Fizigimi cok begendigini dile getiren birisi var flort halindeyiz aslinda. Benden hep tayt giymemi istiyor ve bir keresinde bana “sana yukseliyorum seni gordukce goresim geliyor, Şu an beni yine yukseltmeni istiyorum” dedi. Bu ne demek? Ben 24 yasindayim o 33.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ilişkinin sadece cinsel amaçlı bir ilişki olduğunu düşünüyorum. 🤷🏼♀️
Etraf acilsin oyle gorusebiliriz onunla. Duygu hic olmaz mi dersin?
Yani bilemem ama pek sanmıyorum, menfaat ilişkisi gibi geldi bana.
Tesekkurler
Yani sana karşı çekim hissediyor. ama sanırım sen pek sıcak bakmıyorsun anlaşılan.
Bi keresinde seni begenmemin hosuna gitmesini istiyorum demisti. Valla ozeli buraya yazmak gercekten hos durmayabilir ama ben merak ettim gercekten bi erkek icin ne kadar nitelikli olmanin onemi yok mu illa fizik mi bel kalca orani mi ya?
Efendim sanırım duygusal bir insansınız. Ve karşınızdan bu ruhsal ve duygusal iletişimi göremiyorsunuz sanırım. Cinsellik tabiki önemlidir. Ama sevilen insanla güzeldir. Karşınızdaki insanın size nasıl yaklaşmasını istiyorsunuz. yahut bu ilişkinin amacı var mi? Beklentileriniz neler?
Cinsellik arzularina tabiki karsi degilim bunu reddedemem de. Ama bu konustugum kisi 33 yasinda ve luks bir hayati yasayan gormus gecirmis bir erkek bir de Şu an hayatindaki en deger verdigi seyin ailesi oldugunu anlamis. Beni tanimadan uzun bi iliskiden cikmis. Ben ona gore biraz statu anlaminda denk dusen birisiyim eski sevgilisine kiyasla ve daha gencim o bunun farkinda buna da oynuyor saniyorum. İnan ki hep okudum kariyer pesinde kostum bu ozel iliski konularina hep uzaktan baktim iceriden bakmayla da cozemiyorum Şu an :)
Yani şayet flörtünüzün çok acele ettiğini bazı şeyleri zamanından önce istediğini hissediyor musun? Sen bu konuda nasıl hissediyorsun. çekim hissediyormusun sende?
Ben de onu begendim ama o cok iddali konusuyor bazen sen varsin gerisi umrumda degil havalarinda. Daha bulusamadik farkli sehirlerdeyiz ve 7/24 konusmuyoruz. Daha acik yazayim birkac gun arayla kendisini hatirlatiyor da denilebilir.
Hımm yani derin hisler için biraz erken sanırım. Peki inşallah ne zamsn gelicek yanına.
Spontane:) onunla gorusmek dogru olur mu bilmiyorum o gelemedigi icin beni izmire davet ediyor gorusmeye (İstanbuldayim)
Yani mısırla iran değil değil aranızdaki mesafe.. bırakın o gelsin.🙂
:) bence de o gelmeli
Ya ben nd yapayım l. sevgilim. urfada ben ankaradayım. ahh iple çekiyorum varya yanıns gitmeyi
Hayirlisi:)
Adam sana üstü kapalı seks yapmak istiyorum demek istemiş senden cevap bekliyor anlamadınmı?
Anlamamistim.
Ciddimisin anlamadın gerçekten adamın niyetini?
Nasil anlayayim ilk defa birisinden boyle mesajlar almistim
Şimdi anlamış oldun. Diğer yorumlara baktım adam iş adamı demişsin. Adamın tek amacı Cinsellik yaşamak seninle yoksa böyle yapması normal değil.
Şu hayatı anlamış değilim o kadar seveceğim bir kadın olsun istiyorum o da beni sevsin istiyorum ama nasip olmuyor. Abaza ruhlu insanlar sevgili buluyor. İyi biri olmak suçmu bu hayatta sence?
Kendi hesabinda vucudunu sergileyen agzibozuk diye bir sayfa var orayi takipliyor vb hesaplari da takip ediyor o kizlari goruyor ama ayda bir falan da beni bu konulari acip bunaltabiliyor. Cinsellik olmazsa olmaz ikili iliskilerde ama bu bu kadar on planda olmamali ya.
Efendilik her zaman kazanir;)) sadece dogru zamani beklemelisin
Teşekkür ederim ama yaş 38 zor olur gibi görünüyor bu saatten sonra. Bu fazla abartmış belli ki. Dediğin gibi herşey yerinde zamanında güzel. Sana tavsiyem bu adamdan kurtulman belli ki tekin olmayan biri yine de sen bilirsin hayat senin hayatın ben ilerde senin üzülmeni istemem. Doğru kişiyi bekle bana da dediğin gibi doğru zamanı bekle sadece 😊
Birisi olsun arayisinda degilim :) hic olmasa da olur ama o ilk intibada farkli gelmisti tabi Şu an durum boyle degil. Hayirlisi hepimiz icin tesekkurler.
Rica ederim ne demek. O anlamda demedim kötüleri ayırt ede ede iyi birine denk gelinir yoksa kendiliğinden gelip bulmuyor bizi. Gerçi beni hala bulmadı ama olsun yapacak birşey yok.
Herkesin cift yaratildigina inanirim denk gelebilirsen ask olsun:))
Kesinlikle herkesin kendi için yaratılmış bir çifti vardır mesele denk gelmekte. Nerelisin?
Sivasliyim
Kardeşimin sözlüsü de Sivaslı 😊
mesaj gönderm. k istedim kapalıymış 😊
Seni becermek istiyor
O izmirde ben istanbuldayim. Gormedigi icin fotograf da istiyor surekli. İstedigi fotograflarda da taytla gormek istiyor
Istemiyorsan Cak engeli
:)
Bariz net tayt istiyor bir de
Anladim yani mesela sosyal medyada fotograf paylasmami istemiyor sadece ona atayim o gorsun istiyor ben de cinsellik sezdim tabi ama cinsellik istemesi kotu mudur ki? Bazi sayfalarda o tarz fotograflar hep varmis arastirdim ama benden istemesi?
Tam olarak ne tarz nasıl istiyor
İnan ki normal fotograflar atiyorum:) o da bana oyle fotograflar atiyor. Ben pek bilmiyorum bu muhabbetleri o da anlamistir sanirim benim onun yapmam hosuna gidiyor?
Yanı nasıl normal fotograf lar ayakta mı oturarak mı domaltıp mı nasıl taytla o nasıl atıyor
O Ozcekim atiyor. Ben de o an ne cektiysem boydan veya ozcekim o sekilde atiyorum +18 icerikli pozlardan dusunme normal kameraya bakip tebessum edilen fotograflar iste
Ee tayt istemesi niye
Bazen cok israr ediyor cevap atmiyorum 5-10-30 dk arayla pespese yazdigini biliyorum kizdigimda da diyor ki “hosuma gidiyosun istemiyim mi”
İyi trollüyon bizi ha
Ne trollemesi ben cidden bazen onu anlamiyorum:) caktirmamaya calisiyorum ama muhtemelen cakmistir da
Etkıkeniyoe mu
Ben nezaketi benimsemis birisiyim bazen ona verdigim cevaplari yanlis anlayip agirdan aliyor diye dusunuyor olabilir veya ters yapmalarimdan etkilenmis olabilir genelde zor birisiyim Zor derken prensipli yani
Bol şans diyelim o zaman
Ah tesekkurler
Buluşunca mı tayt giymeni istiyor
Hayir boyle bir sey istemedi hic ben genelde elbise etek giyerim O da sportif daha cok begeniyormus bu arada kendisi is adami etkisi var midir bilemem ama
Olabilir hic buluş mu
Ben ona hic yazmiyorum o yazdigi zamanlarda konusuyoruz ama benim tarzimla bana geliyor o kadar profesyonel ki ben kime ne tepki yapiyorsam ayni tekniklerle bana geliyor akilli
Hic buluştunuz mu diye sordum
Henuz degil ben saglik calisani oldugumdan karantina doneminde bulusamamistik simdi de o gelemiyor
Peki ona hic çıplak resim attın mı
Hayir tabikii attigim fotograflar normal hesabimda da paylasabilecegim fotograflar. Ayrica boyle bir sey istemedi de
İsteseydi ne yapardın
O senden yaşça çok büyük bence sapık olabilir
Edep adaptan yoksun hicbir davranista bulunamam
Aferin bence uzakdur ondan sen ne is yapıyor sun
Hemsireyim
Peki nerde yaşıyor sun Şu an
İstanbuldayim. O da İzmirde
Peki siz nasıl tanıştınız
Yanlislikla instagramda hikayesini acmistim:)))) sonrasinda gelisti her bir sey
Instagram dan nasıl eklediniz ki
Onun cok takipcisi var hesabi da acikti. Takip ettigim birisi onu hikayesine etiketlemisti o sekilde profiline girmistim hikayesine bakmistim. Ertesi gun istek gondermisti o kadar takipci arasindan bulmus beni (nasil bi yokluktaysa:d ) tabi o heyecanla kabul edip geri donus yapmistim. 3 gun sonra falan hikayemi yanitlamisti oyle ilk kez konusmustuk. 6 ay falan oluyor
Hm anladım peki tkpp atrmsnn ordn konuslm artık
Adam açık açık söylemiş valla
Ya bana ilk defa bi erkek boyle seyler soyluyor biliyor musun bu sebepten her dedigini anlayamiyorum
Sanırım artık anladın
Yani. Tepki verdigim zamanlarda da seni begeniyorum hosuma gidiyorsun istemiyim mi gibi seyler diyor?
Oda bi yerde haklı ama seni sanki biraz cinsel istekleri doğrultusunda kullanıyor
Bunu ilk okudugumda o ne demek diye sordum:) bana seni gorme hissimi arttirmani istiyorum dedi sonra baktim bu yukseltiyorsun dedigi mesajlari silmis
Tepkin işe yaramış o zaman resim mi atıyordun ona
Dediklerini anlamadigimi da anlamistir yani:)) ahahah ya ne garip iliskilermis bunlar gercekten ne kadar stratejik hamleler hep. Gormedigi icin fotograf atiyorum bazen ona istedikce. Mesela “bana fotograf atmani ozledim” der. Gorme ihtimali olmadigi zaman atiyorum
Valla çok anlayışlısın bak bu konuda
Tesekkurler
Valla senin gibi biri lazım
Kosarak uzaklas ondan yoksa cok uzulursun
O yazmadikca hic yazmiyorum
O yazinca da yazmaa
Canim tesekkur ederim:)
Değil bence
Anladim tesekkur ederim
Değildeğilddğilddğil
Yukselmek ne demek peki
Seni görünce azıyo
Bunu kontrol edemez mi peki? Yani ben de saglik calisaniyim illaki anliyorum ama bir erkek kadar bilgili de olamam.
Edsr ama öylr diyoda niyrti belli
Peki uzun suredir konusmuyoruz en son cevap atmamistim ona. Beni sosyal medyadan goruyor oradaki paylasimlarimla da etkileniyor mudur yoksa bu etki sadece fotografi ona ozel attigimda mi oluyordur?
Normal olarak paylaşıyokende etkileniyodur
Kompleks
Çok mu güzel fiziğin
Hayir ama bir erkek gozunden bakmak farklidir
Yani ya güzeldir ya da o abaza
Her ikisi de olabilir:))
Başka birileride beğeniyo mu
Bilemiyorum gidip de sormuyorum :)
Hm bilmiyorum o zaman
Tesekkurler
sirtlandir
Ah ah:))