Kız arkadaşım çok şımarık, sizce beni sevdiği için mi böyle yapıyor?

Kız arkadaşım 17 ben 18 yaşındayım ama yanımdayken çok şımarıyor ona bir prenses, bebekmiş gibi ilgi göstermemi mutlu etmemi istiyor hatta açık açık gelip bu gün çok mutsuzum ya beni mutlu etsene diyor bazen ben de iltifatlar ediyorum güldürmeye çalışıyorum ilgileniyorum yani ama bu sanki benim bir görevimmiş gibi davranıyor bir keresinde okulda bir kızla fazla yakınlaştım diye bana engelleme cezası vermişti 4 gün ama duruma göre 3 günde olabilir sana bağlı yazmıştı arkasından sdshgsjshdks ne yani kendini prenses felan mı sanıyorsun dediğim zaman sinirleniyor evet öyle var mı diyeceğin diyo bana ama bu gün olan şeye çok şaşıracaksınız kdkkddf sabah kalkmışım ve telefonumda bir mesaj, diyorki "gece çok kötü bir rüya gördüm sabah sabah coook mutsuzumm ağılycam hattaa off" bende soruyorum ne gördüğünü söylemiyor, bana çişim geldi ama yapamıyorum dedi niye dedim üzgün olduğunda yapamıyormuş, akşama kadar tutacakmış bu gidişle kdkdkdf bir saat dil döktüm git çişini yap hasta olursun diye anca ikna oldu buraya birazda içimi dökmek için yazdım ama bana tavsiye verirsenizde çok mutlu olurum onu çok seviyorum o da beni umarım bu hâlleri yakında gecer çünkü evlenmeyi düşünüyorum onunla
Güncellemeler
+1 yıl
kız sessiz sakin biri okulda benim dışımda devamlı konuştuğu erkek arkadaşıda yok (Güzel olmasına rağmen) ilk sevgilisi benim ve biraz da onun isteğiyle birlikte olduk birbirimizi seviyoruz yani aman canım sıkıldı sevgili yapayımda erkekler bana ilgi göstersin diyen bir kız değil
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kız arkadaşım çok şımarık, sizce beni sevdiği için mi böyle yapıyor?