O çocuğu neden aklımdan çıkaramıyorum? benimle ilgili amacı neydi sizce?

Arkadaşlar selam ben markette çalışıyorum markete sabah akşam gelen birisi vardı başlarda hiç ilgim olmadı her gelişinde güler yüzle kolay gelsin falan derdi zaman geçtikçe bakışlarının değiştini farkettim ve ben hoşlandım geçen gün onun çalıştığı yerin önünden otobüse binerken magazayı kapatmadığını farkettim sürekli bana baktı markete doğru gittim arkamdan oda narkette geldi sonra sürekl etrafımda dolaştı eve giderken bana bırakayım istersen dedi yok dedim otobüse bindim baktım ineceğim yerin orada bekliyor indim beni gördünce yine benim olduğum tarafa doğru arabayı sürdü sen beni mi takip ediyorsun dedim yok dedi güldük orada tanıştık bana söylemek istediğin bir şey var mı dedim yok dedi konu kapandı ama ben eve gidince numarasını buldum yazdım meğerse sevgilisi varmış onu öğrendikten sonra bidaha markete gelmedi ve magazalarındayken bana bakmıyor ben çok üzüldüm heveslenmiştim ne oldu anlamadım bile sevgilisi varsa bana niye böyle yakınlık gösterdi utandığı için gelmiyor ve bakmıyor olabilir mi ya da bana kızgın mıdır?
O çocuğu neden aklımdan çıkaramıyorum? benimle ilgili amacı neydi sizce?