Arkadaş aslında kısıtlamaya falan gerek yok. 20 yaşını geçmiş bir insanda bir zahmet sevgilisi olduğunda nasıl davranacağını, neler konuşacağını ve kimlere cevap vereceğini bilsin.
Yaptıklarında mantıklı bir açıklaması varsa evet, seven sahiplenir diyorum. Ayrıca buna kısıtlamak değilde onu korumak için yaptığını düşünüyorum ben. Yoksa bunu ailede yapıyordu, seven sevdiğini korumak ic güdüsüyle yaptığı birşeyi kısıtlamak olarak görmüyorum ama yok kıskanıyorum bilmem ne çocuk hareketleri tabikide çekilmez , herşey dozunda güzel sevmekte sahiplenmekte..
Kısıtlama şöyle olmalı başkalarının onu kullanmasın diye o kişiyi sil demesi sonra başkasına bakmaması gerektiğini söylemeli çünkü seven kişi sakınır gözünden bile
Herkesin sevgi belirtisi farklı olduğu için net olarak seviyordur ya da sevmiyordur diyemeyiz. Ama abartılı olmayacak şekilde bir kısıtlama varsa seviyor olması muhtemeldir. Çünkü aşırı kısıtlama güvensizliğe işaret eder bana göre.
Belli durumlara göre kısıtlayabilir. Bizide başı boş bırakmasın demii. Sevdigim erkek benim hayatıma karışmayacak kısıtlamayacak eee benim hayatımda niye varr erkek kızı sahiplenmeli bence ama bazi durumlarda kisitlamaliki karsi tarafi hissediyim benim fikrim bu
Kısıtlamanin da siniri vardir eğer sadece hir seyde kisitliyosa sorun yok ama oturmsya gezmeye yemeye icmeye karisuyosa sıkıntı dir sevgi özgür bırakmak değildir bence