamış olabilir
Hm ee hiç yirtilmicak mı bu zar bakire olsaydı bile evlenseydi yine gelmicekti demek ki uf
Neden evlenemesin sacmalik karşısında ki çok temiz sanki
Ya bende dedim erkekler cokmu temiz diye iste
Genelde geçmişi kirli olanlar daha çabuk evleniyor 😒
Kirli ne demek ya çamaşır mı bu kız.
Canım sorum kalkmasın diye dedim bekareti gitmis
Yıl 2021 be.
Selam, evet evlenebilir geçmiş önemsizdir.
p*rno yıldızlarından mı bahsediyorsun
Geçmişi temiz olan var mı ki
Evlenemez önce bulaşık makinesinde yıkanması lazım
Bulaşık makinemiz yok
Çamaşır makinesinde yıkan o zaman
Yalniz ben değilim canım
Evlenir niye evlenmesin yeterki guvenilir sadık ol
Hm ya bi arkadaşım vardı diyo kendimi o statüye layık gormuyorum
Alakası yok saçmalık yeterki temiz duygularla sevsin sadık güvenilir biri olsun geçmiş geçmişte kalmış
Evlenir
Evlenir.
Citiler temizleriz.
Evlenemezzzzz
Hm napiyolar ki baska
Ben kabul etmem asla
Zaten gecmisi kirli olmayan kiz yok bana yuz vermiyorlar ama brn bakirim opusmedim bi kiz yanima bile oturmadi
😂😂😂😂👍
Niye guluyon ammmk
evlenen olur
Kirli derken