Arkadaşlar sevgilimi çok özlüyorum ve hiçbir şey yapmadığm halde kafama takılıyor, özlüyorum üzülüyorum. Ne yapmam lazım?

arkadaşlar şimdi sevgilimle ayrılmakdan çok korkuyorm ama o daima evleniceğimizin kesin olduğunu asla ayrılmıcanı herşeyinin ben oldumu söylüyor ama ben onu o kadar çok seviyormki yanında nefesim kesiliyo o gülüyo ama ben onun sadece yüzüne bakıp gülüşünü izliyorm , durduk yere aklıma onun ölümü gibi şeyler geliyo dayanamıyorm :( onsuz olmayı asla katlanamıyorm düşününce bile içim parçalanıyo , herşeyi hoşuma gidiyo her hareketineden etkileniyorm dahada aşık oluyorm kardşm benim sorunum şu yanında mükemmelim ama eve geliyorm hiç bişi yokken sanki ona kötü bişi yapmş gibi hissediyorum ve üzülüyrm :( ama hiç bişi yok çok özlüyorm aklıma geliyo yanımda olmuyo üzülüyrm ne yapmam lazmmm ? sevgilimle 2 sene sonra nişanlanıcazzz inşşş allahın izniyle allah her seveni sevdiğiyle nişanlandırıp evlendirmeyi nasipetsin...!
Arkadaşlar sevgilimi çok özlüyorum ve hiçbir şey yapmadığm halde kafama takılıyor, özlüyorum üzülüyorum. Ne yapmam lazım?