Numramı hala istemedi 20 gündür konuşuyoruz bende anlaması için saçma bir nedenden alınganlık yaptım benden özür diledi bende anlaması için laf çarptım anlamadı sanırım hala bilerek mi yapıyor anlamadım ama neden hala hiç bir şey yokmuş gibi konuşuyor ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ya belli edecem de trip atmasam mı ya😏
Hoşlandığım çocuğa trip attım hala neden anlamıyor?
Yani bence öyle seni de anlıyorum ama seni tam anlamıyla tanımadığı için tabiri caize bunalabilir bence hiçbir şey yapma normal davran o kendi istesin buna takıldığını belli edersen daha bir şey başlamadan kendini vazgeçilmez seni de cepte hisseder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
tribin bittiyse açıkça rahatsızlığını belirtebilirsin hatta ve hatta çok istiyorsan numarasını sen bile isteyebilirsinn
Anlamistir neden anlamasin Salak degil heralde Cok isteseydi alirdi numarani
Evet vermek istemiyor sanırım hep instagramdan konuşacak
Sende daha cok belli et Instadan konusmak istemedigini Sakladigi biseyler var demekki vermek istemiyorsa
Manyak gibi soru güncelleye yazdım 😁😁
Farketmiştir muhtemelen ama bu gibi şeyler onu zorlayıp sıkabilir bence beklemelisin🌸🌸
Çok bozuldum ama moralim bozuldu açık açık söyleyecem artık neredeyse
Ama trip onu senden uzaklaştırabilir
Gerçekten mi ama ilk kez atıyorum oda anlaması için
Tekrardan arayı ozaman düzelteyim mi
Yani bence öyle seni de anlıyorum ama seni tam anlamıyla tanımadığı için tabiri caize bunalabilir bence hiçbir şey yapma normal davran o kendi istesin buna takıldığını belli edersen daha bir şey başlamadan kendini vazgeçilmez seni de cepte hisseder
Hmm haklısın sanırım ama bir süre bekliyeyim ozaman hem daha çok erken olabilir ben çok acele etmiş gibi oldum
Olsun olsun dert etme devamlı trip atmıyorsun neticede takılma 🌸🌸
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!