Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum sevgilim çalışmalarıma engel oluyor hem boş boş şeylerle uğraşıyor beni de işine alet ediyor hem de onunla konuşmaktan derslere çalışamıyorum kendi de sınava hazırlanıyor ama çalışmıyor o benim çalışmam gerek ama onun yüzünden çalışamıyorum yani bana zarar veriyor uygun bir dille nasıl ayrılabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Uygun dil aramana hiç gerek yok bence. Açıkça durumunu anlatmana rağmen halden anlamıyorsa bırak ne hali varsa görsün. Anlayışlı biriyse senin iyiliğin için elinden geleni yapacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerslerine odaklan geleceğin söz konusu önüne kaç taner erkek çıkar hangimiz o yaşlardaki görüştüğümüzle sevgiliyiz şu an? Bi şekilde ayrılıcaksın zaten iş işten geçtikten sonra ayrılınca bir anlamı olmıycak keşke derslerime çalışsaydım dersin. He çok seviyorsa da bekler zaten bi kaç ay yazmaz sınav sonrası konuşursunyz istiyosan.
10 Yorumla
Direk söylemelisin. Burada açıklama kısmında nasıl ki güzelce anlatmışsın, ona da bu şekilde anlatmalısın. Zaten seni anlayışla karşılaması gerekir, tabi aklı başında biriyse
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğin söz konus, konuş sesin yüzünden derslerimden geri kalıyorum hiçbir şey yapamıyorum de bir süre ara verelim de hemen ayrılmak zorunda değilsin ki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ayrılmak yerine birlikte çalışmayı deneyebilirsiniz..
sevgili takılmalık olunca böyle oluyor demek11 Yorumla
Soran+1 yılTakılmalık değil ayrıca çok denedim birlikte çalışmayı ama hep bi bahane buldu kendi çalışmamak için
+1 yılÖncelikle üniversiteyi ayrı yerlerde kazanırsanız. Eskilerin söylediği bir laf ortaya çıkar. Gözden ırak olan gönülden ırak olur. Eğer seni gerçekten seviyorsa oturur çalışır okumak istediği yeri sana yakın seçer. Yani kendi geleceğine önem vermeyen sanamı önem verecek. Bak bunları hayat tecrübesi ile söylüyorum arkadaşım dönüp pişmanlıklarına bakacağına. Bir kere üzül ve geç. Duygusal mesajlara aldanma. Aşk dediğin her durumda hayatta başa çıkmaya çalışmaktır. Seven bazen sabreder ve karşısındaki için önemli bir duruma sabreder. Bu durumdan doalyı boşver de geç
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey düşünüyorsan düşünebiliyorsan sevgine inanmıyorum. Çıkmak için çıkıyorum diyorsan eyvallah madem boş şeylerle uğraşıyor hiç almasaydın hayatına. Bunlar da bahane bence ne yani evlenince işin yoğun ve eşin engel oluyor diye boşanacak mısın saçma. Eski sevgilim de benden bu yüzden ayrıldı a hatta onun bana söylediğini söyleyebilirsin " ailemin benden beklentisi var bize zaman ayıramayacağım" müthiş hissettiriyor.😄 benim de sınavım vardı ama ben ilişkimi asla aksatmadım evet şimdi üniversitede olan o ama işi bitip bana dönünce de beni tekrar kazanamadı. Eğer hedefleriniz insanların duygularından daha önemliyse (herhangi bir insan demiyorum hayatınızdaki insan) O zamanın geleceğini biliyorsun yapma sevgili falan. Hiç mi çözüm yolu yok bu saatlerde ders çalışıyorum desen falan konuşma-görüşme saatiniz belli olsa.. o bundan anlamaz dersen de yine senin hatan denginiz olan insanlarla olun. Hayırlısı olsun...
46 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun çok güzel bir düşünce saygılar ve sevgiler güzel yüreğinden öpüyorum 🖐️
- +1 yıl
Teşekkür ederim☺🎈
- +1 yıl
Böyle düşünce yapısına sahip olduğun için ben teşekkür ederim 🥰
- +1 yıl
☺:)
- +1 yıl
😊🙏
- +1 yıl
Cidden sizi cok takdir ettim tesekkur ederim ayni sorundan bende muzdaripim
+1 yılAslında sevgilin bu dönemde sana destek veren, engellemeyen biri olsaydı hatta birlikte çalışsaydınız, destek olsaydınız ayrılmak gibi bir derdin olmazdı ama anladığım kadarıyla sevgilinin amacı yok, kaygısızın teki. Böyle birinden sana fayda gelmez, sınav senen dışında olsan da gelmez. Gerisini sen düşün
10 Yorumla
+1 yılSevgilin hakkında böyle iğrenc düşünüyorsan bencilce itamların zaten kötülük kokuyor oda böyle düşündüğünû bilse ayrılįr böyle karaktersiz bir insanla olmaktansa onun için daha iyi olacaktįr ayrılman şimdi çalışına profesör dahi olursun birden kuş beyinli bu neyin egosu bir yerkerin çok havalanmış zaten sevsen böyle düşünmezdin düzgün dille açıklama yapmak diye bir şey var senin gibi yobazlar anlamaz gerçi ders için ayrılanį da ilk kez gördüm sizin için ne kolay ayrılmak o zaman neden sevgili oluyorsun ki saçma sapan birisisin
49 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun senin gibi düşünen her kıza, işte doğru insan saygılar ve sevgiler... Önce umutlandırıp hayaller kurdurup sonra hayallerim deyip hayallerinizi yıkmak artık bencil olmayın
- +1 yıl
@GoldenBoy100 erkekler de aşağı değil inan ki her cinsiyette var böyleleri birde şu tıp bu tıp diyor çok belli kazanacağı zaten burada soru sormasından çok denecek şey varda ağzımį yeteri kadar bozdum böyleleri sevgiden duygudan anlamaz keyif çatıp egosunu yükseltiyor sevgili olma amaçlarįda ne belli değil insan ciddi düşünmüyorsa sevmiyorsa sevgili olmayacak çocuk oyuncağı mį bu ne istediğini bile bilmiyor sevgilisinden de ayrılmįyor oyalamış çocuğu 9 ay boyunca madem kariyer düşünüyorsun sevgili olmayacaksın kimseyle birde hemcinslerim birden savunmuş nesini savunuyorlarsa şunun
- +1 yıl
Gerçi körler sağırlar biribirini ağįrlar haksız olandan korkacaksın bu devirde haklıdan haklıdır onlar
- +1 yıl
Anca eksilersiniz işte doğruyu duymaktan herkes gocunur şimdi sizde haklısınız hepiniz tencere kapak gibi olduğunuz için
- +1 yıl
Gerçekten o kadar haklı bir yorum yapmışsınız ki nerdeyse tüm yorumları okudum senin gibi düşünenler çok az erkek kız fark etmez rabbim önce hayırlısını nasip etsin kızın biri önce ara verelim yaz sonra birdaha yazma demiş böyle karaktersiz insanlardan uzak tutsun rabbim bizi
- +1 yıl
Senin gibi insanlar çok az karakter yoksunu insanlar çoğunlukta iyi ki varsınız 🙏
- +1 yıl
@GoldenBoy100 çok teşekkür ederim onların adına utandım bir yandan da hayal kįrıklįğına uğradım böyle varlıkların olması adına seven kimse üzülmeyi hakketmiyor dürüst olmak lazım her ne olursa olsunsizde iyiki varsınız ve destek verdiğiniz için ve dikkate alıp okuduğunuz için tekrar sağolun
- +1 yıl
Senin gibilerinin olduğunu bilmek beni mutlu etti açıkcası rabbim herkesin karşısına senin düşüncende insanlar çıkarsın inşallah 🙏
- +1 yıl
Beni de sevgilim dersleri cok yogun diye istemedi. Peşinden koştum ama olmadi yani dediğiniz gibi bastan neden beni kabul ettin o zmn diye, boyle olacağını dusunememistim dedi
+1 yılAbi bende bunu anlamıyorum gidiyorsunuz umut veriyorsunuz çocuk belkide gerçekten çok fena bağlandı eee ders yüzünden görüşmek istemiyorum çocukta sana bana her dakika mesaj at her dakika buluşalım demiyor zaten zamanın kaldıkça yazar buluşursun hiç yazmasan bile o çocuk seviyorsa kabul eder seni zaten neden yani sırf ders bahane ederek ayrılmak istenir ki
214 Yorumla- +1 yıl
Hedefi olduğu için bahane değil zaman tanımamış ayrıca okumuyormusun
- +1 yıl
@NankörrKedi Bende okuyorum hiç kimse bana hedefini bahane etmesin bu görüşü savunmasın bana gerçekten çok saçma geliyor. Madem bu kadar prensipli birisi neden başta gidip umut veriyor hiç verme bi hedefi olan ilkokuldan itibaren olur
- +1 yıl
Ne alaka herkes okuyor kız tıp istiyormuş kolay mi kazanılıyor herkes okuyor ayrıca bide kız ilk çıkarken böyle olacağını nerden bilebilir ayrilmasa bile ara vermeli bir oğlan hayatından daha mı değerli
- +1 yıl
@NankörrKedi Ben diyorum Ankara sen diyorsun adana şu an farklı şeyleri savunuyoruz tıp istiyormuşta böyle olacağını bilmiyormuş ya arkadaş bir ilişki ne olacağını bilmeyecek kadar ot beyinli olamazsın onu geçtim tıp isteyen birisi inan lisede üniversite karar vermez hani atalarımızın bir lafı vardır okuyacak oğlak bokundan belli olur diye ilkokuldan konur o hedef hayatından da ödün versin demiyorum dersi varsa çalışsın oğlan ille benimle ilgilensin demiyecektir. emin ol
- +1 yıl
öncelikle farklı şeyleri savunuyoruz zaten bu biiir ikincisi laflarına dikkat et ot beyinlik bir durum yok üçüncüsü etrafım tıp okuyanlarla dolu bana masal anlatma :)
- +1 yıl
ayrıc aönceden çalışıyordur sonra sevgilisi önüne engel olmuşta olabilir çok saçmaladın
- +1 yıl
@NankörrKedi Evet sen tıp okuyan arkaşlarının yanına git daha cümleden ne anlayacağını ne anlaman gerektiğini bilmiyorsun git arkadaşların sana öğretsinler sana karşı saygısızlık yapmıyorum üstüne alınmak istiyorsan buyur saha senin neyse uzatmayacağım daha olgunlaşamamışsın etrafındaki tıp okuyan insanlardan banane havanı git başka yerde bas ve başkalarıyla değil kendinle övün
- +1 yıl
tıp okuyorum demedim nerden çıkardın bunu neyin yarası bu anlamadım neyse sana laf anlatacak değilim bir erkek için hayatını mahvetmeye değmez diyceklerim bu kadar
- +1 yıl
@NankörrKedi A:SDV:AS:D sana tıp okuyorsun demedim zaten gerçekten yazık :ASDVAS:VAS:DVAS
- +1 yıl
tamam ben yanlış anlaım kb da hava atılacak ne var bunda onu açıklar mısın biraz
- +1 yıl
@NankörrKedi Yok hava atmıyorum kusuruma bakma sadece garipsedim.
- +1 yıl
şimdide sen beni yanlış anladın benim hava atmamı gerektirecek durum ne manasında demiştim gvsdfhjam neyse biz anlaşamıyoruz bu tartışma da burda bitsin
- +1 yıl
@NankörrKedi Bence de bitsin kendine dikkat :))))))))))
- +1 yıl
Sende jsjzkzksk
+1 yılAyrilirsan veya ara verirsen kaybedersin.
Derse calisacagin zmn telefonu kapaticam bi kac saat ders yapmam lazim cunku. Yazdiginda ya da aradiginda cvp vermezsem korkma falan gibi seyler soyle. Ama bunu guzelce soyle mesela hergun 3 saat iste ondan bunu kabul eder10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni seviyorum ki bunu sende biliyorsun ama benim ve seninde bi gelecegin var 2021 yılına baksana her sey ne kadar da pahalandı ve bunun bi 10 yıl sonra ki halini düşünsene meslegimiz olmadan nasil hayatimizi sururebiliriz? Senden ayrilma gibi bir sey dusunmuyorum ya da ara vermek gibi sadece haftanın 1-2 günü buluşsak ve bende derslerime ağırlık versem bu süreç içinde sorun olur mu? Konusmalarimizda herkes ders calismasini bitirdikten sonra yazabilir ve ya ne zmn musait isek vb. Seyler yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan ayrılma bence sınav senesinden dolayı. Konuşma saatleri oluşturun kendinize göre o saatlerde telefona bak sadece sonra telefonu kendinden uzak bir yere koy veya başka bir odaya.
20 Yorumla
+1 yılDersler yüzunden sevgilin1den ayrilmiyosun. sadece sevgilinden ayrılmak istiyorsun önce bunu bı netlestirelim. De ki Senden artık hoşlanmıyorum hem ikimiz icin de iyi olacak de. Başkası varsa onunla çıkarsın yoksa derslerine calisirsin
00 YorumlaSınav bitene kadar bazı günler konuşsak olur mu de çok konuşmamız ders çalışmamı engelliyor diyebilirsin belirli günler de onla konuşabilirsin ayrilmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılMesajlarına cevap verme aramalarına saatler sonra da yaz ki işte ders çalışıyorum vs. Böyle böyle uzaklaştır kendinden baktın olmuyor anlamıyor kabzımal de ki ders çalışıyorum sg
00 Yorumla
+1 yılIki medeni insan gibi al karşına. Konuş. Burda yazdığını uygun bi dille anlat. Olmuyor artik de yani hem ders hem sınav hem bu ilişki yürümüyor de bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılBenim calismam gerekiyor artik cok nadir arayacam. lutfen beni anla de. anlamazsa sktr et. koskca hayatini mahvetme
05 Yorumla- +1 yıl
Alanin ne bu arada
Soran+1 yılSayısalcıyım daha da zor o yüzden dersler
- +1 yıl
Hedefin nedir
Soran+1 yılÇapa ya da cerrahpaşa tıp istiyorum ama bende bu sevgili varken çok uzağım hedefime
- +1 yıl
O zaman senin tercih donemin erken gelmis,,
Hayatından boş insanları çıkarmak için sınav vs beklememelisin.
20 YorumlaGeleceğin her şeyden önemli bunun ne uygun dili olacak
20 YorumlaAnlat kanka durumu en doğuru şekilde bende öyle yaptım doguru olanı yapıyosun helal olsun hayalımdeki kızsın kanka KS deki helal be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı. Derslere odaklanmak istediğini, bu dönemde duygusal bir ilişki yaşamak istemediğini açık açık ve doğrudan bir şekilde söylemelisin. Net olmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak yerine ders çalışıyorum o yüzden sana sürekli yazamam dersiniz ama ayrılmak istediğinize göre sevmiyorsunuz
00 YorumlaBir süre ara vermek istiyorum ve derslerime konstantre olmak istiyorum lütfen kırılma olur mu senle alakalı değil de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun için geç kalmadın mı ikinci dönem olmuş ama açık açık de kibar bir şekilde sinavdan sonra yine devam edeceğini de anlayış göstermezsede kurtulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılSınava seneye gireceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbi şık tır git lan başımdan başımda bi dünya dert var bide senlenmi ugraşacam birahat bırak git ötede oyna de
00 Yorumla Ayrılmak yerine düzgün bi dille bi süre konuşmayalim calismam lazim diyebilirsin ama amac ayrılmaksa bahane cok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılNet bir dille ikaz etmelisin geleceğin önemli ama bunu anlayışla karşılarsa ses etmessin ama anlamayıp bencilce davranıyosa zaten sevgili değilki o
00 Yorumla
+1 yılDüZgün bir şekilde konuşarak tabi ki yani söyle ben sınava hazırlanıyorum çalışmam gerekiyor bla bla bla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgayet her şeyin farkındasın. gerçekten seven anlayışla karşılar zaten ona güzelce açıkla önceliğinin ne olduğunu.
belki söylediklerim canını sıkabilir ama 2 yıl sonra şu an hayatındaki insanlarla görüşmeyebilirsin00 YorumlaYüz yüze konuşma şansınız var ise o şekilde soyle. Yollarınizı ayırmak istediğini okuluna derslerine odaklamak istediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılhayallerim geleceğim için senden ayrılmak zorundayım kusura bakma de engelle gitsin
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan ayrılma ama artık derslerime daha çok çalışmam lazım fazla vakit ayıramayacığını belirt
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bunun için sevgilinden ayrılma onuda teşvik et birlikte ders çalışın yani nacizane benim fikrim bu ya da aradığında işlerim varde ders alış onu sonra ararasın
00 YorumlaUygun dille konuştuğunda anlamazsa anlayacağı dilden konuş burada geleceğin söz konusu
00 Yorumla
+1 yılAyrıl seni engelliyorsa ilerde onun yüzünden kazanamayabilirsin ve kalırsın
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak yerine konuşmayı daha az sıklıkla yaparsınız sırf bu yüzden ayrılmak nedir ya
00 Yorumla
+1 yılBu yazdıklarını açık açık ona da yaz ve ayrılalım de konuyu kapat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Bunu kendisine söyle ya kendisine çeki düzen versin ya da ayrılmanın daha iyi olacağını söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılBize soyledıgın gibi boş adamsın sektir git diceksin
00 Yorumla
+1 yılSevgilin anlayış göstermeli sana derslerin için bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen zaten kafanda bitirmişsin, düzgüncene söyle anlamıyorsa s. ktir et.
00 Yorumla
+1 yılUygunu falan boşver direkt en kısa zamanda ayrıl yoksa kötü olur geleceğin için
00 Yorumla
+1 yılBenım sana ayıracak vaktim maalesef yok bu yüzden ayrılmak istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılbiraz ara verelim derslerime önem vermem lazım diyebilirsin
00 YorumlaYani derslerinin olduğunu yaz yani kalbinden geçeni söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmana gerek yok ders çalışcam de ders bitince konuşun
00 Yorumla
+1 yılAnnenin telefonunu aldığını söyle ya da direkt ayrıl yalan söylemeden
00 Yorumla
+1 yılNe saçma ya bı erkek o kadar sohbet etmeyi sever mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Helal olsun vıcdanlı bir ınsansın detayda oldugu gibi anlatsan anlayış göstermez mi
00 YorumlaGerçek bir sevgi olsaydı dersler bahane olmazdı. İkisini de yürütürdün. Belli ki zaten ilişkiyi bitirmek istiyorsun en iyisi buna uygun bir dille anlat. Bence ne bir erkek ne de bir kız bu tarz bir bahaneyi gururuna yedirmez incinir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeleceğin daha önemli. daha yaşın çok genç ondan 10-20 tane daha bulursun istersen. ama zamanı asla geri satın alamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılbir git ya artık rahat bırak geleceğini boş boş işlerle zaman geçirenle işim olmaz de :)
00 Yorumla
+1 yılDerslerime zaman ayirmam gerekli baska turlu konsantire olup istedigim basariyi yakaliyamiyorum sen degerli sevdigim birisin ama gelecegim suanlik on planda gibi benzer seyler soyleyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık bir şekilde durumu anlatman gerek yoksa sebepsiz bir ayrılık gibi görünür
00 Yorumla
+1 yılKendi geleceğin için en iyisini yaparsın ama gerçekten çalışıp kazanacaksan yok diyosun ben salarım dersleri filan boş yere sende üzme üzülme derim tabi hayat senin seçim senin iyi kullan bu seçimini
00 Yorumla
+1 yılYks ye hazırlandığını söyle eğer ısrar ederse dinleme birde şey dicem bir insan insta biosunda neden birinin kullanıcı adını yazar sencee
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisidir biosuna yazdığı kişi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıllarını (kaş bıyık vs) aldırmadan buluş biraz ayrılır
00 Yorumla
+1 yılBen ayrılmak istiyorum seni eskisi kadar sevemiyorum de. Çalışmana engel çıkaran kim varsada gözünün yaşına bakma
10 YorumlaSenden ayrilcam de geç ne kasiyon bulur hemen belki de var
00 Yorumla“Aşkım ben biraz ara vermek istiyorum” de bence.. bu arada sınava ben de girecem bu sene
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seneye giricem
Soran+1 yılHayır 11. sınıfa gidiyorum yani seneye giricem yksye
Ya bak eğer zaten sen ders çalışırken sayğı duymuyorsa olmaz o iş yüz yüze konuş içini dök olmuyorsa Bn artık yoruldum bundan de ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBize anlattigin dil yeterince dogru boyle devam et. Dunyanin kendi tatli uslubuna bile girsin kizicak ve alinacak.
00 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten seviyorsan ayrılma sadece daha az konuşcağınızı söyleyebilirsin o da anlayışlı olur herhalde
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dersler yüzünden sevgilimden ayrılmak istiyorum, uygun bir dille nasıl ayrılırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler