Bundan 10 gün önce imalı, şarkı sözlü instagram hikayesi attı "mesele kacıp gitmekse eğer her zaman peşindeyim, sen nereye gitsen ben daha önce oradayım" diye. Şimdide takipleştiği kızları temizlemiş (yaklaşık 40 kişi) hesabından. Yazma arama ulaşma yok ama, 6 senelik ilişkiydi işsizlik bunalım, kavgalar dolayısıyla gitti. Simdi bir kıpırdanmaları var da anlamadım. Ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Instagram hikayesi benimle alakalı bişeydi onu oradan yakaladım. Ne dönüyor sizce? 1 ay oldu biteli
Benimde 5 senelik bitti yorgun dustum bitiminde yerini illa cok aradim ama biseylerin bitimi daha hayirli onu farkediyorum. Bir olan tekrar olur saygi kalmayinca sevgi olsada bisey ifade etmiyor
Valla hep böyle olur önce kendilerini belli ederler sonra sen aramayinca ararlar. Erkek milleti işte ama dönünce biz eski Biz olur muyuz sanmam. İnsan sevdiğini kadere Bırakmaz.
Bir de şimdi gitmiş 20-25 tane liseden kız arkadaşım takipten çıkarmış Ne alaka programdan gördüm benim hesabıma bakmış geçenlerde... ya da o imalı attı hesabının gizliliğini açıp hikayeyi Ne alaka neler oluyor anlamadım ki Senin fikrin ne
Tekrar nasıl güveneceksin mi var Çok çabalaması lazım ağzı ile kuş Tutması lazım resmen... o imalı hikayenin bana olduğunu mu düşünüyorsun ya da bu takipçi temizleme olayları falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benimde 5 senelik bitti yorgun dustum bitiminde yerini illa cok aradim ama biseylerin bitimi daha hayirli onu farkediyorum. Bir olan tekrar olur saygi kalmayinca sevgi olsada bisey ifade etmiyor
Yakinda seni arar sen bekle
Öyle mi diyorsun
Bu hareketlenmeler ondanmi
Valla hep böyle olur önce kendilerini belli ederler sonra sen aramayinca ararlar. Erkek milleti işte ama dönünce biz eski Biz olur muyuz sanmam. İnsan sevdiğini kadere Bırakmaz.
Bir de şimdi gitmiş 20-25 tane liseden kız arkadaşım takipten çıkarmış Ne alaka programdan gördüm benim hesabıma bakmış geçenlerde... ya da o imalı attı hesabının gizliliğini açıp hikayeyi Ne alaka neler oluyor anlamadım ki Senin fikrin ne
Iste dedim ya yakında arar kafası sende ama sen tekrar nasıl guveneceksin
Tekrar nasıl güveneceksin mi var Çok çabalaması lazım ağzı ile kuş Tutması lazım resmen... o imalı hikayenin bana olduğunu mu düşünüyorsun ya da bu takipçi temizleme olayları falan
Bnce evet ama dönerse süründur
Sensin bu işte kaçıp giden o hala sende yani belli
Ben miyim kacip giden kendi terk etti kavgalari issizligi vs bahane edipte
O zaman niye aramiyo
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!