AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
daha az görüşmeye çalışın derslerine vakit ayırman gerektiğini söyle anlamıyorsa eğer ayrıl direkt boşuna 1 senen çöpe gitmesin
Ayrılma uyar düzgün bir dille uyar anlat anlayış göstericektir eğer göstermezse ayrıl
Sonuçta geleceğin daha önemli eğer zaten seni seviyorsa bunu kabul etmeli
Derslerim var ara verelim de kimse kariyerinden daha önemli degil ilerde cok pisman olursun
Benxe bahane buluyorsun
Hayır dersler bahane değil zaten sevgilim beni çok fazla kısıtlıyor gereğinden fazla her şey dozunda güzeldir ama bu doz falan bilmiyo ben de özgürlüğüne düşkün bi insanım dayanamıyorum yani artık zateb derslerime de engel oluyor o da var
Yani zaten bitirmişsin kafanda Bu da bshsne olmuş. kendince haklı gerekçelerin de var. Seni anlıyorum. Bir gün yüz yüze buluşup kırmadan, dökmeden tatlı bir dille ayrılmalısın bence
Tyt mi aytmi bende tyt ye çalışıyorum ayrıldım
Evet tyt ayt ye çalışıyorum ben de
Nasıl karşıladı derslerden dolayı ayrılmak istediğinde
Derslerden dolayı ayrılmak istiyorum demedim sen bide 4 senelik çalışıyosun ben 2 senelik o ciddi düşünüyodu ben başından beri ciddi düşünmüyorum işte ciddi düşünmüyorum ben ailemin de haberi yok dedim oda iki de bir bunu dediğim için artık tamam dedi kendine iyi bak sende falan
Ben 3 senedir çalışıyorum yani ayt ye yeni başladım bu yıl tyt de de baya eksiğim var gerçi tyt zaten tam bitmeyen bişey sevgilim de çok ciddi düşünüyor aynen ama ben pek ciddi düşünmüyorum ve biliyorum eninde sonunda ayrılacağımızı çünkü anlaşamıyoruz pek ben anlaşamadığımızdan dolayı da ayrılmak istedim bikaç kez ama geri döndürdü daha dikkatli olalım konuşarak halledemeyeceğimiz sorun yok diye ama var yani olmuyo halledemiyoruz zaten bi de ben gerçekten ilişkimizden de yoruldum
Benim sevgilim şöyle bişey sevgiliyiz ya biz her şeyime karışabilirim gözüyle bakıyo giyimime çok karışıyo Baya kısıtlıyo bi yere giderken illa izin almam gerekmiş bunaltıyo yani açıkcası yoruldum o yüzden de derslerime engel olması da cabası
Ayn ben gibi ya sen ayt ye calisutihin için erken başlamışsın ben tytye çalışmaya 11. sinifin yaz tatilinde başladım hergun nerdesin gezelim edelim işte yazmıyosun konusasin yok saçma sapan işler aslında ben sevgili yapmayı düşünmüyodum ama bi an da oldu hoslandim tabiki ama aşka dönüşmedi zaman aliyo benim aska dönerse hic bırakamam o yüzden erkenden bitirdim 2 aylıktı bu arada ciddi düşünme ayak gibi geliyo ama neyse 16 gün oldu ayrilali
Izin alma olayı kadar can sıkan olay yok anlıyorum bi bakmışım arkadaşları ile ormanda mangal yapıyolar almışlar içkiyi nerdesin mangalll ee hani izin alıyodun ama sen kızsın ben eerrrkeeekk ama bu lafı dedikten sonra baya soğudum ztn
O sen al ben alma demiyor o da alıyor izin ama gerçekten çok can sıkıcı ben özgürlüğüme düşkğn bi insanım benim istemediğim şekilde aşırı sıkınca da elinde tutmuş olmuyor daha çok kendinden uzaklaştırıyor beni farkında değil ama
Biz 9 aydır beraberiz siz 2 aymış ve gerçekten gitgide bunalıyorum bu aralar zaten baya uzağım o da sezdi ayrılacaksın benden falan dedi ben de hayır dedim çünkü daha düşünüyodum ama ayrılmam gerek yani
Zorla olmaz ben gibi kestirip atan birisi değilsin sanırım ben senin yerinde olsam engeli cakmisimtim zorlada olmaz yani şimdi Tm seviyo seni ama resmen zorla tutman bu
Senle birlikteyken ders çalışamıyorum de engelle
Gerçeği direk şöyle ayrıl ozmn
Direk derslere odaklanamadığından bahsetmelisin
Gerçeği şöyle. Seni sevmiyorum de,
Sınavdan sonra gel de nsnene
Dile gerek yok cevap yazma işine bak.
Dersler yüzündense keşke başlamasaydın
ben seninle yapamiyorum ayrilmak istiyorum
Ayrılma, sınavım için ara verelim aşkım de.
ayrılmazsan hayatının hatasını yaparsın
Ayrıl o zaman senin için daha iyi olacaksa
Ara verelim yaz bidaha dönme kskdk
Bunları ona anlatarak
Bunu ona dürüstce direk konuyu anlatarak söyle
ona barış özcandan bahset biraz #böh #barışözcan
Uygun bi dille uyar niye ayrılıyorsun
Seni nasıl rahatsız edip işine alet ediyor ki?
Geleceğini düşün ona göre karar ver
Seviyor musun?
Sacmalama lan dersle ne alakasi var ara ver
Ayrıl gitsin
En uygun dil dürüstçe konuşmandır.
malmısınız ne ayrılması ya ders ne alakaaa
Ara verelim sınavdan sonra görüşürüz de
Ara verelim veya ayrılalım net ol ya
Açık açık söyle
ayrıl gitsin...
Açıkca soyle
Yazık ya valla
olabilir
Nasıl anlamadım
ayrılabilirsin sevgilinden neden bu kadar kafana takıyorsun okulun daha önemli
Şöyle benim hedefim yüksek çapa tıp istiyorum ben ama onun yüzünden çalışamıyorum ne yapmam gerek
Direk ayrıl zaten ilişkiniz gelip geçici bir ilişki bu yaşlardaki bütün ilişkiler öyle düzgünce anlat seni döndürmeye çalışabilir ama anlamıyorsa her yerden engelle
seneye görüşelim de
Dürüstçe söyle
Mola istiyorum de😂
Sevişip bitir
Ne alaka
of ya