6 aylık evliyim. Evlendiğim ilk günden beri aldattı. Hep telefonda yakaladım. Belki düzelir dedim. Her zaman ayaklarımın altını öptü. Bidaha yapmicam dedi yaptı. Zaten güvenim yok, o ayrı bir konu. Çok seviyordum ama sevgim git gide azaldı. Bu benim 2. evlilgiim, onun ise ilk.. Yemeklerimi bayıla bayıla yer, 1 tencere yemeği bitirir, abartmıyorum gerçekten. Ama bugün herkesin içinde "senin yaptığın yenmiyor, berbat yemek yapıyorsun" dedi. Ve hiç seslenmedim. Yuttum dediklerini. Odamda hüngür hüngür ağladim. Neden bana bunu yaptı anlamadım. O an ölmek istedim. Tam intihar ediyorken, hamile olduğum aklıma geldi. Bi anda parlar sinirlenir, ama 5 dkka sonra da pamuk gibi yumuşar. Özür diler. Ve ben bunun bu huyundan sıkıldım. Kalbimi her defasında kırıp, sonra özür dilemesi. Çıkış yolum yok. Galiba babam gibi intihar edeceğim. Bu dünya bana göre değil. Bunları neden yazdınız derseniz eğer, içimi dökecek tek Bi arkadaşım bile yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin olun yalnız değilsiniz, çaresiz değilsiniz. Derdiniz büyük ona sözüm yok öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Şuanda sizin için tek çare ölüm gibi görünebilir, tek çıkış yolu kaçmak gibi gelebilir ama emin olun çok daha iyi çözüm yöntemleri var.
Örneğin eşinizden boşanmak intihar etmenizden çok daha faydalı olacaktır, herkes için. En başta karnınızdaki bebek, sonra siz ve daha sonra sizi seven herkes için. Hem kendi yaşama hakkınızı hem de o doğmamış bebeğin yaşama hakkını elinden alma hakkınız yok aslında. Çok büyük kul hakkına girersiniz, Kur'an-ı Kerim'de Allah; kendi canına kıymanın en kötüsü olduğunu söyler. Kur 'an da geçen bir ayet de şu şekildedir : "Kendilerine yazık (intihar) edenlere, melekler canlarını alırken neden böyle ettiniz dediler. Bunlar da yeryüzünde çaresiz idik diye cevap verirler. Melekler de Allahın yeri geniş değil mi, hicret etseydiniz derler.
Yani Allah aslında size bir yol göstermiş. Çok çaresiz iseniz yer değiştirin, eşinizden ayrılın, ailenizin tepkisinden korkuyorsanız bambaşka bir yerde kendine yeni bir düzen kurun, unutmayın size en iyi olarak gözüken intihar aslında en kötü yoldur. Lütfen yazmaya devam edin arkadaş konusu çok önemsiz, arkadaşınız olmaması yalnız olduğunuz anlamına gelmez.110 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden binlerce kez. Ne güzel yazmışsıniz. Ama kaldıramıyorum. 5 senedir çektiğim acılar. 14 yaşımdan beri yüzüm gülmüyor. Mutsuzum çok hemde
Cevap sahibi+1 yılBu yazdığım ayeti ben kendim not almıştım bana cok dokunduğu için umarım birazcık size de dokunmuştur. İntihar bir çözüm değil kaçış yolu. Bu dünyadan kaçıp kurtulabilirsiniz ama bu dünyanın dayanamadığınız acılarına öteki tarafta nasıl dayanacaksınız onu düşünün. Şimdi çok duygusalsiniz pek mantıklı olamıyorsunuz, her şey olumsuz gözüküyor size. Sanki ne olursa aleyhinize olacakmış gibi geliyor ama aslında çıkar yol çok lütfen umutsuz olmayın kendinizi mutsuzluğa teslim etmeyin
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBekara koca boşamak kolay derler ama sizin durumunuzda da boşanmak en iyi çözüm gibi. Yepyeni bir hayat kurmak da öyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, konuşmak iyi gelecekse konuşabiliriz
Soran+1 yılKonuşalım lütfen
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mesaj atın olur mu
Soran+1 yılSiz mesaj atın. Bn xper az olduğu için atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAma ben size nasıl atacağım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun. İntihar çözüm değil. Kusura bakma ama aldatan insanlar gözümde ahmağın teki. Madem o haltı yiyecek ne demeye evlenir karşısındakinin hayatını rezil eder anlamam. Yapılanlara katlanılacak gibi değil zaten. Şöyle yap böyle yap diye sana tavsiye vermem yanlış olur. İçinde bulunduğun duruma göre kendin için en iyi kararı kendin vereceksin zaten. Ama senin yerinde olsam bir an önce ayaklarımın üzerinde durmaya çabalayıp sonrada boşanırdım. Böyle bir insan ömrünü yer hayatını mahveder. Kimsenin buna hakkı yok.
44 Yorumla
Soran+1 yılAhh o kadar teşekkür ederim ki. Ne kadar güzel yazı yazmışsin
Cevap sahibi+1 yılİntihar etmeye kalkışma ama bazen insan çok bunalıyor. Çıkış yolu olmuyor. Ama çözüm değil. Hamileyim demişsin Evladın için yaşa. Onun için güzel bir gelecek oluşturmaya çalıştır ki onda ilerde böyle çaresiz kalmasın. Kimseye muhtaç olmasın veya yarın evlenince eşine yaşatmasın aynı şeyleri. Allah gönlüne göre versin.
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun kardeşim
+1 yıl
Oradaki evden ayrıl uzaklara gidinBoşver Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kadınsın13 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne kadar mutlu oldumm. Cook teşekkür ederim tatlı güzel hoş sözleriniz için
- +1 yıl
Sende sağol varol
- +1 yıl
Senide tanımak mutlu ederdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiyamam yapma bak günah karsindakinden bisey bekleme esinde dahil he olmuyosa ayril diycem ama oda olmuorsa essekten deger bekleme buzamnda aldatmayan az yani karsidaki senin degerini belirlemesin o kimki onun lafina uzuluyon zor tabi bilerek yasamak ama parasini ye s. et ama intihar etme inancini kuvvetlendir
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. neden dayanma gereği duyuyorsun böyle birine?
ayrıl..00 Yorumla
+1 yılBu dünyada inan bana başına herşey gelebilir. Kötülüklerin dünyası burası. Ben en yakınlarım tarafından 3 kez tecavüze uğradım 15 yaşımda. Hayatım zehir gibiydi. Ama sonra kendi kendime dedim ki insanların çirkinliğinin bedelini ben neden ödeyim? Sende bırak boşa onu kendi cezasını kendi çeksin sen değil. Etrafına önüne bak. Çocuğuna tek başına bakabilirsin. Elbet yiyecek bir ekmek bulabilirsiniz. İlerisi daha da kötü olur çünkü huylu huyundan maalesef vazgeçmez. Kendi hayatını da çocuğunun hayatını da o adamın yanında zehir etme. Allah'a dua et her zaman açık bir kapın olur elbet.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha 18 de seviyorum evlenmek istiyorum ailem karşı çıkıyor diyenler okusun, okusunda dersler çıkarsın. Hayatta önceliğin bir erkek, hedefin evlilik olmadığını görsün. Bir kadın kendi ayakları üstünde durmadan meslek sahibi olmadan evlenirse ve işler yolunda gitmeyince neler olacağını iyice görsünler. Hoş o kadar örnek görüyorlar erkeklerin elinde kaybolan onca hayatlar biz almıyoruz dersimizi. Erkenden evlenmeyi bir halt sanıyoruz. Bir evlilik bitince diğerine koşarak gidiyoruz, kötü biten evlilik sonrası dur kendimi yetiştireyim iş bulayım ne olursa olsun ayaklarımın üstünde durayım güçleneyim ama bir erkek gölgesi altına girmeyeyim diyen yok. Kusura bakma çok kızdığım için yazdım bu kadar. Senin nezdinde onca hemcinsimin gözü kör yaşamasını kabul edemiyorum. Biz Türk kadınıydık hani? güçlüydük? Savaşta cepheye kağnılarla yardım götüren kadınların torunlarıydık? Neden bir erkeğin eline bakarak hayat istiyoruz sonra da ağlıyoruz neden?
00 YorumlaSelam, narsist bir kocaya sahipsin yol yakınken ayrıl arkadaşın yoksa bulabilirim. Derdini de dinlerim yalnız hissetme.
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz narsist ve ikili oynuyor kişilik bozukluğu olabilir çünkü bir kararda sabit olamayan insanlar hep zarar verir pişman olur yine yapar ve bu ömür boyu devam etme riski var işiniz çok zor çocuk olması elini kolunu bağlamış sen çok iyi bir kadınsın ama Allah yardımcın olsun boşanma tek çare gibi görünüyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılIntihar neymiş yaa bide hamilesin akıllı ol
Hem ailen olmasada kadın sığınma evleri var devletin iş imkanları da var
Kolayı seçip hayatına son vermek nedir ya
Hem olsen ahiretini de mahvetmiş olucaksin eşin üzülür mü sanıyorsun hayır
Aynı şeyleri başka kadina yqpmaya devam edecek00 Yorumla
+1 yılNeden sen kendi hayatından vazgeçesin ki? Bunu bir düşün derim. İntihar meselesinde de Öyle birşey birdaha düşünme lütfen rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş , Eşinle bir konuş bakalım iyice konuş ama niyetini anlasın baktın yine aynı, sen ne yapacağını iyi biliyorsun Allah yardımcın olsun kardeşim rabbim yolunu bahtını açık etsin 🙏🏻
00 YorumlaHiç üzülme canım benim sakın kendine bebeğine zarar verme sana arkadaş tavsiyesi çok dua et ancak böyle çözebilirsin derdini en azından dayanma gücün artar
29 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle demeliyim canim
Soran+1 yılEn ufak parasal özgürlugum yok. Liseyi açıktan okuyorum. Liseyi bitirsem belki Bi güvenim olur kendime iş hayatı olarak
Soran+1 yılBn 19, eşim 27
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kadın dediğin her şeyden önce gururlu olur. Önce kendine güvenir. Sen 2. evliliğini de yaparken belli ki "biri beni korusun kollasın, kanatları altına alsın" diyerek evlenmişsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. İlk evliliğim severek olmadı. Babam zorla verdi. Bu da karşıma çıktı. Çok romantik davrandı. Bni sevdiğini sandım
Soran+1 yılÇok doğru...
+1 yılNiye susuyorsun? Niye güvenmediğin ve seni aldatan adamla evli kalıyorsun? Neden bu kadar saçmalığı kendine yapıyorsun. Yarın ilk işin ayrılmak olsun.
34 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyatim yok. İlk okul mezunuyum. Kimse iş vermez. Ailem sahip çıkmaz. Nasıl başlıcam yeni bi hayata
- +1 yıl
Ne demek ailen sahip çıkmaz? Ne demek iş vermez. Kendini neden kötülüyorsun? Kimseye katlanmak zorunda değilsin. Durumu ailene anlat. Böyle bir aptala bir gün daha katlanma. İş de bulursun. Sıkma canını.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim beyefendi
+1 yılSen intihar falan düşünme gözlerini kapa bir karanlık daha kötü ve çıkmaz. Olaylara duygularınla bakma artık baktıkça kafayı yersin o yüzden bi dur. Kendini dinle sen ne istiyorsun? ne istiyosan onlara yoğunlaş kendi meşgalelerinle ilgilen her şey geçer yoluna girer ama duygularını kenara bırak şimdilik
10 YorumlaÜzülerek yazıyorum. Kocanızın değişeceğine karşı inancınız varsa her hususu konuşun çekinmeyin. Rahatsız olduğunuz konuları ifade edin. Eğer sorun çocuğun doğumundan sonra da devam ediyorsa kendi ayaklarınızın üstünde durmaya yavaş yavaş hazırlanmalısınız.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kesin like intihar fikrinden vazgeçmelisin seni aşağılayan değersiz birisi için kendine kıyma. Çocuğun doğduktan sonra boşan seni değersiz hissettiren biri ile evlilik olmaz nafaka falan alırsın artık hayırlısı olsun kuzum lütfen intihar etme bak gerçekten değmez olanlar için Allah yardımcın olsun
00 YorumlaHayır lütfen yapma. Hayat her şeye rağmen güzel. Herkes sorun yaşıyor emin ol çözüm bu değil. Bende 2. Evliliğimi bitirdim bi yaşında kızım var. Mesaj atabilirsin konuşabiliriz istersen seni dinlerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadığınız şeyler sizin suçunuz değilken yaşadığınız hayatın elinizden almayın, gerekirse evliliği bitirin ama kendinizi değil
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDerdinizi anlatmak isterseniz dinlerim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence trol soru yaşına bakılacak olursak iki evlilik yapmış olamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle değil. 18imde evlendim. 1 ay sürdü. Bu 2inci.
Niye tanımadan çocuk yaptın? Sizin oradaki eczanelerde doğum kontrol hapı satılmıyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilebilirsin ki daha ne kötü günler yaşadım. Evden disari çıkarmadı beni. Kafamı bile çıkarmadı. Nasıl gideyim de alayım? Kaynanmla yaşıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılYani aldatıyor, özür diliyor ve hiç bi şey olmamış gibi olay kapanıyor. Bir bakıma sen aldatmasina izin vermiş oluyorsun çünkü bedelini ödemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ikincu evlilik yapmaktan kirkuyorum nasil caresuz hussettgini biliyorim ama bi kadina boyle davranmamalari gerektiğini ogretrmemis kimse malesef evlilik kurumu ne halde bi kadini alip ona kocalik yapmak cok mu zor senun gibi birsuru insan var cogu sineye cekiyor sanmaki hepsi mutlu sen cocugunla hayata bağlanırsın belki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İntihar bir çözüm yolu değil hayatı keyifli kılmak senin elinde yanlış anahtar ile doğru kapıyı açamazsın keyfince yasa
10 Yorumla
+1 yılYa bu evlilikler niye böyle oluyor ya? Neden taniyamiyorsunuz hiç önce? Onlar mı çok maske takıyor siz mi çok safsiniz neden?
00 Yorumla
+1 yılValla o adamı götür en üst kattan at sonrada kendin atla bitsin o adam bunu hakkediyo
00 YorumlaO zaman o çocuğu yapmayacaktın, o çocuğun suçu ne? 😒
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle erkekler Allah bir derse inan gerisi yalan.
O... nun tövbesi s... görene kadar00 Yorumla
+1 yılya bende boylelerini anlamiyorum seks yapmasan tamam dicem bosan bosver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey diyemiyorum insanlar böyle işte iki yüzlü hiç-bir şeyin kıymetini bilmiyorlar kaybedince anlar böyleleri..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen arkadaş olalım yapma lütfen 😔 konuşalım bunları içini bana dök
05 Yorumla
Soran+1 yılOlalım ihtiyacım var. Erkek değilsen tabi
Cevap sahibi+1 yılHayır kadınım şimdi gizliden cikicam bana ulaş
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılİstek attım.
Soran+1 yılMesaj atabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKompleksli bi adam belli ki. Sen kaç yaşındasın ki daha?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin bir daki sefere ozur dilerse onu sadece psikiyatriste giderse affedeceğini soyle.
00 Yorumla
+1 yılOlurmu öyle saçmalık daha 6 aylık evliyken aldatan adamdan ne beklenebilir sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaBence biran önce önlemini almalısın ve ilerde başına gelecek şeylerden kurtulmalısın, çünkü dönüşü olmayacak bir yola girmiş Kocanız
00 Yorumla
+1 yıl6 ayda seni hep aldattı sen affettin üstüne de çocuk yaptın
Bravo burada tek üzüldüğüm o çocuk olacak00 YorumlaKarnındakini hayatını mahvetme bosan kendi ayaklarinin üstunde dur serefsizlere değer vermeyin ahanda sonlar böyle olur etraf bacım cocuğu kaynıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEkonomik özgürlüğün varsa bebeğin doğduktan bir zaman sonra ayrılmalısın evlilik bu değil
10 YorumlaBunu kaç kez soracaksın bilmiyorum da çok saçma düşünce yapın var
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi malla evlendin ki sen, tanımadan mi evlendin ? Konuşmak dertleşmek istersen yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇocuk falan yokken ayrıl. Aldatmış daha neyi bekliyosun?
00 Yorumla
+1 yılYapma boşan ve çocuğunla güzel bir sayfa aç.
20 YorumlaYuh. ya nasıl adam. boşa gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bitir o iliskiyi acil
00 YorumlaSeni hak etmeyen biri için mücadele etmek boşuna
00 Yorumla
+1 yılSık kafaya bitsin bunca tantana
00 YorumlaNasıl Bence kısasa kısas yap ve senin onu aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu site gerçekten insanın psikolojisini bozuyor.
10 YorumlaPsikolojisi bozuk bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar derdin olsa bu boş yerde olmazdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocalardan yana şansın yok anlaşılan
00 YorumlaAyrıl niye intihar ediyor sun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Neden evlendin
06 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmuştum. Böyle değildi en başta
Soran+1 yıl6 ay
Soran+1 yılEvet
+1 yılAğırlığını koy abla reis sensin artık
10 YorumlaSende onu aldat
11 Yorumla- +1 yıl
Cjxlndşdndldn
+1 yılNe kadardır hamilesin
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin 👋🏻
01 YorumlaZor duzelmesi gerçekten üzüldüm senin adına 😟
00 YorumlaNeden kahrını çekiyorsun ki
00 YorumlaBence bir yakının ile paylaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece ayrıl gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılGururlu ola bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence git uzaklara
00 Yorumla
+1 yılYok deve
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni aşağılıyor, dayanamaz oldum. Çarem yok, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler