Sevilmemek değil seven kişiyi bulamamak bence bu ama kader de olabilir de umudunu kesme benim kuzenim 31 yaşında sizin gibi ve mutlu halinden yanlış kişi olmasından daha iyidir belkide
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama ben 27 yaşındayım ve hiçbir erkek beni beğenmedi hiç çıkma teklifi almadım bu yaşıma kadar. Yani dünyada beni beğenebilecek biri yok ona üzülüyorum
- +1 yıl
Vardır be illa ki seni de olduğun gibi seven kabul eden belki henüz erkendir? Tamam şimdi 27yim neresi erken diyebilirsiniz de alın yazısı değişmiyor ki be abla hayırlısı ne ise o olsun ayrıca çalışıyor musunuz? İş yerinizde kız arkadaşlarınız filan varsa arkadaşları ile tanistirsalar filan? Çok saçma oldu ama bilemedim aaa şey instagram kullanıyorsunuzdur galiba hiç istek atan tanışmak isterim diyen olmadı mı?
Soran+1 yılBiliyor musun benim kaderimde evlenmek ya da sevilmek yok. Ben üzülmek yerine hiçbir zaman evlenemeyeceğimi sevilmeyeceğimi kabul etmeliyim. Çünkü erkekler istedikleri zaman sonuna kadar seviyorlar hiç hak etmeyen kızları bile. O yüzden ben artık umutlu olmak ve üzülmek istemiyorum
Soran+1 yılEvet sorabilirsin yok engellemem
Soran+1 yılDediğinizi anlamıyorum burdan direk yorum olarak yazar mısınız
- +1 yıl
Eğer evlendiysen mutluluklar dilerim sen kimsin diye soracak olursan bende senin erkek halinim sadece google'a 27 yaşındayim beni hiç seven olmayacakmi evlenemiyecekmiyim yazdim galiba bende boydan kaybediyorum 160'ım lütfen uzulme tek sen değilsin benim dusumcemde galaksinin en imkansiz olayi benim evlenmemdir herhalde
Zaman zaman kafamin icini kemirir bu dusunceler sonra derim alis senin durumun hep boyle olacak.
En İyi Cevaplar
+1 yılBegenilmemektan kastın ne acaba profilmi kisislik mi? bence lerini konuşmasını cevresindekilere davranış biçimini sorgulaması lazım bu konuda çevremde çok arkadaşa elimizden geldiğince yardim etmisligim var bence aynaya bir bakıp ben kimim neyim bı kendiaine checkup yapması güncel hayata kendini update etmesi lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyliyim. Ben 27 yaşında sakin ağırbaşlı hiç özgüveni olmayan içime kapanık bir kızım. Kimseyi kırmam üzmem sakin biriyim yani kibirli havalı değilim. Süslü yılışık falan da değilim. Ama bu zamana kadar hiçbir erkek beni beğenmedi sevmedi ilgilenmedi. ben çocukkende birkaç kez kalp ameliyatları oldum vicudumdaki izler sebebiyle de hiçbir zaman evlenebilme şansım yok. Yani sevgili bulma amacında değilim ama hiçbir zaman evlenemeyeceğim için keşke bir kere sevilmek duygusunu yaşasaydım diye üzülüyorum
- +1 yıl
Bence sen kendine çok haksızlık yapıyorsun aslında bir yerde kendini tanımıyorsun yakın olsaydık hayattan seninde intikamını alırdık belkide öyle şanslı bir insansın belkide seniallah korumuş bu zamana kadar sen farkedememissindir gördüğünü herkes sever marifet karşındaki insanın ruhunu oksayabilmek ruhuna hitap edebilmek 27 yaş geç değil ve hala çok gençsin sadece aynaya bak ve kendine gel toparlan ortak...
Soran+1 yılBen kendime haksızlık etmiyorum ki sadece gerçeği biliyorum
- +1 yıl
Bu gerçeklik sana göre gerçeklik bence bubdutuma sen değil seni tanıyan birilerinin karar vermesi lazım. unutma sadece sana göre...😉
Soran+1 yılNormalde kimse beni sevmiyor eğer ameliyat izlerimi bilseler kaçar giderler. Bu ön yargı değil erkeklerin benim kalbimi kırmaları yüzünden böyle düşünüyorum erkekler benim kalbimi paramparça ettiler çünkü. Bu durumda birinin beni sevebime ihtimali yok. Siz sanıyorsunuz ki herkes beni seviyor ben kibirliyim falan sanıyorsunuz. Hayır hiçbir erkek yüzüme bile bakmıyor allah belamı versin allah beni kahretsin hiçbir erkek beni asla sevmiyor
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eğer evlendiysen mutluluklar dilerim sen kimsin diye soracak olursan bende senin erkek halinim sadece google'a 27 yaşındayim beni hiç seven olmayacakmi evlenemiyecekmiyim yazdim galiba bende boydan kaybediyorum 160'ım lütfen uzulme tek sen değilsin benim dusumcemde galaksinin en imkansiz olayi benim evlenmwmwdir herhalde
Zaman zaman kafamin icini kemirir bu dusunceler sonra derim alis senin durumun hep boyle olacak.00 YorumlaDeğildir, bu kızın kafası bu işlere çalışmıyor demektir, bi kızı bir erkeğin gözünde bi yerlere gelmesi sadece güzellikle olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılAma işte ben sakin ağırbaşlı yılışık olmayan ve hiç özgüveni olmayan bir kızım
Soran+1 yılEvet zaten erkekler asla yüzüme bile bakmıyor hep kibirli süslü havalı kızlarla ilgileniyorlar
Soran+1 yılBence ben süslenmek yerine hiçbir zaman kimsenin beni sevmeyeceğini kabul etmeliyim
Soran+1 yılAma işte bu karamsarlık ya da ön yargı değil bunu söylemeye çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimine göre kader, kimine göre kader değil. Önemli olan senin nasıl yaşamak istediğin değil mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmeyi ve sevilmeyi çok isterdim ama bu malesef ki imkansız yani karamsar falan değilim ama gerçektende hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek
Soran+1 yılŞimdi şöyle ben 27 yaşında sakin asla kibirli ve özgüvenli olmayan bir kızım. Ağırbaşlıyım yani. Yılışık değilim. Ama kimseyi kırmam üzmem. Bu yaşıma kadar hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım. Ve çocukken birkaç kez kalp ameliyatları oldum. Vicumunda yara izleri var. Dışarıdan görenler asla ameliyatlı olduğumu anlayamazlar dışarıdan görünen bişey değil yani ama hiçbir zaman evlenembilme şansım yok vicudumdaki yaralar yüzünden. Ama sevgili bulma amacında da değilim sadece hiçbir erkek beni hiç sevmediği için üzülüyorum.
Soran+1 yılEvet ameliyat yarası. Nasıl yani insanların beni sevmemesi için kendime kötülük mü yapıyorum anlamadım nasıl yani?
- +1 yıl
https://voca.ro/1ldharEg0JMQ az karışık mi anlattim djsjskk
Soran+1 yılSes kaydını dinledim ama zaten biri bana seni seviyorum demiş olsa ben asla inanmam ki güvenem beni kandırdığını düşünürüm. Ve zaten ben gerçektende kimsenin beni sevebileceğine inanmıyorum çünkü kimse beni beğenmiyor
Soran+1 yılAma siz olsanız her yerinde yara izi olan bir kızla evlenmezdiniz diğer erkekler de işte böyle düşünüyorlar sizin gibi düşünüyorlar. Bu durumda hiçbir zaman evlenebilme şansım yok. Mesela bu yaralar dışarıdan görünen bişey değil yani dışarıdaki insanlar bunu anlayamazlar dışarıdan görünüşümde normal insanlar gibiyim ve buna rağmen kimse benimle ilgilenmedi. Eğer ameliyatlı biri olduğumu bilseler asla yüzüme bile bakmazlar
+1 yılyaklaşamıyoruz bazı kızlara. burunları kaf dağında olduğundan
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğinizi anladım kibirli havalı kendini mükemmel sanan kızlara bazı erkekler yaklaşamıyor evet ama ben çok sakin ağırbaşlı yılışık olmayan ve özgüvensiz bir kızım asla kibirli değilim ve kendimi zaten dıl görünüşümü falan hiç beğenmiyorum
- +1 yıl
bilemedim ki hangi gruptasın
Selam, kaderi değil kendi suçudur az bakımlı olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevgilim 35 yasında bende öyleyim . ama aptalın teki . birazda kızda bitiyor her sey
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani nasıl kızda bitiyor herşey?
Cevap sahibi+1 yılbak az önce soruyu sordum oku . evlilik yolunda ilerliyoruz internetten tanıstık aklın yolu bir deyip evlilik mantıgıyla konusuyoruz ben 35 oda 35 yasında ama konusurken ergen gibi oluyor kız. laf sokuyor falan. soğuyorum üzülerek soğuyorum napıcam bilmiyorum. acaba evlensem ben bunla aynı evde evliliğimiz yürürmü bu arada ben garsonum o ögretmen
Soran+1 yılBence gerçektende seviyorsan evlen ama sevmiyorsan boşuna ümitlendirme kızı. Bide eğer anlaşamam falan diyorsan da düzgünce kıza durumu açıkla bence ama kırmadan üzmeden
Cevap sahibi+1 yılHemen bi feministlik girdi içine
Cevap sahibi+1 yılSenin
+1 yılVakti gelmemiş olsa gerek
011 Yorumla
Soran+1 yılVakit değil de kaderimde sevilmek ve evlenebilmek yok o yüzden kimse beni sevmiyor
- +1 yıl
Bunu takıntı yapıp ta hayatı kendine zehir etme derim mutlaka karşına seni seven biri çıkar hayatı akışına yaşa en güzeli bu.
Soran+1 yılAma işte benim karşıma birinin çıkacağının garantisi yok kimse beni sevmeyebilir illa biri olucak diye bişey yok ki
- +1 yıl
Bak hayata pozitif bak ki hayat ta sana pozitif baksın bunu dene iban ol faydasını görürsün.
Soran+1 yılBenim dediğimi yanlış anladınız pozitif olmakla ilgisi yok. Birsürü kalp ameliyatları oldum vicudum hep yara izi dolu. Evlenebilme şansım yok ve kimse beni sevmeyecek pozitif olsam ne olur kimse beni sevmedikten sonra
- +1 yıl
Bak senin inan sinirlerin bozulmuş yaşadıkların yüzünden. Bir insan sevdiği zaman karşısındaki insanın kusurlarını görmez kesinlikle ben bunu o kadar iyi biliyorum ki. Bak ben kolay kolay hiçbir kıza bakmazdım onlar gelip bana teklif ederler di ve bir gün bir kız kardeşi ile çalıştığım yerden gelip gećiyorlardı bana bakıyorlardı bir süre gelip geçtiler ve ben bakmıyordum yine ana birgün bir baktım bakış o bakış ve de kız inan ol o kadar güzel değildi de.
Soran+1 yılAma erkekler ben ağırbaşı olduğum için sevmiyorlar istemiyorlar işte. Hep kibirli kızlarla ilgileniyorlar kimse benim yüzüme bakmıyor bunu anlamıyorsunuz işte. Ben erkeklerin beğenebileceği bir kız değilim
- +1 yıl
Ya güzellik göreceli bir kavram onun için bunu çok dert etme derim sana. Bak şöyle sen kendini sev ki başkaları da seni sevsin. Sen çok bunalmışsın inan ol ki
Soran+1 yılFikirleriniz için çok teşekkür ederim kesinlikle çok bunaldım ama erkekler hep kalbimi kırdılar bu sebeple böyleyim. Kendimden nefret etmem için elinden geleni yaptılar artık kendimi sevemem değer veremem erkekler zaten ölseler beni sevmezler beni yaratık gibi görüyorlar. Ama yinede size teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim senin adına üzüldüm inan ki. Keşke sana faydam olabilseydi
Soran+1 yılAslında bana kimse yardımcı olamaz. Benim sıkıntım sevilmemek değerli olamamak. Ve hiçbir zaman da değerli olamayacağım için bu haldeyim sürekli kendimi suçluyorum kendimden nefret ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sevilir illaki. karamsar olmamak lazım o kadar.
020 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu imkansız. Yani beni bu zamana kadar hiçbir erkek sevmedi hiçbir zaman da sevmeyecek. Karamsar değilim sadece gerçekler böyle.
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım yani beni sevmelerine izin vermemiş miyim ama böyle bişey nasıl olur ki onlar isterlerse beni severler ben onların beni sevmesini engelleyemem ki
Soran+1 yılBen aslında sadece bu konuda değil genel olarak her konuda içime kapanık biriyim
Soran+1 yılHaklısınız ama kaderimde evlenebilmek yok ki ben ne yaparsam yapayım olmuyor
Soran+1 yılMotive etmek için söylediniz yinede teşekkürler
Soran+1 yılBen bu yaşıma kadar çok kez kalp ameliyatları oldum dışarıdaki insanlar bunu anlayamaz ama sonuçta vicudumda yaralar bu sebeple evlenebilme şansım yok. Bide hiçbir zaman sevilmeyecek olmak insanı üzüyor yoksa sevgili bulma amacında değilim
Soran+1 yılAmeliyat izlerim var diye kimse benimle evlenmeyecek bunu diyorum. Hiçbir erkek vicudunda izler olan bir kızla evlenmez çünkü
Soran+1 yılO kadar imkansız ki hiçbir zaman evlenemeyeceğim karamsarlık değil gerçekler böyle
Soran+1 yılÇok yanlış düşünüyorsunuz ama yinede teşekkürler. Siz herkesi seven biri olur falan sanıyorsunuz ama hiç sevilmeden ölen o kadar çok insan var ki pozitif düşünmek istiyorsunuz evet ama bu kadar pozitif düşünüp gerçekleri yok saymak da size zarar verir hayal kırıklığı yaşarsınız yani her konuda bu kadar pozitif olmak sizi çok üzer hayal kırıklığı yaşarsınız
Soran+1 yılEvet biraz umutlu olmak tabikide iyidir ama ben umutlu ve pozitif olmak yerine gerçeklere alışmayı daha doğru buluyorum çünkü çok çirkinim hastalıklıyım kimse beni sevmeyecek neden bu durumda umut edip kendimi üzeyim ki
+1 yılDegildir. o senmisin be neden bu kadar karamsarsin
08 Yorumla
Soran+1 yılO kişi benim evet ama karamsar ya da ön yargılı değilim sadece benim kaderimde hiç evlenmek sevilmek olmadığı için çok üzülüyorum
- +1 yıl
Uzulmemen gerek boyle yaparak uzulursun esasinda. Neden seni begenmesinler ki
Soran+1 yılŞöyle söyliyim. Ben 27 yaşında sakin ağırbaşlı hiç özgüveni olmayan içime kapanık bir kızım. Kimseyi kırmam üzmem sakin biriyim yani kibirli havalı değilim. Süslü yılışık falan da değilim. Ama bu zamana kadar hiçbir erkek beni beğenmedi sevmedi ilgilenmedi. ben çocukkende birkaç kez kalp ameliyatları oldum vicudumdaki izler sebebiyle de hiçbir zaman evlenebilme şansım yok. Yani sevgili bulma amacında değilim ama hiçbir zaman evlenemeyeceğim için keşke bir kere sevilmek duygusunu yaşasaydım diye üzülüyorum
- +1 yıl
Herkesin bir nasibi vardir sen allaha siğin
Soran+1 yılYok ben anlatamıyorum gerçektende anlatamıyorum. Herkesin nasibi varsa bekar ölen insanlar neden evlenemeden öldüler ya da sevilmeden değer görmeden öldüler. Herkesin kaderinde biri var garanti falan diyemeyiz
- +1 yıl
O zaman sende evlenmezsin olur biterr
Soran+1 yılZaten bende evlenemeyeceğim diyorum
- +1 yıl
Bende evlenmicem
+1 yılBu durumu mu yaşıyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
İnşallah iyi olur yuva kurarsın
Soran+1 yılMalesef imkansız
- +1 yıl
Benimle evlenir misin
+1 yılErkek arkadaş yapmak icin çabalıyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek arkadaşım olsun derdinde değilim. Sadece bu yaşıma kadar hiç çıkma teklifi almadığım için hiç sevilmediğim için üzülüyorum
- +1 yıl
Cokmu cirkinsin
Soran+1 yılEvet işte çok çirkinim
- +1 yıl
Peki boy ve kilon kaç
+1 yılNasil yani neden olmadi
013 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım sebebini. Ama ağırbaşlı sakin hiç özgüveni olmayan biriyim bu sebeple de ölene kadar kimse beni sevmeyecek. Bu karamsarlık ya da ön yargı değil ben gerçektende ölene kadar sevilmeyeceğim
- +1 yıl
Agir basli kizlar bu devirde dsha dikkat ceker
Soran+1 yılAksine bu devirde sadece açık giyimli cilveli kızlar seviliyor
- +1 yıl
Sevilmiyor baska seyler yapiliyor onlarla
Soran+1 yılEvet ama erkekler o kadar çok ilgileniyorlar ki hem seviyorlar hem kullanıyorlar ama sonuç olarak ağır başlı kızları asla sevmiyorlar.
- +1 yıl
Sen cekingen oldugun icin kimse yanasmiyordr
Soran+1 yılErkeklerin yanaşmamasının sebebi benim çekingen olmam değil cilveli olmamamdan kaynaklanıyor
- +1 yıl
Dis gorunusun nasil
Soran+1 yılKısa boylu kilolu bir kızım. Boyum 1.53 kilom da 64 kg. Yaratık gibiyim yani
- +1 yıl
Sorunu buldun kilon fazla
Soran+1 yılEvet zaten bu doğru ama erkekler de sadece zayıf kibirli her erkekle sevgili olan kızlara aşık oluyorlar
- +1 yıl
Gorsellik onemli
Soran+1 yılEvet işte bende böyle diyorum
Ben de karamsarım
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil. Yani ben karamsar değilim bu söylediğim gerçek benim kaderimde kimse yok asla evlenemeyeceğim ama keşke bir kere sevilmek duygusunu yaşayabilseydim
+1 yılYaşın küçük daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıza bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef kıza bağlı değil. Erkekler sadece açık giyimli kibirli kızları beğeniyorlar diğer kızları umursamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılHayır, ben açık kızları, kibirli kızları beğenmiyorum. Sadakatli, naif, zarif kızlar elmastan bile değerli bence. Bulunmuyor maalesef. Onlar gibi olmayan çok az. Denk gelmek lazım. Bende diğer erkekler gibi karı kız olayları, sigara, içki, club gibi şeylerden nefret ediyorum. Ama işte efendi diye tutturmuşlar. Sanıyorlar oturup evde sarma sarıyorum😂Ne yapacaksın, değişirsen kendin olamazsın iyice kafan karışır. Bekle biraz ☺️
+1 yılYo değiĺdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞanstır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım