Sevgilimle 1 yıldan beri sevgiliyiz ben 19 o 23 yaşında. İlk başlarda hiç anlaşamazdık hep kavgaydı. Tabi bunlar sevgili olmadan önceydi, beni çok üzmüştü ağlatmıştı ama sonradan aradaki duvarlarımız yıkıldı tabi.. İlk öpücüğümü ona verdim (kavgalı olduğumuz zamanlarda) tek ona aşık oldum.2 yıla yakındır tanışıyoruz, o zamandan beri onsuz olamaz oldum. Aklıma hiç aşık olduğum gelmedi bile bir yıldır saf gibi durdum. Ama o baştan beri bana sahip çıktı , korudu kendimi onun kollarında çok güvenli hissettim. bir hafta önce biraz yakınlaşma oldu alt alta üst üste öpüştük falan tabi bende ve onda hiç art niyet yoktu. O benim aksime çok rahat ve vurdumduymazdır ama ben çok utangacım. Böyle birşeyi yapamayacağımı söyleyince "dayanamıyorum artık, seni kullanıp atacağımı mı sanıyosun, güvenmiyo musun vs vs"gibisinden şeyler söyledi biraz (!) sert çıkıştı. Önceden de ima ediyodu ama kendini tutuyordu tabi. Dün ikimizde sabahlayıp (kendi evlerimizde) telefondan konuştuk , sesi soğuktu. Zaten bir haftadır bana soğuk davranıyor ama ben anlamamazlıktan geliyorum tabi. Herneyse dün uyumadan onun evine geldim yatakta sarmaş dolaş bir şekilde sessizce duruyoduk bir saat sonra gözlerim kapanırken saçımı öptü uyuduğumu sandı heralde çünkü benden hiç ses çıkmıyordu. Tabi ben bir mutlu oldum göbek atacaktım ama belli etmedim ondan sonra huzurla uyudum zaten. Yani o sevgisini belli etmese de ben biliyorum. Ama onunla birlikte olmazsam benden kopar mı ayrılır mı diye ödüm kopuyor öyle bişey olursa gerçekten düşünemiyorum halimi. Aslında yapmaz eminim ama yine de içime şeytan kurt düşürüyor. Ben onunla evlenince yapmak istiyorum zaten günah olduğunu biliyorum ama bu çok farklı çok utanıyorum. O da bunu biliyor ısrar etmiyor ama geçen patladı işte... Ne yapmalıyım onunla nasıl konuşmalıyım? Ben çok özel olsun istiyorum. Ben de üniversite 2'ye geçtim okul bitince evlenicez inşallah konuştuk yani bunu. Ama şu an napabilirim iki yıl daha mı bekle diyim? :( Aslında bende istiyorum ama...
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilimi çok adi şerefsiz biri olarak gördünüz ya ne diyim size :d
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar