Geçmişte partilemiş kucaktan kucağa atlamış
Sonra her şeyi bıraktığını pişman olduğunu söyleyen bi kızla gelecek düşünürmüydünüz
Sonra her şeyi bıraktığını pişman olduğunu söyleyen bi kızla gelecek düşünürmüydünüz
Pişman olan kız içinde kalıp da yaşayamamış olan kızdan daha iyidir. Çünkü içinde varsa ve yaşamamasıysa imkan bulduğunda kesin yapar. Pişman olan samimiyse tabi bu düşüncesinde bence düşünülür.
Evet doğru söylüyorsun ama şimdi mesela ben öyle ortamların pislik biryer olduğunu biliyorum ama hiç yaşamadım yaşamakta istemiyorum ve şahsen bana benim gibi biri düşsün isterim
Dusunmem ben bakirim ya bakire kiz benim canim cigerim
olur diyenler alacagini alir sonra yoluna bakar
😂 daha haklı bi yorum olamazdı
Cevap
6Cevap
Her insanın kötü bir dönemi vardır herkes süper değil pişmansa eğer şansı hakkeder
G@vat olsaydım sorun etmezdim
PUHAHAHAHAHAGA
Hayır asla gelecek düşünmem kabul ederse 1 tur da ben binerim ama skjfkf 🤠
Düşünürdüm bende masum değilim
Seninkini sanırım çok temiz el değmemiş birisin
Allaha şükür henüz öyle şeylerimiz olmadı İnşallah bu satten sonrada Allah şaşırtmaz
Kendimi uzak tuttum o tür yerlerden
Bi hocamız sürekli derdi sen nasılsan ilerde karında senin gibi olur diye kulağma küpe ettim bu lafı bu yüzden karımda benim gibi olsun istedim öyle yani
Öylesin madem neden böyle bir soru soruyorsun ki temiz insanlar böyle insanlarla aynı ortamda bile karsilasmazlar sevgilin böyle diye düşündüm yargılayıcı bir soru cunku
Ha tok hayır ya açık konuşmak gerekirse az önce instagram reelste gördüm 😅
Merak ettim bide burada sorayım dedim
Olmaz
Geçmişin 0rusbusunfan geleceğin prensesi olmaz diyorsun ;)
Ortam faresi mi
Aynen öyle
Sen de kullan at bi kenara yoksa hayırsever misin
Ahahahahahahah yok kardeşim kullanıp atmak bize yakışmaz hiç bi kızın namusu benim oyun alanım değil ben kendimi evleneceğim karıya saklicam
Çok seviyorsam mecbur kabul ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?