Yakın arkadaş ve sevgili sorunu kavga?

benim yakın bir arkadaşım var eski oturduğum yerden ben taşınınca gelmiş ve biz onla çok yakınız sonra birgün bir arkadaşım hoşlandığımı belirtmiş o ise bende ama üzmek istemiyorum demiş ben nedenini soruncada sinirlenip kalbini kırabilirm dedi ama sonra benimle çıkar mısın dedi ben emin misi diyince evet dedi sonra ilgisiz davrandı soğuktu bende düşündüm arkadaşken hergün yazardı eğlenirdik bende ona ayrılalım ve arkadaş kalalım dedim o ise sadece tm dedi sonra bi yarım saat sonra arkadaşı bana barışmak istediğini belirtti ama emin değildi o yüzden bende benle dalga geçiyo die engel attım sonra mal dedim o sinirle alındı herhalde neyse birgün ben ona biz arkadaş olarak kalmalıyız dedim barışalım mı dedim oda bilmiyorum dedi bende tm dedim düşünmeliyim dedi bende sen biirsin dedim bana bi cevap vermedi ama yazıodu şakalaşıyoduk hergün arada hoş flört tarzı yazışmalarda oluyordu tabi herneyse geçen gün 1 gün önce bi oyuna girdik ve ben iyi oynuyorum dedim fakat o benden daha iyiymiş sonra yendi sonra takımca girdik ve bi kızla oyunda flört tarzı konuşunca moralim bozuldu oyunu baştan savma oynadım ve kaybettik sonra bana neden senle oyuna girdimki kız olmasan küfürü hakedersin hatta biz artıkı konuşmayalım dedi bende konuşmazsan konuşma dedim sonra oyunla ilgili bana şeyler dedi bende tm ya dedim konuşmak istemiosan konuşma dedim ve o da sadece tm dedi ve şu an 2 gün olcak bana yazmıyor sadece hikayelerime bakıyor ne yapmalıyım? ona yazmalımıyım? sizce o anki sinirle söylediği için yazmaya mı utanıyor? benden hoşlanıyor mu? en önemlisi yazmak istior ama yazamıyor mu?
Yakın arkadaş ve sevgili sorunu kavga?