Kız arkadaşım neden böyle yapıyor, acaba üzerine çok düştüm ondan mı?

kız arkadaşımla 3.5 yıldır çıkıyorduk şiddetli geçimsizlikten ayrıldık 1 ay oldu ama hep mesajlaştık konuştuk en son ki konuşmamızda beni seviyor musun dedim o da evet hem de çok tahmin bile edemezsin o kadar derin ki dedi. ileride evlenmek istediği kişinin ben olduğunu söylüyor senin yerine başkasını düşünemem bile diyor ve ben de bundan kesin eminim başka biri olmadığına dair ama ayrı kalalım bana zaman ver diyor zaman gösterecek her şeyi diyor bir aydır uğraşıyorum ama yok. neyse artık dün gözüm döndü yeter dedim hatlarımızı iptal ettirelim dedim bir daha ne sen ne ben ararız dedim sakın bunu benden yapmamı bekleme dedi. üniversite tatil oldu görüşelim dedim aynı şehirdeyiz tamam dedi ama ben sadece seni görmek istiyorum diyor tartışmak yada bir şeyleri düzeltmek için değil diyor ben ciddi olmadığını düşünüyorum bence düzelecek ama neden böyle yapıyor acaba üzerine çok düştüm ondan mı haftaya görüşeceğiz nasıl bir tavır takınmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim uzun sürdüğü için özür diliyorum içimi bilseniz daha neler var:D fikirlerinizi bekliyorum
Kız arkadaşım neden böyle yapıyor, acaba üzerine çok düştüm ondan mı?