Evliyim ama ilk aşkımı bir türlü unutamıyorum?

Arkadaşlar ne kadar iğrenç utanılacak bir durum olduğunun farkındayım zaten psikolojik olarak berbat durumdayım buna çare bulmak için soruyorum bu soruyu lütfen kötü şeyler söyleyip daha fazla üzmeyin beni. Elimde olan bir durum değil 4 aydır evliyim 4 senelik bir ilişkimiz var eşimle. Eşimle tanışmadan önce sevdiğim bir çocuk vardı akrabamız kendisi onu beklediğim süre zarfında hiç bir adım atmadı sadece sosyal medyadan takip ediyordu ben ondan umudu kesmeye karar verdim çünkü çok canım yanıyordu bu durumdan 1 ay sonra eşimle tanıştım eşimle 1. Senemizdeyken bu çocuğun ailesi istemeye geleceklerini söylemiş bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen ama eşimi bırakmazdım onu yüz üstü bırakamazdım sonradan öğrendim ki yine aşık olduğum çocuk da benden hoşlanıyormuş ben ters bir tepki veririm diye adım atamamış evlenmeden 1 ay önce öğrendim bunu. Şu an 4 aydır evliyim bir türlü çıkmıyor aklımdan sürekli gözümün önünde anlamıyorum neden unutamıyorum elimde olan bir durum değil istemsizce geliyor aklıma sürekli kafayı yiycem eşimi çok seviyorum muhteşem bir insan ona bunu yaptığım için kahroluyorum ne yapabilirim unutmak için lütfen yardım edin? 🙏
Evliyim ama ilk aşkımı bir türlü unutamıyorum?