Canımı istese verebileceğim arkadaşımın eski sevgilisi bana çıkma teklifi etti. Ben de ondan hoşlanıyorum. Arkadaşım, bana ne canım, istiyorsan çık diyor. Ama ben onu kırmak istemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Sizce ne yapmalıyım?
Hangisini kaybetmek istersin? Sevgili adayını mı en yakın arkadaşını mı? Arkadaşın istediğini yap bana ne diyorsa senin iradenle kendisine ne denli sadık kalabileceğini ölçmek için demiştir. Kardeşinin eski kocasına bakmaktan ne farkı var bunun? Yapma sana başka erkek mi yok? O erkeğin sana saygısı olsa sana böyle bir teklifte bulunup arkadaşına ihanet etmeni sağlamaz. Ağır ol ve kendine yakışanı yap. Eminim doğru kararı vereceksin.
yorumun için tşk ederim
Bence sakın yapma bunu arkadaşına.. O "bana ne istiyorsan çık" diye seni zor durumda bırakmamak, isteklerine engel olmamak için söylemiştir emin ol. Ama sakın bu hatayı yapma! Zaten seni gerçekten istese arkadaşınla birlikte olmaz seninle birlikte olur ve seni seçim yapmak zorunda bırakmazdı.
Siz kadınların arkadaşlıkları hep geçici bi gün iyisiniz bi süre sonra kötü olabiliyorsunuz şu an uyuz olduğun tiplerle birkaç ay sonra kanka olman büyük ihtimal ya da eskiden de çok iyi olduğun ama şu an uyuz olduğun çok tip olduğuna eminim... Karar senin hayatta arkadaşlıklarda geçici unutma sadece ilişkiler değil...
Arkadaşlığı bu derece önemliyse kabul etme. Sevgilin olacak şahısla gezeceksin arkadaşınla aynı ortamda oturamayacaksın. Belki arkadaşına hala ilgisi vardır senin sayende ona yakın olacagını düşünüyordur
Cevap
4Cevap
karakterin neyse kendine neyi yakıştırıyorsan onu yapmalısın.. ve bence karakterin kadar düzgün birşey yapacaksındır bacım :)
Açık açık söyle "bak böyle diyorsun ama sonradan bu sorun olacaksa çıkmayayım" de! Ama çok büyük bir ilgin yoksa çıkmamandan yanayım sağlıklı bir ilişki olmaz.
çok saygısızca. bunu utanmadan bir de sorabiliyorsan arkadaşına ben yüzüne bakmam bir daha..daha da birşey demiyorum. asla ister eski çok eski olsun düşünmem. sonuçta bir zamanlar yüreği onun için atmış.
ama onla çıkarken benim de hoşlandığımı biliyordu bile bile çıktı şimdi bana çıkma teklifi ediyor ben niye kaçırayım ki?
Seçim senin. Arkadaşını seviyor musun, yoksa diğer seçenek arkadaşını sevmiyor musun?
Arkadaşın bana ne dese bile sen birlikte olmaya başladığın zaman sana tavır alır sonra sende zor duruma düşersin.
Bence o tuzağa düşme. Öyle olan bir arkadaştan sana nasıl bir hayır gelebilir ki ?
Herkes memnunsa durumdan canının istediğini yap o zaman :)
bence kabul etme arkadaşına ihanet etmiş olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar